Mobiilidatan käyttötilastot

Mistä näen paljonko olen käyttänyt mobiilidataa laskutuskauden aikana? Ei näy laskuissa eikä tapahtumaerittelyissä.

Kommentit

• Hei Tommi!

DNA-liittymissä on rajaton data, eikä käytettyä datamäärää eritellä laskuilla tai saldotiedossa. Datan käyttöä on mahdollista seurata päätelaitteen tiedoista tai erillisellä sovelluksella.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tuo olisi hyvä saada tietää, jotta todellisen kulutuksen tietäisi. Kaikissa laitteissa ei ole mahdollista tarkkailla datamäärää kyllin tarkasti ja esimeriksi SIM-kortin vaihtaminen resetoi datankulutuslaskurin.