Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

mobiilimaksu

voiko maksaa op.mobiilin kautta känny-laskun?

Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Hei Vesa!

  Toki voit maksaa DNA:n laskut normaalisti pankkisi mobiilisovelluksen kautta siinä missä muutkin laskut.

  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Mikä on laskuun ilmestynyt mobiilimaksu Dimeco laskuttajana?

 • Hei Pake!

  Mobiilimaksulla voit siis tilata erinäisiä palveluita tai tuotteita matkapuhelinlaskulle. Lisää palvelusta voit lukea sivuiltamme.Jos sinulla on tarkemmin kysyttävää laskutukseen liittyen niin olethan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, kiitos.

  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Minulle tuli myös DIMOCO 15 euron mobiilimaksu ja tämä on tullut jonkun nettisivuston kautta tietämättäni ja tilaamattani mitään palvelua. DNA ei hyvitä tätä vaan pitäisi olla yhteydessä DIMOCOON. AInoa ongelma on että missään ei ole mitään tietoa tai vahvistusta tästä palvelusta eikä tämän palveluntarjoajan mitään yhteystietoja...

  Ymmärrän että on ihan rehellisiä ja hyviä mobiilimaksupalveluita mutta tällainen huijaus on kurjaa. Joutuu maksamaan siitä kun vahingossa on jossain nettisivulla käynyt eikä mitään ole hyväksynyt tai tilannut. Kuulema joku mobi play juttu... mitään pelejä ei ole enkä ole tilannut.

  Laitoin saman tien DNA asiakaspalvelijan kanssa estot puhelimeen eli voimakkain P1+U esto, joka estää kaikki maksulliset palvelut puhelimesta. Suosittelen muillekin jos mahdollista!

 • Sama Dimocon lasku tuli myös minulle.Enkä taatusti ole mitään tilannu.Huijaavat näköjään ihmisiä ihan urakalla.Tympäsee ku Dna vaan kehoittaa maksamaan

 • Soitto dimoconille,numero löytyy netistä.Jos asia ei selviä niin pitää alkaa selvittää muuta kautta.Ja ESTOT PÄÄLLE!

 • Juu estot laitoin saman tien päälle

 • "Numero löytyy netistä" No tässä tarkemmat tiedot reklamaation tekoon:

  Itse lähetin kirjallisen pyynnön hyvitystä varten täältä: http://www.dimoco.eu/contact.html kohdasta > FINLAND > CONTACT US

  Sieltä tulee lomake jossa voi tehdä kirjallisen reklamaation. Täytin tarkat tiedot tapahtumasta ja tietenkin puhelinnumero on oleellinen.

  Saa nyt sitten nähdä kuuluuko rahoja koskaan... Netissä on ollut juttua että DIMOCOn palveluntarjoajissa on ollut kaikenlaisia huijareita...

 • Joo, sama homma! Tullut 15e DIMECO veloitus aiheetta!
  Taitaa olla joku uusi huijausaalto tulossa.

 • Ottakaa yhteyttä kuluttaja- ja kilpailuvirastoon ja tehkää rikosilmoitus. DNA:n asiakaspalvelu siirsi vastuuta jo viime vuoden marraskuussa palveluntarjoajalle vastaavassa aallossa.

  Operaattorilla on luottoyhtiön kaltainen vastuu ja hyvitystä virheellisestä veloituksesta pitää osata vaatia suoraan operaattorilta, jolla on Dimocon kanssa sopimus. Itse riitautan laskun. Mielestäni vastuullisen operaattorin olisi jo pitänyt katkaista laskutus epäluotettavan palveluntarjoajan kanssa.

 • Soitin kyseiseen puljuun torstaina ja lupasivat vastauksen sähköpostiin viim. seuraavana päivänä,saa nähdä tuleeko sitä vastausta,DNA voisi katsoa peiliin tässä asiassa kenen palveluja käyttää!!
  Helppo vaan nostaa kädet pystyyn,ei ihan rehtiä toimintaa..

 • Minulle tuli myös puhelinlaskusssa tämmöinen mystinen DIMOCO:n maksu, 12,4 euroa veroineen. DNA:n asiakaspalvelussa nyrpeä asiakaspalvelija kertoi että olen tilannut jotain kännykällä. Ja en varmasti ole tilannut. En ole edes koskaan kännykällä mitään tilannut enkä edes tiedä miten kännykällä maksetaan. DNA- asiakaspalvelija kehotti ottamaan yhteyttä johonkin www.mapel.fi. Kerroin että otan yhteyttä kuluttajaviranomaiseen tai poliisiin.

 • Eipä ole mitään kuulunut siitä tehdystä kirjallisesta DIMOCOn reklamaatiosta. Joko pitkät vastausajat tai sitten mitään ei kuulu ja rahat menneet...

 • Samanlainen lasku tuli minullekin. Olin todella hämmentynyt dnan reaktiosta, eli siitä ettei heitä kiinnostanut asia ollenkaan. Luulin että asiakastyytyväisyys ja asiakkaan tietoturva olisi yritykselle tärkeä asia.

  Päädyin irtisanomaan liittymän, jolloin dna puolestaan keksi pyytää korotettua maksua sopimuksen loppuun asti. Melkoista huijausta sekin. Valitettu on kkv:lle ja Dimocolle. Dimocolta en odota saavani vastausta.

 • Täältä löytyy lisätietoa http://plok1.blogspot.nl/2016/01/kayttajan-tunn...

  VPN olisi näköjään tarpeen kännykän datayhteydelle, jotta operaattori (DNA) ei "huutelisi" puhelinnumeroa eteenpäin. Maksun eston kanssa numero menee edelleen... Ei tiedä mihin tietokantoihin päätyy 🙁

  Onko nyt sitten DNA:n tekniikasta löytynyt aukko hyväksikäytölle, kun näitä ilmoituksia on?

 • Hei!

  Kyseessä olevan palveluntarjoajan veloituksia hyvitettiin aikoinaan loka-marraskuun 2015 aikaisista tapahtumista, koska tuolloin tilausprosessi ei antanut kuluttajille riittävän selkeää kuvaa mobiilimaksuna veloitetun palvelun maksullisuudesta.

  Tämän jälkeen tilausprosessia muutettiin selkeämmäksi ja sen jälkeen muodostuneet veloitukset ovat olleet aiheellisia.

  Mobiilimaksamisessa ei synny automaattisia toistuvia veloituksia vaan kyseessä on kertaveloitus, jonka asiakas itse toiminnallaan aktivoi. Tapahtuma hyväksytään esim. "osta", "maksa", "hyväksy" -painikkeilla ja tilausprosessi on yleensä kaksivaiheinen, eli tilaus/ostos tulee hyväksyä kahteen kertaan ennen veloitusta.

  Mikäli laskun veloituksissa on epäselvyyttä eikä laskun erittely selvennä tilannetta, kannattaa epäselvissä tapauksissa olla aina yhteydessä suoraan asiakaspalveluun p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30). Voimme selventää mistä veloituksesta on kyse ja auttaa tarvittaessa jatkoselvityksessä.

  Lisätietoa Mobiilimaksusta: https://www.dna.fi/mobiilimaksu

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Jos maksuvaihe OIKEASTI olisi kaksivaiheinen niin tuskin täällä olisi porukka aukomassa päätään asiasta. DNAn ei tulisi tehdä yhteistyötä ja puolustella tällaistä yritystä joka tarkoituksella huijaa teidän asiakkaita.

 • Ne tuotteet tai palvelut, jotka voit maksaa puhelinlaskullasi, erotat Mobiilimaksu-tunnuksesta?

  Näitä Dimocon palveluntarjoajan, omassa tapauksessa romanialaisen yrityksen maksukäytäntöjä ei voi kyllä verrata Mobilimaksun muihinkaan ehtoihin. Laskun riitauttaminen on yleensä viimeinen vaihtoehto, mutta asiakaspalvelun halukkuus korvata huijattu laskunosuus oli olematon.

 • Minullekin on tullut laskuun +15e mobiilimaksun muodossa ja en todellakaan ole mitään ostanut tai tilannut. Missään ei tosin lue tuota mihin rahat menivät ja miksi veloitetaan???

 • Itselläni on DataMini liittymä mokkulassa joka on reitittimessä ja yhtydessä langattomaan valvontakameraan. Kuukausimaksu 3,90€ ja rajoittamaton data.
  Laskussani oli 10€ Mobiilimaksua ja 12€ DIMCO veloitusta ??? Liikkeessä väitettiin että on katseltu Titanicia ja tilattu pelejä.
  Liiytymä ja kamera on mökillä ja itse olemme kaksi eläkeläistä. Ihmetyttää???

 • Tapahtuma hyväksytään esim. "osta", "maksa", "hyväksy" -painikkeilla ja tilausprosessi on yleensä kaksivaiheinen, eli tilaus/ostos tulee hyväksyä kahteen kertaan ennen veloitusta. Valvontakamerasi ilmeisesti tehnyt tämän

  Etsiessäni world cup streamia sportwez:ssa törmäsin sivustoon jossa kysyttiin ensin "haluatko poistua sivulta?", ja tämän jälkeen "haluatko varmasti poistua sivulta?" Tämä lienee tuo DIMOCON rehellinen ja kaksivaiheinen hyväksyminen.

 • Elisa ja Sonera vastasi Twitterissä Dimocon pysyneen blokattuna. Vain Dna ottaa sieltä laskuja vastaan.

 • Onkohan tuo kamera niin viisas! Tapahtuma-aika on klo 4:10 perjantain ja lauantain välisenä yönnä. Tein juuri nejän liittymän sopimuksen DNA:lle. Pitänee palata takaisin SONERAlle kun tuli tuo vastatarjouskin.

 • Mikäli laskulla näkyvien mobiilimaksuveloitusten suhteen on epäselvyyttä, olettehan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme. Voimme selventää mistä veloituksesta on kyse ja auttaa tarvittaessa asian jatkoselvityksessä.

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Oltiin jo yhteydessä, mutta kun asiassa ei auteta. DNA asiakaspalvelu pesee kätensä asiasta ja käskee vain ottaa yhteyttä DIMOCOon. Sinne kirjallinen reklamaatio tehty eikä sieltä tunnu kuuluvan mitään vastausta.

  Pitänee viedä näitä huijausasioita johonkin korkeammalle taholle... ?

 • Aivan oiken toimittu! Tiedot veloituksen takana olevasta palveluntarjoajasta saat asiakaspalvelustamme, ja näiden perusteella pääset tekemään reklamaation suoraan palveluntarjoajalle, joka veloituksesta vastaa. Mikäli homma ei tuota kautta asiallisesti etene, ilmoitathan asiasta Maksullisten puhelinpalveluiden eettiseen lautakuntaan MAPELiin https://www.mapel.fi/.

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Tuokin tehty. Ja liittymä vaihdettu vastuullisemmalle ja asiakastyytyväisyydestä välittävälle operaattorille. Suosittelen muillekin.

 • sama dimocon lasku tullut tännekin. yöllä 4.57 tullut lasku. Eiköhän sitä olla tuohon aikaan oltu nukkumassa. aika erikoista kun kattoo tätäkin listaa että olisi toistakymmentä ihmistä viikon aikana tehnyt tilauksia mistä ei tiedä mitään. Taitaa olla liittymän vaihto ajankohtaista jos DNA ei ota erilaista kantaa asiakkaidensa puolesta.

 • Lopetin DNA:n asiakassuhteen ja palasin kilpaijan leiriin ihan hyvän tarjouksen vuoksi.
  DNAn asikaspalvelulle Iso Plus kun selvittivät aihetomat laskutukset ja lupasivat hyvittää veloituksen. Lupasi myös selvittää DIMCO toimintaa. DNA voisi myös blokata kyseisen firman muuten heille voi tulla kalliiksi kun juttu leviää

 • Luulisi että asiakkaat olisi operaattorille kaikistä tärkeimpiä. Nyt DNA:n reaktioista voi päätellä että asiakkaat ovat pohjasakkaa. Uskomatonta että oletusarvona näyttää olevan että asiakkaat yrittävät huijata takaisin tietoisesti käytettyjä mobiilimaksuja.

  Kuluttajaviranomainen kertoi ettei DNA ole vielä sisäistänyt rooliaan tässä tapauksessa. Pitäisi suhtautua kuten luottokorttiyhtiö, ei kiemurrella vastuusta ja yrittää saada huijattu asiakas peräämään oikeuksiaan joltakin yritykseltä, jonka kanssa ei edes ole minkäänlaista asiakas/palveluntarjoaja- suhdetta.

 • Myös minulla on laskussa aamuyöllä (klo 5.08) tapahtunut aiheeton mobiilimaksuveloitus Dimocolta 10 euroa + verot 2,40. Vaikuttaa selkeästi huijaukselta, joka on lähetetty useammalle DNA:n asiakkaalle. Minulla on ollut vuosikaudet DNA:n puhelin- ja nettiliittymä, joiden toimivuuteen olen ollut erittäin tyytyväinen. Nyt kuitenkin vakavasti harkinnassa operaattorin vaihto, koska minulla ei ole resursseja ruveta selvittämään Dimoco-asiaa.

 • Sama juttu täällä minunkin laskullani näkyy mobiilimaksuveloitus Dimocolta, veroineen 12,40 euroa. Tilaus tehty 24.9.2016 klo 2.42 - jolloin olen ollut nukkumassa!!

  Aivan uskomattomalta kuulostaa tämä!

  Asiakaspalvelusta autettiin sen verran, että kerrottiin mitä tuo mobiilimaksuveloitus pitää sisällään eli palveluntarjoajan, päivämäärä ja klo jolloin tilaus on tehty.

  Useamman vuoden olen minäkin ollut nyt poikani kanssa DNA asiakkaita, mutta harkitsen nyt vakaasti vaihtoa toiselle operaattorille.

 • Liityn samaan joukkoon! Minulta Dimoco laskutti15€ tai siis dna sen laskun tietenkin lähetti. Tilaus tehty aivan ihme aikaan illalla. Otin yhteyttä dna asiakaspalveluun ja sielä kerrottiin, että olisin ostanut jotain palveluja aikuisviihdesivuilta. Kerroin katsovani vain ilmaista aikuisviihdettä ja en ole tilannut yhtään mitään. Dna täysin haluton selvittämään asiaa. Seuraavaksi lähestyi seuraavilla sposteilla dna:ta:

  Ensimmäinen lähettämäni viesti:

  Myös kesällä 2015 voimaan tullut uusi säännös teleoperaattoreiden luottokorttiyhtiön kaltaisesta vastuusta laskutuksensa osalta on erittäin tärkeä. Uusi sääntely tulee sovellettavaksi silloin, kun kuluttaja maksaa tavaroita ja palveluja matkapuhelimella, ja maksu peritään puhelinlaskun yhteydessä. Kuluttaja voi tällöin kääntyä paitsi myyjän tai palveluntarjoajan myös teleoperaattorin puoleen esimerkiksi tapauksissa, joissa suoritus on viallinen tai ei tule perille, tai jos kuluttaja ei ole tehnyt lainkaan tilausta tai ei yrityksistään huolimatta saa keskeytettyä toistaiseksi jatkuvaa palvelutilausta. Kuluttaja-asiamies katsoo, että tämä säännös parantaa osaltaan kuluttajien luottamusta digitalisaatiokehitykseen. " Eli kyseessä mobiilimaksu Dimocolta. Olin jo ennemmin tänään puhelinyhteydessä asiakaspalvelijaanne. Hän ei muka pystynyt tekemään mitään. Alussa kuluttajaviranomaisen lausunto asiasta. Eli DNA ei voi pestä käsiään tästä asiasta. ELI EN OLE LAINKAAN TEHNYT MOBIILIMAKSUA DIMOCON KAUTTA. HALUAN ETTÄ TÄMÄ 16.9.2016 klo. 20:48:30 otettu 15,004€ TULLAAN MITÄTÖIMÄÄN! ODOTAN VASTAUSTA SÄHKÖPOSTIINI. JOS ASIA EI SELVIÄ OTAN YHTEYTTÄ KULUTTAJA-ASIAMIEHEEN. KIITOS

  DNA vastaus:

  kiitos viestistäsi.

  Vielä tällä hetkellä en pysty Dimocon mobiilimaksua laskulta...........hyvittämään, mutta laitoin asian selvitykseen. Tarkkaa päivää vastauksen saamiseen en pysty antamaan, mutta jos vastausta ei laskun eräpäivään mennessä ole tullut, niin maksathan laskun kiistattoman osuuden eräpäivään mennessä. Sinuun ollaan uudelleen yhteydessä kunhan saamme vastauksen koskien Dimocon mobiilimaksun oikeallisuutta.

  Ystävällisin terveisin

  Henna
  palveluneuvoja
  DNA asiakaspalvelu

  11 päivää edellisestä viestistä dna vastaa seuraavaa:

  Laskulla ....... oleva Dimocon mobiilimaksuveloitus on nyt selvitetty ja veloitus on aiheellinen. Veloituksen aiheellisuus perustuu siihen, että mobiilimaksutapahtuman tilausprosessi on kaksivaiheinen eli tilaus täytyy hyväksyä kahteen kertaan ennen kun palvelun tilaus hyväksytään ja veloitus palvelusta muodostuu. Aihetta hyvityksiin ei siis laskun ......... ole vaan lasku tulee maksaa sellaisenaan.

  Ystävällisin terveisin

  Henna
  palveluneuvoja
  DNA asiakaspalvelu

  Soitin samana päivänä aspaan ja sielä kerrottiin että olenkin ostanut jotain lapsien pelipalvelu. Eli yhtäkkiä oston syy olikin muuttunut. Kerroin että olen yrittänyt ottaa yhteyttä dimoconin aspaan mutta kukaan ei ole vastannut. Dna ei halunnut asiaa enää selvittää. Tästä lisää sisuuntuneena sain kun sainkin yhteyden dimoconin aspaan. Puhelimeen vastasi naishenkilö joka kysyi numeroni. Nainen katsoi tietokoneelta tietoni ja totesi heti että tässä täytyy olla virhe. Minun tietojani tai siis numeroani ei löytynyt heidän koneelta. Aspan nainen lupasi kertoa asian pomolleen joka ottaa yhteyttä dna:lle ja peruu maksun. Itselläni ei ole ihan varma olo tästä että näin tulisi tapahtumaan.

  Soitin vielä kerran dna aspaan ja kysyin mistä ja miten dna on asian selvittänyt. Nainen oli hämillään kun kerroin hänelle dimoconin aspan kanssa käydyn keskustelun. Dna aspa otti pitkän mietintä tauon esimiehensä kanssa. Aspa kertoi että hänen esimiehensä ottaa yhteyttä minuun lähipäivinä. Kerroin tekeväni asiasta poliisille tutkintapyynnön ja ottavani asian myös kuluttajaneuvonnan kanssa käsittelyyn.

  TÄMÄ KOKO SOPPA ON AIVAN KÄSITTÄMÄTÖN. NÄITÄ VIESTEJÄ LUKIESSANI TILANNE ON SAMA MELKO MONELLA. MINÄ AIOIN SELVITTÄÄ TÄMÄN LOPPUUN ASTI. TOIVON ETTÄ KAIKKI MUUTKIN JAKSAA TAISTELLA. EI VOI KYLLÄ PALJON PINNOJA DNA:lle KOKO SOPASTA ANTAA. IHMEELLISTÄ VASTUUN PAKOILUA.

 • 15,004 Dimocon mobiilimaksu tullut vaikken tiedä mistä...

 • Miten sait yhteyden Dimocoon? Olen kokeillut kaikkea sähköpostista savumerkkeihin. Dnalla on selkeästi keksityy jokin automaattivastaus kyselyihin. Kuluttaja- ja kilpailuvirasto selvittelee asiaa. Heidän mukaan Dnan tulisi hyvittää maksu. Melko selkeä huijaus kyseessä. Minunkin maksu on syntynyt lähes samaan aikaan.

 • Soitin numeroon 0103093581. Aluksi ei meinannut saada yhteyttä mutta yllättäen sieltä nainen vastasi.

  Näitä tapauksia on niin paljon etten ymmärrä miksei dna ota asiaa selvitettäväksi yleisesti. Nyt toinen aspan henkilö puhuu toista ja toinen toista. Toiminta herättää todellista luottamusta!

 • Nyt on omasta mobiilimaksusta laitettuna valitus Mapelin kautta. Dimocolle tekemääni valitukseen ei ole tullut vastausta ja ylimääräistä en tuosta enää maksa. Dimocon tiedoissa oleva yritys näyttää enemmän ja vähemmän harmaalla alueella olevalta pöytälaatikkofirmalta.

  Onko niin että Mobiilimaksun laskuttajiin pääsee laajemminkin pieniä tuoreita yrityksiä ja sitä yritystä johtatavalla johtajalla on satoja (liittyy yli 400:aan) yrityksiä johdettavana? Mun maksutapahtuma näyttää siltä.

 • Jaa jännästi Mulla myös tuo dimocon "kaksivaiheinen" hyväksyntä mennyt läpi noin klo 23 yöllä... Sain dimocolta s-postia jossa oli verkkosivun osoite mistä tilaus on tehty

  Hei,

  Kiitoksia paljon yhteydenotostasi.

  Olimme yhteydessä vastuussa olevaan palveluntarjoajaan mahdollisimman nopeasti, 0815 LTD n käsittely reportin mukaan tilaus on käsitelty oikein ja palvelu on toimitettu virheettömästi palvelun toimittajalta.

  Olemme vastaanottaneet seuraavat tiedot liittyen puhelinnumeroon ............ jonka olet ilmoittanut:

  Kertaluontoinen maksu asiakkaalle yhden normaalihintaisen tilauksen laskutus

  Vaihe 1: Käyttäjä jonka numero on mainittu yläpuolella on käynyt sivustolla http://fi.mobiplay.co/?m=353871234 Tilauspäivämäärä: 09.09.2016

  Vaihe 2: Käyttäjä valitsee haluamansa tuotteen. Verkkosivu sisältää tiedot maksuista, ikärajasta ja peruutus mahdollisuuksista. tähän vaiheeseen mennessä käyttäjä ei ole aiheuttanut yhtään maksuja.

  Vaihe 3: käyttäjä vahvistaa ostoksensa klikkaamalla vahvista painiketta. Tällä käyttäjä saavuttaa rajoittamattoman pääsyn.

  Yllämainitun dokumentoinnin mukaan (URL, aikaleima, vahvistus -painiketta) palveluntarjoaja on vahvistanut palvelun tilauksen. Meidän teknillinen alusta on huomannut tämän prosessin ja myöskin jos mahdollista teidän verkon tarjoaja.

  Yhteydenottoosi liittyen olemme välittömästi peruuttaneet palvelut teidän palvelun tarjoajalta.

  Tästä hetkestä lähtien teille ei tule enempää maksuja. Pyydämme teitä kuitenkin huomioimaan että tästä voi mahdollisesti seurata päällekkäisyyksiä teidän puhelin operaattorin ja palvelun lopettamisen tilityksessä, esimerkiksi tietyissä tilanteissa on saatettua lisätä maksuja seuraavaan laskuun, jotka ovat aiheutuneet viimeisimmästä laskusta tähän päivään.

  Toivomme että olemme pystyneet auttamaan teitä ja, jos teillä on enemmän kysyttävää autamme teitä mielellämme.

  Ystävällisin terveisin

  Your Customer Service Agent

  E-Mail: info-fi@mobileinfo.cc
  Service number: 103 093 581

  Tämäkin on joku peli sivusto joita en itse ollenkaan käytä...

  Pelisivuston käyttöehtoja yms. Kun lukee niin ei sanaakaan selvää Suomen lausetta. Miten dna tällaiseen vastaa?

  T: h.l

 • Kuinkahan paljon näitä aiheettomia Dimocon mobiilimaksuja on ehtinyt DNA:n asiakkaille tulla. Suosikkiveloitus taitaa olla tuo 15€ kuten minulla. Tapahtumaajankohta on sellainen,että vuorotyöläisenä olen menossa juuri nukkumaan ko. ajankohtana. Siis kaksivaiheinen hyväksyntä on mahdoton jollei nyt unissaan ole sitä tehnyt. Asikaspalvelusta kehoitettiin ottamaan Dimocoon yhteyttä ja selvittää asia. Kun luen näitä viestejä taitaa olla tuulimyllyjä vastaan taistelua. Siis helpoin tapa kun ei asikaspalvelua saa niin vaihdetaan palveluntarjoajaa. Suhteessa 15€ takaisin saamiseen käytetty aika ja muu kiukuuntuminen ei oikein lyö leiville on muutakin järkevämpää tekemistä. Tosin voinhan laskusta itse vähentää 15€ katsotaan mitä siitä seuraa!

 • Melkein sama teksti käy sekä Dimocoon kuin Mapeliin. Dimocon s-posti oli jo tuossa aikaisemmin. Tekstiin pieni eros Dimocon roolista laskun välikätenä ja Mapel taas operaattoreiden itse luoma "välikäsi" (valitusten tekeminen ulkoistettu sinne kaiketi). Nyt mulla ei ole ehdottaa hyvää yleispätevää pohjaa.

  Suora linkki Mapelissa valituksen lähettämiseen on http://www.mapel.fi/valituksen_tekeminen/yhteyd... joskin löytyy sivun vasemman laidan linkeissä Valituksen tekeminen ja Yhteydenotto.

  Itse olettaisin hyvän mobiilimaksun tekemiseen liittyvän sen kaksivaiheisen hyväksynnän lisäksi selkeät www-sivut. Onko tuolle sitten jossain vähimmäisvaatimukset? Riittääkö että tekstit saattavat muuttua kansainvälisillä sivuilla... Huijari saa ne kaksi klikkausta aikaan ilmeisesti myös jälkeenpäin, kun vain kännykkäliittymän IP-osoite on ja siihen liittyvä puhelinnumero on selvillä.

 • Jos jättää maksamatta laskusta osan, ilman että on DNAn kanssa siitä sovittu kunnolla, menee maksu perintään. Dna ei näitä nyt tunnu etukäteen hyvittävän, ehkä jälkikäteen kuin viime vuoden huijausmaksu-skandaalissa? Eli näin maksamatta jättämällä ei kannata toimia!

  Toisena asiana pelkkä puhelinnumero riittää huijareilla veloituksen tekoon. Puhelinnumerolla tehdään tekaistu veloitus operaattorille päin. Näitä voi ohjelmallisesti tekaista ja automatisoida jonkun porsaanreiän kautta. Ei siinä muuta tarvita, sama juttu oli viime vuonna!

 • Täälläkin 15euron Dimeco maksu, jota en ole VARMASTI tehnyt missään! prkl.
  Ei minulla ole edes mobiilimaksua aktivoitu niin miten olen voinut sellaisen tehdä?

  Nyt pitäisi DNA rueta tekemään jotain toimia tai ainakin täällä vaihtuu liittymä

 • Ei mobiilimaksua missään tarvitse aktivoida että se toimii. Se toimii ihan automaattisesti ilman aktivointia, palveluntarjoajien nettisivuilla. Eli jos klikkaat jotain (kaksivaiheisesti) niin maksu tulee sitten näppärästi puh. laskuusi. Ongelma on kun on huijareita jotka tehtailevat näitä jotenkin tyhjästä puhelinnumeroilla ihmisten laskuun eikä kukaan näytä voivan mitään!

  Jos ei halua että näitä voi tulla niin pitää ottaa mahd. tiukat palvelumaksujen estot puhelinliittymään...

 • Itse olen myös saanut 15e lisälaskun jostain mobiilimaksusta.
  2 vuotta olen liittymän omistanu eikä ole koskaan tullut mitään 15 euron mobiilimaksua turhasta. Kerran voin tämän joutavan maksaa kun on parempaakin tekemistä mutta jos tulee vielä kerran taidanpa vaihtaa palvelua :^)

 • Minulle on nyt tullut samanlainen 12,40€ lasku jota en todellakaan ole tietoisesti tehnyt. Pitää huomenna soittaa asiakaspalveluun (jotta saan maksaa siitäkin...) ja tein valituksen tuonne Dimocolle. En todellakaan halua maskaa mitään mistä en ole tietoinen. Jos olisin edes saanut jotain palveluita käytötöni, mutta täähän on täyttä juihausta, kun rahaa vaaditaan, mutta mitään en ole vastaanottanut. Eniten tässä pelottaa se, että vaikka tuon maksaisinkin niin pian tulee uusi perästä, joten jos tosiaan esim. Sonera on estänyt tälläiset huijauslaskuttajat niin vaihdan kyllä liittyymää niin nopeasti ettei mitään rajaa.

 • Haluaisin tietää onko DNA edelleenkään tehnyt asian eteen mitään vai kehoittaako vaan asiakaita itsejään selvittämään tämän asian?????jos näitä huijauksia on kymmeniä niin oisko teidänkin aika jo nostaa perse penkistä ja avata silmänne.tiedotusta Dna:n taholta KIITOS!Että asiakkaat tietää tehdä sen pohjalta ratkaisuja liittymänsä kannalta.

 • Kuluttaja- ja kilpailuvirastossa oltiin yksiselitteisesti sitä mieltä että Dimoco ja Dna ovat yhdessä vastuussa siitä että adiakkaan oikeusturva toteutuu. Olivat sitä mieltä että Dnan tuli hyvittää lasku ja niin lopulta myös tekivät. Eli yhteys KKV:hen auttaa. Aikoivat KKVssä yleisemminkin puuttua mobiilimaksun pelisääntöihin.

 • Onhan tuo käsittämätöntä että operaattorimme hyväksyy ja välittää maksut huijaripalvelimille. Miksi DNA ei katkaise laskunvälitystä?? pitkien päivien takia en ole ehtinyt tehdä mitään valituksia,mutta operaattorin vaihto on käynnissä. Jos seuraavassa laskussa näkyy jotain ihmeellisiä lisäveloituksia niin pakkohan se on KKV:hen ottaa yhteyttä. Nyt jos operaattorimme on yhtään reilu ja haluaa pitää asiakkaansa niin vähentäisi ihan itse nuo aiheettomat laskutukset. Kuinkahan paljon on sellaisia jotka vaan maksaa ko. laskun tai ei tee mitään asian eteen? DNA:lta alaarvoista asiakaisiin suhtautumista! Toivottavasti tähänkin leikkiin tulee loppu ja vastuukysymykset selkeästi esille.

 • Joo tännekin tuli aiheeton dimoco lasku... dna sanoi että osto tehty play kaupasta mutta kun tarkastin asian niin ei ole en ole koskaan ostanut sieltä tai mistään muualtakaan mitään saati lisännyt edes maksutapaa.

 • Mobiilimaksamisessa ei synny automaattisia toistuvia veloituksia vaan kyseessä on kertaveloitus, jonka asiakas itse toiminnallaan aktivoi. Tapahtuma hyväksytään esim. "osta", "maksa", "hyväksy" -painikkeilla ja tilausprosessi on yleensä kaksivaiheinen, eli tilaus/ostos tulee hyväksyä kahteen kertaan ennen veloitusta.

  Mobiilimaksut voivat olla käytännössä mitä tahansa selaimen kautta laskutettavia palveluita tai sisältöjä tai esim. sovelluskaupan ostoksia. Mobiilimaksua ei tarvitse erikseen aktivoida, kuten ei tarvitse perinteisempiäkään operaattorien tarjoamia maksutapoja. Kunhan sinulla on käytössäsi mobiili-internetillä varustettu liittymä, niin voit käyttää Mobiilimaksua aivan samoin kuin voit ilman erillistä aktivointia soittaa puhelimellasi maksullisiin palvelunumeroihin tai käyttää maksullisia tekstiviestipalveluita.

  Mobiilimaksu toimii kaikkien Suomen suurimpien operaattoreiden verkoissa. Käyttöä voi rajoittaa viestiestoluokilla kuten palvelutekstiviestien yhteydessä.

  Mikäli laskun veloituksissa on epäselvyyttä eikä laskun erittely selvennä tilannetta, kannattaa epäselvissä tapauksissa olla aina yhteydessä suoraan asiakaspalveluun p. 044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30). Voimme selventää mistä veloituksesta on kyse ja auttaa tarvittaessa jatkoselvityksessä.

  Lisätietoa Mobiilimaksusta:
  https://www.dna.fi/mobiilimaksu
  http://mobiilimaksuinfo.fi/

  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Ihmettelen miksi DNA yhä jatkaa asiakkaittensa halveksintaa. Itseltäni veloitettiin syyskuussa aiheettomasti DIMOCO:n toimesta 12,4 euroa. Asia ei edennyt milliäkään DNA:n kanssa asioidessa; päinvastoin, suhtautuminen alkoi muuttua kylmäkiskoiseksi. Tuota rimpsua mitä Ida ylempänä taas toistaa, tarjottiin koko ajan.

  Ilmoitin asiasta KKV:hen. Vasta sitten asiat alkoivat edetä. Aika piankin, kuluttajaviranomaisen kautta tuli DNA:n viesti jossa todettiin palveluntarjoajan veloituksissa todetun epäselvyyttä ja ilmoitettiin aiheettoman laskutuksen palauttamisesta. DNA oli vilpittömän pahoillaan asian aiheuttamasta vaivasta ja harmista.

  Ihmettelen DNA:n toimintaa koska näemmä yhä asiaa yritetään peitellä ja omia asiakkaita epäsuorasti leimataan huijareiksi. Tuollainen toimintahan ei palvele kenenkään etua, DNA:lle itselleen koko touhu on omaan jalkaan ampumista.

 • Mullekin tuli viimeisemmässä laskussa DIMOCOlta 12,4 euron aiheeton veloitus ja asiakaspalvelusta sanottiin, että pitää maksaa kun soitin sinne. Katoin DNAn oman palvelun kautta saldotietoja ja näkyy tulevan sama veloitus seuraavaankin laskuun, prkl.

 • Ja dna aspa sanoi juuri miulle et ei tiiä mistä kyse,että googleta!!Jos ei dna korjaa virhettä niin lähtee eteenpäin ja nopeasti tämä.Tiedän mitä tein puhelimella tuohon aikaan kun muka ostanut jotain...

 • Tässä ei ole paljoa varaa muutenkaan niin Dna:n on parasta korvata se YLIMÄÄRÄINEN 15 euroa jonka joudun maksamaan.

 • Sama Täällä. Itse pitää kuulemma hoitaa asiat dimocon kanssa... Yrittäny sinne soittaa 5kertaa ja s-postia laittanut. Koskaan ei vastausta tullut. Maksoin 15€ laskun koska en saanut lisä aikaa vaikka niin luvattiin kun lasku riitautettiin dna:lle. Ja kyllä aijon vaihtaa operaattoria.

 • Maksatte laskun kokonaan eräpäivään mennessä ja teette reklamaation DNA:lle. Jos ei DNA reagoi reklamaatioon kuukaudessa niin viette asiaa eteenpäin. Itse olin heti yhteydessä viranomaisiin ja DNA:lta tuli lopulta hyvityslasku seuraavan laskun yhteydessä.

 • Sama dimaco paska löytyy täältäki nytten!
  Ihmettelin normaalia suurempaa puhelinlaskua ja sinnehän oli ilmestynyt täysin tyhjästä 24.10 puoli kahden aikaan yöllä tehty 12,40e mikälikään laskutus..
  En ole yhtikäs mitään mennyt mistään itse tietoisesti tilaamaan saaati ostamaan. Koskaan ikinä ennen edes kuullut tuasta ennenkuin googletin ja löysin tämän täältä missä muillakin oli onkelmia.
  Heti olin seuraavana päivänä yhteydessä dna aspaan. Vastaukseksi sain, että on heidän puolestaan aiheellinen lasku, koska "suorittamanani" ostoaikana ei ole ollut heillä tiedossa mitään onkelmatiedotusta mitä liekään vaikka ongelmia onkin kyseistä jutusta aiemmin ollutkin. Vastausvirtenä soi, että on pakko maksaa lasku. Jos haluan valittaa ym niin pitää reklamoida dimacolle itse. Asia menee etiepäi kyllä ja liittymä vaihtuu vallan toiseen!!! Helvetin Isot Propsit dna:lle siis!!! Eipä taia paljoa kiinnostaa asiakkaiden tyytyväisyys ja puhelimen turvallisuus, kun tyhjästä taikoutuu laskuja...

 • Hei kaikki!

  ​​Dimocolta palvelua ostavien palveluntarjoajien Gamedicted / Cloudcover veloituksissa on todettu epäselvyyksiä 6.9. - 19.10.2016 välisenä aikana. Palvelu on suljettu järjestelmistä 19.10.2016. Kyseessä on siis app / sovellus, jonka lataaminen laitteelle on aiheuttanut (á 12,40 euroa) veloituksen. Nämä tullaan siis automaattisesti hyvittämään tulevilla laskuilla.

  Mikäli laskutuksen kanssa on edelleen jotain epäselvää niin olettehan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme, että voimme tarvittaessa selvittää veloituksien aiheellisuutta tarkemmin, kiitos.

  HUOM! Dimoco on siis ainoastaan maksunvälitystä eri palveluille tarjoava yritys eli kyseessä ei ole yritys jonka palvelun/tuotteen veloituksesta on kyse. Dimoco tarjoaa siis palveluitaan useille eri yrityksille ja tässä tapauksessa ainoastaan em. Gamedicted / Cloudcover palveluntarjoajien veloituksissa on ollut epäselvyyksiä. Asiakaspalvelustamme voidaan kertoa jos kyseessä on joku muu palveluntarjoaja ja mahdollisista aiheettomista veloituksista voi reklamoida suoraan kyseiselle palveluntarjoajalle.

  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Hyödyllistä olisi myös kertoa avoimesti, mikä/mitkä sovellukset on ollut kyseessä? Romanialainen palveluntarjoajan veloitus oli tapahtunut noin neljältä aamuyöstä arkena.

 • No mitenkäs nämä aiemmat 15 € huijauslaskut? Kai nekin hyvitetään?
  Itsellä oli 8.9. 15,004 € huijausmaksu...

 • Mitenkäs 23.10 tapahtunut maksu?Hyvitetäänkö automaattisesti vai kuinka?100% varmasti en ole mitään ostanut.

 • Juupa juu! Täyttä roskaa tua mitä vastattiin! Edelleenkään EN OLE mitään ostanut ja varsinkaan mitään app sovellusta mennyt lataamaan eli humpuukia tässä kyllä ainakin minun 24.10 klo 1.28 tapahtuneelle "ostolleni" koitetaan selittää..
  No huomenna pääsee hakemaan uuden liittymän kun menee kaupunkille asioomaan. Tätä EN tule enään koskaan jatkamaan. Kerta riitti, varsinkiku tälläinen on palveluntarjoajan kanta, kun on monella muullakin ollut onkelmia.
  Kuluttuja-asiamihelle tämä asia on lähtenyt eteenpäin ja muihinkin virastoihin joita tämä kosketraa.
  Jollekkin tämä saamani 12,4e on naurettavan pieni summa, mutta itse en suostu maksamaan sentin senttiä huijauksesta jota väitetään minun viralliseksi ostokseni! Eipä teiän asiakaspalvelu paljoa auttanut, kun totesi ettei minun maksusuoritusaikanani ole ollut häiriötä eli aiheellinen lasku on!
  Kysympä vaan, että eikö sielä päässä todellakaan raksuta yhtään mikään, kun monelle ihmiselle ilmestyy täysin tyhjästä jokin romanialais puljun veloitushintoja ja mitään ei olla tilattu saati ostettu ja nimenomaa nytten TEIDÄN firmanne kautta luikerrellen tohon dimacoon, eikä toisten vastaavien firmojen kanssa! Siinähän on silloin täysin näkyvä huijausfima!!
  Hävetkää sielä dna:lla nytten tätä touhuanne!

 • Ja vielä jatkoa aikaisempaani.
  Kun kysyin asiakaspalvelusta, että mikä on ollut veloituksen syynä eli ostona ja mitä tarkempaa tietoa on koko ostotapahtumasta niin en saanut yhtikäs mitään tietoa mihin "ostoni" on mennyt muutakuin sen, että dimoco on ton kyseisen 12,4e laskun tuikannut minun laskuihini..
  Eli olisi kiva, että asiakaspalvelussa olisi edes perustiedot tiedossa jos kerta tuosta dimacon veloituksesta on lisätietoa, mutta eilinen asiointini kertoi ettei sellaista todellakaan ole hallussa. Eli kaikki on täysin pimennossa "maksuni" osalta ja ainoa mitä sanottiin oli, että maksat laskun.

 • Hei!
  Minun laskussa on myös aiheeton DIMOCO veloitus.

  DNAn asiakaspalvelu vastasi äsken tylysti, että maksu olisi aiheellinen!

 • Minulta veloitettu 12.4 euroa lokakuussa nyöhään illalla. Joku Dimoco. Mitään en ole tilannut tai mobiilimaksanut. Dnan asiakaspalvelu ei tee mitään. Dna vaatii, että itse pitäisi reklamoida johonkin kummalliseen .cc päätteiseen mobile-info huijarisivustoon.

  Tehkää rikosilmoitus

 • Poistakaa osoitteeni viestiketjusta.
  T. Ipe

 • Moi!

  Myös minulle on tullut samoja huijauslaskutuksia viimeisimmässä DNA:n laskussa Dimocolta. 12,40 euroa (4.10.2016 gamedicted) ja 15,00 (23.10.2016 mobiplay) euroa ovat laskujen summat, joista DNA hyvitti pienemmän summan ystävällisesti omasta pussistaan, koska ovat tutkineet ettei laskuttajan sivustossa ollut riittäviä tietoja, mutta 15,00 euron laskutus oli jätetty minun maksettavakseni, vaikka millään Dimocon nimeämillä sivuistolla en ole ainakaan tahallisesti käynyt, saatika hyväksynyt mitään ostoja/vahvistuksia.

  Otin välittömästi DNA:n ohjeistamana tiukimmat tekstiviestimaksupalveluiden estot käyttöön, jottei vastaavaa tapahdu tulevaisuudessa, ja rupesin selvittämään asiaa.

  Olen nyt soitellut kahteen kertaan asian tiimoilta DNA:han, kerran Dimocoon, lähettänyt Dimocolle kuluttajaneuvonnan mukaisen reklamaatioilmoituksen aiheettomasta laskutuksesta (jonka he tyrmäsivät), ja viestittänyt asian tiimoilta kuluttajaneuvonnan kanssa joka on ollut yhteydessä DNAhan. Seuraavaksi kuluttajaneuvonta suositteli lähettämään aiheesta valituksen kuluttajariitalautakuntaan, jota naputtelen jahka saan tarvittavat esitiedot kuluttajaneuvonnasta.

  DNA tosiaan on kuulemma tässä vain maksun välittäjänä, mutta voisi sitä hieman katsoa millaisten palveluntarjoajien kanssa on yhteistyössä.

  Toivottavasti näihin mobiilimaksuihin tulee tulevaisuudessa varmoja varmentamistapoja, ettei vastaavat huijauslaskuttajat pääse hyödyntämään viattomia kuluttajia. Vaihtoehtoisesti voisi olla hyvä, jos kaikissa liittymissä olisi alunperin tekstiviestipalveluiden estot päällä, ja niitä voisi avata tarpeen mukaan varoituksien kera.

  15 euroa on tähän vaivannäköön nähden pieni summa, mutta kyllä tässä on kyse enemmän periaatteesta ja siitä että saadaan tieto näistä leviämään, jotta asialle voidaan jotain.

  Minulla on koko kännykkäikäni ollut liittymä DNA:lla (eli ~19 vuotta), mutta kyllä tässä alkaa painiessa pikkuhiljaa jo tulla sellainen olo että tekisi mieli vaihtaa, ihan vaan huijatuksi tulemisen vuoksi. Mutta kuten yllä joku jo mainitsikin, todennäköisesti samanlainen tilanne on DNA:n kilpailijoillakin mobiilimaksuhuijareiden kanssa.

  Tilanne jatkuu...

 • Elisa ja Sonera näyttää uutisten perusteella reagoineen asiaan jo vuosi sitten lopettamalla Dimoco yhteistyön.

  Hirveä homma tehdä valituksia. DNAn pitäisi korjata asia ja olla meidän asiakkaiden puolella. Kuka nyt turhaan jaksaisi lähteä valittamaan maksusta, jonka on tilannuy..

 • DNA:n johtoa kiinostaa tällä hetkellä vain ja ainoastaan listaus pörssiin. Kaikki muu on sen rinnalla toisarvoista ja epäkiinnostavaa.

 • Nähtävästi seuraavaankin laskuuni on tulossa tuo maksu Dimocolta... Ei näköjään nuo estot auttaneet mitkä laittoivat liittymääni ensimmäisen Dimoco laskun jälkeen. Jälleen kerran en ole tietoisesti mitään halunnut ostaa tai tilata ja silti tulee laskua. Perhana kun ei olis aikaa painia tämmösten asioiden kanssa. Tovottavasti hyvittävät auomaattisesti edes tuon ensimmäisen maksun, joka oli tapahtunut 23.9, jos eivät niin liittymä menee todennäköisimmin vaihtoon vaikka tämä nykyinen liittymä on käyttööni kaikkein sopivin mitä operaattorit tarjoavat.

 • Kannattaa vaihtaa operaattoria. Olen saanut tosi huonoa palvelua Dimoco veloituksen kanssa. Aikaa menee valittamiseen.

  Minun ongelma on määräaikainen sopimus.

  Törkeää jatkaa veloituksia estonkin jälkeen!

  Laittakaa myös valitus oikeusasiamiehelle ja viestintäministeriöön. Uhreja voi olla vaikka kuinka paljon.

  Ei mene oikeustajuun, että DNA saa laskuttaa huijauksia. Pakko jonkun on puuttua tähän. DNAn on otettava vastuuta. En ole tilannut mitään. Enkä ole ylipäätänsä tilannut maksuvälityspalveluita.

 • DNA:sta ja mobiilimaksuista lähti juttuvinkit iltapäivälehdille

 • Tänäpä marssein elisan kauppaan ja tyytyväisin mielin nappasin uuden liittymän tämän dna:n tilalle. Myyjä jonka kanssa kaupat tein ei ollut dimocosta koskaan ennen kuullutkaan ja ihmetteli syvästi mitenkä tuo oli edes mahdollista.. Kuitenkin iloisesti toivotti heille asiakkaakseen. Muutenkin kaikki estot ym saatiin kerralla hoidettua kasaan.

  Oli muuten mielenkiintoista kuulla silloin kun soitin dna:n asiakaspalveluun dimacon aiheettomasta veloituksesta ja siinä samalla kysyin sitten mitkä ovat nykyiset estoni ja mikä estää tollaisten veloitusten tulon. Siinä sitten sanottiin ettei minulla ollut yhtään mitään estoina vaikka muistelisin, että noin vuosi takaperin dna:n liittymän ottaessa sovittiin myyjän kanssa ne haluamani estot mitkä tulee päälle.. Eipä ollut sitten yhden yhtäkään estoa eikä mainintaa mistään estojen laitoista kaupan yhteydessä..

 • Minulta on tehty huijausveloitus DIMOCO 11.10.2016 23:07:40 12,400 euroa.

  En ole ostanut tai mobiilimaksanut mitään, eikä kukaan muu ole käyttänyt puhelimeni internetyhteyttä. En ole saanut mitään viestiä tai vahvistusta asiasta, että olisin tilannut DNA:n laskuttamaa palvelua.

  Tuntuu siltä, että DNA vain puolustaa näitä huijaussivustoja ja sovellusia. DNA:n vastaus:
  Veloitusten muodostumista on tutkittu DNA:n toimesta, eikä palveluiden osalta ole tapahtunut virheitä veloituksissa. Veloitukset ovat aiheellisia emmekä näin ollen voi kyseistä laskua hyvittää. Veloitusten osalta ei ole havaittu epäselvyyksiä Broadcast Fun -palvelun osalta, joka on Dimocon kautta tilattu.

  En edes löydä internetistä mitään tietoja näistä DNA:n laskuttamista Dimocon välittämistä luotettavista palveluista, joissa ei ole mitään epäselvyyksiä!

 • On kyllä kummallista, että miten noita maksuja voi muodostua asiakkaan itsensä tietämättä, jos kerran pitää olla kolmivaiheinen maksutapahtuma.
  Siinä olisi kyllä pakko mennä ensin sivustolle, tilata ja vielä hyväksyä tilaus, ennenkuin maksu pitäisi muodostua.
  Kun ei ole näin tehnyt, tilannut saati maksanut ja maksuja silti tulee, on perin kummallista, että niistä veloitetaan asiakasta!!!
  Nyt kannattaisi DNAn katsoa peiliin ja tehdä asialle jotain!
  Tuollaisen huijarilaskuttajat on saatava kuriin!

 • This kind of scam comes just as I am dealing with a case of someone breaking into my apartment and stealing items from my house.

  In addition, it does not help that DNA is still having a business relationship with DICOMO and claiming that DICOMO is a good company.

  No public statement has been made by DNA to it's customers to warn them about these companies.

  I am worried that Finland is becoming on of those places where you have no trust in any institution because they are more greedy for money than keeping customers.

 • Täällä myös taisteltu DNA:n kanssa useampi päivä liittyen 20e olemattomaan mobiiliostoon. Viesti tullut numerosta 17160. Sisältö: "Kiitos ostoksestasi! Ostos Mobimadness veloitetaan DNA:n puhelinlaskullasi, hinta 20EUR. Amogelo, puhelinpalvelu 0103093581."

  DNA pesee kätensä täysin vastuusta, heidän mukaan kaikki on kunnossa. DNA:n ohje on selvittää asiaa tämän laskuttajan asiakaspalvelustaan info-fi@mobileinfo.cc. Ensimmäisenä tuolta kysytään puhelinnumeroa. Itse en ole antanut sitä, sen verran skeptinen olen. Vai onko joku muu uskaltanut näin tehdä ja saanut asiansa selvitettyä?

  Seuraavaksi lähtee tämä asia KKV:lle. En viitsi DNA:han enempää ruutia polttaa. Kun heillä tuntuu olevan selvä mielipide asiaan.

  Mutta täytyy todeta, että äärimmäisen hyvää PR:ää DNA:lle, joka suunnittelee listautumista pörssiin. Ei ainakaan minun tarvitse miettiä, sijoitanko tähän.

 • Ei noista .cc .biz päätteisistä DNAn huijari-yhteistyökumppaneista ole saanut vastausta. Noihin puhelinnumeroihin en soittaisi, koska ovat maksullisia numeroita.

  DNA kyykyttää asikkaita näillä aiheettomilla huijausmaksulla pahasti, mutta näköjään sillä on varaa siihen.

 • Näemä dna:lla on varaa tuohon sitten, että kyykyttää asiakkaitansa ja sallii huijarifirmojen aiheettomat veloitukset ja sylkee sillä asiakkaitansa päin näköä..
  Ei siinä mitää.. Oma liittymä vaihtu toisaalle ja niin myös lähtee perheeni ja avokkiniki liittymät muualle.. Harmi, että yksi noista on kytkynä, mutta oli sitten viimenen kerta se ainaki tähen puljuu.. Hetikun kytky on ohi niin heippa vaan dna...
  Ylimäärästä päänvaivaa tästä minun 12,4e veloituksesta nyt tulee ja saapi nähä ovatko nytten tässä kuussa vielä lisää ilosia ylläreitä tumputtaneet viimeiseksi tulevaan laskuun.. Edellä mainittu olikin lokakuun ajalta.. Melkein voi jo arvata mikä tuuri tässä marraskuun laskussa käy..
  Mutta asia ei edelleekää jää tähen.. Muille tahoille on kyllä laitettu etiepäi..
  "Kummallisesti" on tässä dna:n vastaukset hiljentyneet eikä mitään vastausta tahi selitystä ylläoleviin kohtiin olla annettu..

 • Laskutuksen luotettavuus tai kyky reagoida yllätyksiin näyttää kyseenalaiselta. Asiakkaan pitäisi tästä vetää itse johtopäätöksensä, ainoa vaan että mullakin on 24kk tarjous menossa. Sitä ei voi vielä katkaista, mutta voi sitten kertoa tästä DNA kokemuksesta eteenpäin jäljellä olevan ajan >;-) Aikanaan vaihdoin DNA:lta pois ja silloin oli laskutuksessa jotain pieniä oikaistavia useita kertoja (ne sai täsmäämään kumminkin).

  Kauan kestää valitusten käsittely, mutta uusia valituksia en enää tee yhdestä 15e:stä, enkä kyllä uusia tilauksiakaan...

 • DIMOCO:n kautta tapahtuvat veloitukset on toistaiseksi estetty varotoimenpiteinä lisääntyneiden yhteydenottojen takia.

  Mikäli laskulla veloitettavasta mobiilimaksun veloituksesta on kysyttävää, tulee näistä aina olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun p.044 144 044. Laskua ei tule omin päin jättää osin maksamatta ja voimme selvittää mistä mobiilimaksun veloitus on syntynyt.

  Veloitusten muodostumista on tutkittu DNA:n toimesta, eikä muiden DIMOCO:n kautta laskuttaneiden palveluiden osalta ole tapahtunut virheitä veloituksissa. Yhteydenottojen määrän takia asiaa kuitenkin tutkitaan uudelleen.

  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Eiköhän teidän asiakaspalveluun ole jo aika moni ottanut yhteyttä, vai sattumalta kaikki ovat kirjoittaneet suoraan ensin tänne? Itsekin olen taistellut viikon teidän kanssa, mutta teillä on selvä mielipide asiaan. Maksa siis laskusi, jonka olet itse itsellesi aiheuttanut ja me emme asiassa aio olla avuksi. Sillä toin myös oman asiani julkiseksi.

  Seuraava on pelkkää spekulointia:

  Otetaan tarkasteluun esimerkiksi tuo Amogelo. Nopealla googlettamisella kyseessä voisi olla Kyprokselle rekisteröity yhtiö nimeltä Amogelo Ltd. Paljon muuta tietoa ei firmasta sitten löydy.

  Yhtiön kotisivu
  http://www.amogelo.com/

  Googlen avustuksella saatu yhtiön rekisteritunnus olisi 339136
  https://i-cyprus.com/company/484093

  Tarkistus Kyproksen tasavallan sivuilta (googlen automaattikäännös kreikka => englanti apuun)
  https://efiling.drcor.mcit.gov.cy/DrcorPublic/S...

  Kyllä tuon niminen yhtiö näyttäisi olevan olemassa. Tämä ei tietenkään vielä todista yhtään mitään muuta kuin tuolla nimellä olevan yhtiön olemassaolon. Jotenkin vain haiskahtaa koko touhu. Jos ei internetistä löydy, mitä yhtiö tekee, miten olen voinut internetissä mobiilimaksulla ostaa heiltä jotain, mitä en edes voi löytää? Paino sanoilla internetissä mobiilimaksulla. Toki nyt on syytä olla tarkka, voi toki olla, että yllämainittu yhtiö ei ole tähän asiaan millään tapaa osallinen. Mutta onko tämä kaikki vain puhdasta sattumaa...

  ##Spekulointi päättyy.

  Luulisi DNA:lla olevan edes jotain mielenkiintoa selvittää tätä, mutta DNA kippaa koko sotkun asiakkaidensa murheeksi.

  Mutta tähänkin ilmiöön pätee varmasti 3/11 sääntö, eli hyvästä palvelusta kerrotaan keskimäärin kolmelle henkilölle ja huonosta palvelusta kerrotaan keskimäärin 11 henkilölle. DNA voi sitten itse tuumailla, että minkälaisen kuvan he haluavat antaa itsestään.

 • Minullekin DNA väittää, että olisi selvittänyt asian ja veloitus olisi aiheellinen. En aio maksaa veloitusta mitä en ole tilannut enkä edes tiedä mikä se on. Lähetin uuden reklamaation DNAlle. Se lomake löytyy kuluttajaneuvonnan sivulta. Toinen on sähköinen rikosilmoitus joka on helppo täyttää.

  Ei DNAn tarvitse välittää/maksaa Dimocolle riitautettua ja reklamoitua veloitusta. Katsotaan aikanaan mitä poliisi ja kuluttajariitalautakunta sanoo.

 • Millonkahan sen 15e saa takasin.. lasku on maksettu eräpäivänä niinkuin käskettiin mutta se ylimääräinen 15e on velka rahaa nyt

 • Pitkin syksyä on tullut näitä huijauksia, AINAKIN syyskuusta alkaen siis (se oma tapaukseni). Kyllä oikeudenmukaisuuden nimissä kaikki huijauslaskut pitää hyvittää eikä vain nämä viimeisimmät nyt kun ongelmat on huomattu.

  Tosiaan selvää etteivät ihmiset täällä turhan päiten valita ja kuluta aikaansa... muutakin tekemistä olisi rehellisillä kansalaisilla kuin että rahat valuvat huijareille ja näitä saa sitten selvitellä ja murehtia...

 • Myös itsellä näkyy kuluvan kuukauden saldossa 20 euroa ylimääräistä. Otin asiasta selvää asiakaspalvelun kautta ja Dimocon yhteystiedot annettiin. Sieltä luvattiin vastausta mutta vielä ei ole kuulunut. Mielenkiintoista, että Dnan asiakaspalvelussa kanta oli jo lähtökohtaisesti se, että olen itse laskun vahvistanut. Ja heidän mukaan mobiiliostoa ei voi vahingossa vahvistaa.

  On mielestäni huomionarvoista, että DNA on sallinut kyseisen huijauksen näinkin pitkään, kuten tästä viestiketjusta näemme, että tyytymättömiä asiakkaita, joita on huijattu on ollut jo kuukausien ajan. Miksi DNA antoi huijauksen ja petoksen jatkua näin pitkään? Ja nyt kun näin on tehty vastuu vieritetään asiassa yksin asiakkaan niskoille. Huomionarvoista on mainita, että kilpailevat operaattorit ovat tehneet vastaavat estot ostoille jo viime vuoden puolella. Joten jos esimerkiksi oma liittymäni olisi ollut kilpailijalla en olisi huijauksen kohteeksi missään vaiheessa joutunut. Täten näenkin, että vastuu asiassa on nimenomaan operaattorilla, joka ei ole tähän ongelmaan halunnut puuttua ennen tätä päivää.

  Haluaisin muistuttaa operaattoria siitä, että teko jonka kohteeksi heidän asiakkaat ovat joutuneet on rikos. Miksi DNA ei suojele tai puollusta asiakkaitaan, jotka ovat joutuneet petoksen uhreiksi osittain DNA:sta itsestään johtuen. Mielestäni jokaisen joka ajattelee, niin että kyseisen maksutapahtuma jää asiakkaan vastuulle olisi syytä tarkastella omaa oikeudentajuaan. Ei ole millään tavalla järkevää, että asiakasta laskutetaan ostoksesta, joka hänet on erehdytetty tekemään. Ja kun tämä kyseinen ''ostos '' on tehty ei asiakas saa mitään. Itse en ole ainakaan mitään sovellusta/ peliä puhelimeeni erehdytyksen jälkeen saanut.

  Toivon, että jokainen joka on tämän erehdytyksen kohteeksi joutunut toimii asiassa mahdollisimman aktiivisesti. On kuluttajan edun kannalta äärimmäisen tärkeää, että tämän kaltaiset tapaukset saavat mahdollisimman paljon huomiota, jotta kuluttajien tietosuus kasvaa.

 • Samaa mieltä, sillä mitä valittamista olisi, jos ostoja tekisi tarkoituksella.
  Kukapa tosiaan jaksaisi tälläista rumpaa käydä turhan takia.

  Meiltä veloitettu 15e ja 20e, vartin sisällä molemmat, Mobiplay ja Mobimadness ja Dimoco laskuttajana!? Mitään ei ole ostettu, saatu eikä hyväksytty, vain veloitukset paukahtaneet DNAn laskuun tyhjästä!
  Toivottavasti asiaan saataisiin vihdoin selvyys ja maksetut veloitukset hyvitettäisiin rehellisille kuluttajille, sekä huijaukset loppumaan/huijarit vastuuseen.

  Tää on niin uskomaton juttu, että ei tahdo mennä millään jakeluun ja DNA vain jaksaa uskoa veloittajien rehellisyyteen, mutta ei kuluttajaan, joka saa maksaa tyhjästä!!!

 • KKV:n mielipide oli, että ei tarvitse maksaa ja asia pitää viedä ECC:n (European Consumer Center, Euroopan kuluttajakeskus) selvitettäväksi, koska tapahtumat liittyvät Suomen rajojen ulkopuolisiin toimijoihin.

  Luvalla sanoen ketuttaa todella raskaasti selvitellä tätä. Jos laskisi selvitystyölle hinnaksi 60€/h, niin tässä alkaa olla kohtalainen tili tienattuna. Mutta kyse on periaatteesta. Jos näihin ei puututa, tuleeko seuraavana laskuna 40€, sitten 80€...

  Nyt kun liittymä on vaihtumassa toiselle operaattorille, DNA on vilkastunut soittelemaan perään. Eilenkin tuli vain kuusi puhelua ja joka kerta kysyttiin miksi haluan vaihtaa. Jos te paneutuisitte tähän ongelmaan vastaavanlaisella innolla, tämä sotku olisi jo ratkaistu, maailmassa olisi rauha, ilmastonmuutos olisi pysähtynyt, ISIS olisi nujerrettu, Pohjois-Koreassa olisi demokratia...

  Anteeksi avautumiseni, mutta olisi tässä paljon mielekkäämpääkin tekemistä.

 • Oletko Iiro ihan tosissasi?

  "Laskua ei tule jättää osin maksamatta ja voimme selvittää mistä mobiilimaksun veloitus on syntynyt."

  Hävettää sinun puolestasi. DNA EI VOI SUHTAUTUAA ASIAAN NIIN VASTUUTTOMASTI!

  Kuluttaja- ja kilpailuviraston mukaan, huijauslaskuja EI SAA maksaa.

  Ellei DNA suostu korjaamaan laskua, HETI ilmoitus kuluttajaviranomaisille ja rikosilmoitus poliisille sekä Dimoco:sta että DNA:sta. DNA syyllistyy tässä tapauksessa avunantoon rikokseen.

  Jos DNA suhtautuu sellaiseen asiaan tällä tavalla, kannattaa vaihtaa operaattoria.

 • Myös minulla näkyy uusimmassa laskussa 15 € mobiilimaksu Dimocolta, vaikka en ole koskaan ostanut mitään kännykällä. En päässyt n 15 min jonotuksellakaan läpi DNA:n asiakaspalveluun. Yritän seuraavaksi sähköpostilla.

  Kuitenkin noudatan tässä ketjussa n 1 kk sitten ollutta DNA:n palveluneuvoja Hennan ohjetta ..."maksathan laskun kiistattoman osuuden eräpäivään mennessä".

  Maksan kyllä laskun asiallisen osan, mutta jätän siis 15 € maksamatta.

  Ja todennäköisesti vaihdan kaikki kolme DNA-liittymääni toiselle palveluntarjoajalle.

 • Hei,
  Itse soitin kai toissapäivänä asian tiimoilta ja sanottiin että laittavat joukkohyvityksenä näitä ainakin osan takaisin.Aiemmin minullekkin sanottiin että oma moka.
  Lasku piti maksaa,mutta hyvittävät takaisin.

 • Rembrandt Q. Einstein; täsmälleen samanlainen huihausviesti tuli tännekin. Useampaan otteeseen DNA soittoa ja nyt vasta neuvoja. Tapahtumasta on kohta viikko. Kuluttaja asiamiehen kanssa ollaan oltu yhteydessä. Myös ECC hen. Jos vastausta ei tuolta huijarilaskuttajalta kuulu niin rikosilmoitus sekä heistä että DNAn toimista sekä hyvinhyvin huonosta asiakaspalvelusta! He, jotka eivät saa rahoja takaisin --> pitäisikö meidän yhdistää voimamme? Joukkokanne tai muu vastaava? Ei tämä näin voi mennä! Periaate on ja pysyy! Mitään ei tilattu niin miksi pitää maksaa! Mitään ihme kaksinkertaista hyväksyntää ollut missään. Puhelinlasku ostaminen on mielestäni muutenkin typerää enkä sitä ole koskaan tehnyt enkä tee!

 • Itse en ole ollut enään yhteydessä DNA:han. Pelkkä DNA:n mainoksen näkeminen esimerkiksi kadulla tai televisiossa, saa aikaan todella voimakkaan reaktion. Eikä se reaktio ole positiivinen.

  Asia on nyt ECC:llä ja odottelen heiltä lisäohjeita. Tuota 20€ en aio maksaa. Miten he muka voivat hyvittää sen seuraavalle laskulle, kun seuraavaa laskua ei DNA:lta tule minulle koskaan tulemaan.

  Pienenä ajatusleikkinä kaikille teille, jotka olette jo maksaneet tuon ylimääräisen veloituksen: Ajatellaan, että olet maksanut esimerkiksi 20€ ylimääräistä. Käykin niin ihmeellisesti, että DNA hyvittää tuon 20€, mutta hyvitys tulee 2 kuukauden kuluttua. Olet käytännössä antanut DNA:lle korotonta ja kulutonta lainaa 2 kuukautta. Toki jos DNA maksaa korkoa tuolle mikrolainalle, korkotulot on ilmoitettava verotukseen. Mutta ihan näin ajatusleikkinä.

  Todennäköisesti seuraavana lähtee poliisille tutkintapyyntö, jos ei ECC:n kautta päästä ratkaisuun. Huonosta asiakaspalvelusta ei voi valitettavasti rikosilmoitusta tehdä, vaikka joskus tuntuisikin että olisi aihetta.

  DNA, nyt olisi hyvä hetki heittää kommenttia tähän viestiketjuun, että missä mennään? Ja jos saa pyytää, niin jotain uutta tietoa. Kukaan ei halua kuulla, että kaikki on kunnossa ja maksakaa laskunne. Kaikki ei ole kunnossa.

 • Juuri näin, kaikki EI TODELLAKAA ole kunnossa!
  Toivottavasti jokin selvyys tähän vääryyteen tulee ja rahat palautetaan kiireen vilkkaan niille, jotka ovat turhasta maksaneet.
  Käsittämätön sotku kaikkinensa...ei voi muuta, kuin ihmetellä :O

 • Tehkää muutkin valituksia ja rikosilmoitus. Jos asiakas ei ole tilannut palvelua miten siitä voi saada laskun ja miten DNA voi väittää että lasku on aiheellinen?

  Miksi DNAn annetaan tehdä näitä aiheettomia DIMOCO laskuja?? Kuka tähän voi puuttua?

 • Olen nytten facebookin kautta viestinyt DNA:ta saman tarinani nytten vaikka kuinka monennetta kertaa kertoen.

  Ja sama vastauslitanja tuli
  --> aiheellinen lasku, reklamoi dimoco:a

  Nytten tosin minulle suostuttiin kertomaan mihen toi dimoco "veloitukseni" oli mennyt.
  Se oli mennyt tälläiseenku "OddVideos" videoportaaliin.

  Onko ketään kuullut tälläisestä paikasta??

  Itse en ja nopealla googlauksella en edes uskalla mennä itse sivuille..
  Tiedä mikä troijalainen sieltäki hyökkää ja tipauttaa jonku extra veloituksen vielä yhteen viimisempääni laskuun joka tulee kun liittymäni aktivoituu uudelle operaattorille.

  DNA jätti myös täysin vastaamatta siihen, kun kysyin miten voin saada DIMOCO veloituksen maksettavaksi ilman, että olen täyttänyt tilaustiedot/vahvistanut tilaustietoni ym/jäänyt ilman tilaus vahvistusta ja tositetta "ostostani"/saati ylipäätään olemaan ilman mitään "ostoani" sillä mitään extra palvelua tahi juttua mitä nytten liekää en ole saanut.

  Juttu vaihtu huvittavasti täysin lennosta seuraavassa vastauksessaan minulle, kun vastasin heidän ensimmäiseensä viestiin ja siinä seuraavassa viestissä minulle alettiin luettelemaan, että jossen halua olla palvelun tarjoajaan yhteydessä niin kkv sivujen linkki lätästiin naaman eteen.

  Eivät näemmä lukeneet, että olin aiemmassa viestissäni kertonut jo olleeni kahdesti yhteydessä DIMOCO:on ja kuluttaja asiamieskin tietää asiasta ja virallinen rekla ihan DNA:n puolelle on mennyt ja siinäkin on käsittelynumeronsa vai mikä nytten onkaan virallisesti kunnen koskaan ennen ole joutunut moista tekemään...

 • ALKO MAKSAAKO LASKUA KOKONAAN. Kun lasku on vain osittain virheellinen, pitää siitä maksaa riidaton osa. DNA:n aspa valehtelee!!!

  Kuluttaja-asiamiehensivuilta:

  Valittaminen laskun tai ostoksen virheestä

  Liittymän laskussa voidaan velottaa myös lisämaksullisella puhelinnumerolla tai tekstiviestillä sekä mobiilimaksulla maksetut ostokset.  Jos ostoksesi on veloitettu liittymän laskussa, voit valittaa laskun tai ostoksen virheestä myyjän lisäksi myös operaattorillesi.

  Operaattorilla on luottokorttiyhtiön kaltainen vastuu tilanteessa, jossa ostos on maksettu mobiililaitteella ja maksu peritty liittymälaskun yhteydessä. Riitatilanteessa ota siis yhteyttä operaattoriin, jolloin operaattorilla on velvollisuus osoittaa, milloin ja miten tilaus on tehty sekä minkä palveluiden käyttämisestä maksu muodostuu.

  Jos laskussa on virhe, voit pidättäytyä maksusta ja vaatia selvittämään laskun oikeellisuuden. Jos lasku on vain osittain virheellinen, pitää siitä maksaa riidaton osa. Kuluttaja ei ole velvollinen maksamaan esimerkiksi kustannuksia, joista yritys ei ole antanut tietoa ennen tilauksen tekemistä.

  Operaattorilla ei ole oikeutta sulkea liittymää, jos laskusta on valitettu ennen eräpäivää ja riidaton osa laskusta on maksettu määräajassa.

  Jos ostetussa tavarassa tai palvelussa  on virhe, voit pidättäytyä maksamasta laskua virhettä vastaavalta osin  tai vaatia hyvitystä laskun maksamisen jälkeen.Hyödynnä valitusmallia valituksen tekemisessä

  Selvät ja yksinkertaiset virheet selviävät yleensä puhelinsoitolla, mutta hankalammissa tapauksissa valitus on varminta tehdä kirjallisesti. Valitus virheellisestä laskutuksesta tulee tehdä kohtuullisessa ajassa siitä, kun on havainnut virheen tai se olisi pitänyt havaita.

  Kuluttajansuojalain mukaan virheestä valittamisesta ei saa aiheutua kuluttajalle mitään maksuja, koska yrityksen on korjattava virheellinen tavara tai palvelu omalla kustannuksellaan. Yrityksen on korvattava yritys- tai palvelunumeroon soittamisesta aiheutuneet puhelukulut soittajalle jälkikäteen, jos valitus on aiheellinen.

  Voit hyödyntää alla olevaa valitusmallia valituksen tekemisessä. Jos yrityksen verkkosivuilla on valmis asiakaspalvelulomake, voit kopioida siihen valitusmalliin täyttämäsi tiedot. Ota valituksesta kopio itsellesi.
  Valitus operaattorille laskutuksesta (pdf)
  Valitus operaattorille laskutuksesta (word)

  http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-m...

 • Hei,kaikki DNA:n asiakkaat tänään boonuksena jopa 15,00€ mobiilimaksu. Juuri sinä joka haluat tämän maksaa olet meidän kanta-asiakas. Jos et halua olla joukossamme niin vaihda operaattoria saat hyvän palvelun edullisemmat hinnat ja paljon muuta. Terveisin tänään operaattoria vaihtanut tyytyväinen asiakas.

 • Kiva kuulla, että olet saanut vaihdettua operaattoria. Meillä määräaikaisilla ovat asiat huonommin.

  Asiakaspalvelu ja salamyhkäisyys viittaa siihen, että DNA kerää tästä huijauksesta rahat. Voisivat perua mobiilimaksuhuijaukset DIMOCOlle, mutta eivät tee sitä, koska saavat automaattisesti ryöstettyä asiakkailta?

 • Kiitos MadSimo linkistä. Itse tein vapaamuotoisen. Nyt käytän tuota. Virhe onneksi huomattu jo ennen laskua koska reagoin voimakkaasti heti saapuneeseen viestiin mikä oli täydellinen kopio Rembrandt Q. Einstein viestistä. Voimme myös miettiä myös yhdessä mitä voimme tehdä joten siltä varalta tässä s.postini: tepahattu@gmail.com. Varsinkin Rembrandt Q. Einstein asia kiinnostaa. Olethan yhteydessä.

 • Kävin tarkistamassa DNA:n sivulta, vielä ei näy uutta avointa laskua. Mutta sitä odotellessa ja jos sieltä löytyy yhtään mitään aiheetonta ylimääräistä, DNA voi olla varma että asia ei jää sikseen.

  Piruuttani voisin vielä ahdistella DNA:n asiakaspalvelua. Vaikka vannoin, että en heihin ole enää yhteydessä. Mutta jos sieltä saisi kuulla, että missä mennään. Kun ei heillä näytä olevan selkärankaa vastata julkiseen keskusteluun.

  ECC oli sitä mieltä, että puhelinnumero olisi annettava tuonne mobileinfoon. Itse en kyllä tekisi sitä. En jaksa uskoa, että ongelma ratkeaa sillä. Todennäköisemmin lisää vastaavanlaisia huijausviestejä alkaa tippua laskulle. Tuota mobileinfon sähköpostia ei edes ollut viestissä, vaan pelkkä puhelinnumero 0103093581. Tuon puhelinnumeron googlettamisella sitten löytyi sähköposti info-fi@mobileinfo.cc. Jännää vain, että tuo puhelinnumero ja sähköposti -yhdistelmä löytyy myös monelta muulta (kyseenalaiselta) sivulta. Liitteessä (1.png) on kuvakaappaus yhdestä sellaisesta sivusta.

  HUOM! Älkää hyvät ihmiset menkö klikkaamaan tuota osta nappulaa, varsinkin jos käytätte kännykkää/mokkulaa tai muuta vastaavaa!

  Vahvasti epäilen, että tässä on juurikin tällainen huijari-koijari maksusivu, jolla saat kivasti kännykkälaskuusi 12,4€ ylimääräistä. Itse tein tuon "Osta" -klikkauksen, jollin "Osta" vaihtuu tekstiksi "Ostettu." Huom, yhdellä klikkauksella ja missään vaiheessa ei tullut mitään kaksiosaista vahvistusta tai tilausehtoja. Mutta kun en mobiililla, enkä mokkulalla ole liikkeellä ja on muutenkin yksityisyys edes vähän paremmin suojattuna, niin eipä tarvitse olla ainakaan niin paljon huolissaan...

  Muutenkin tuo koko "Mobiilimaksujen palvelukeskus" ( http://www.mobile-info.cc/customercare/ ) vaikuttaa todella epäilyttävälle.

  "Kirjaudu sisään kännykkänumerollasi nähdäksesi maksusuoritushistoriasi ja hallitaksesi tilauksiasi. Rekisteröitymistä ei vaadita." Kyllä varmaan, anna meille puhelinnumerosi, jos sinulla ei vielä ole epäselvyyttä laskuissa, niin kohta on... Mikä sivu pyytää vain puhelinnumeron, ei muuta? Ihan yleisesti sanavalinta "kirjaudu sisään", eikö ensin pitäisi rekisteröityä, jotta voi kirjautua? Itse en ole rekisteröitynyt mihinkään "Mobiilimaksujen palvelukeskukseen."

  Heidän käyttöehdoissakin on vähintään tulkinnanvaraisesti kerrottu, että annetaanko yhteystietoja eteenpäin. Itse tulkitsen niin, että kyllä antavat. Ja ketä nämä kolmannet osapuolet ovat ja mitkä heidän käyttöehdot ovat? "Käyttöehdoissamme sanotaan, että luovutat sielusi meille..."

  TT, nakkaan viestiä jos/kun tulee jotain uutta ja merkittävää. Postailen myös tänne, koska haluan, että tämä asia tulee kunnolla julkiseksi. Postatkaa kaikki muut myös, pitäkää meteliä, soittakaa DNA:lle, laittakaa viestiä DNA:lle, KKV:lle, ECC:lle ja jos ei todellakaan mistään muualta saa pieni ihminen apua, niin poliisille tutkintapyyntö. Ei tällaista vääryyttä tarvitse niellä.

  Mutta koitan nyt vielä DNA:n asiakaspalvelua. Jos ei se auta, ei taida jäljellä olla tosiaan muuta kuin tutkintapyyntö poliisille.

  Liitetty tiedosto

 • Eipä näkynyt tuota avointa laskua vielä täälläkään. Sitä odotellessa. Tähän on nyt käytetty jo niin paljon omaa aikaa että en jätä tätä kesken. Ja tuonne Mobimadnesiinhän on useampi osoite?
  sales@mobimadness.com, info-fi@mobile-info.cc sekä info-fi@mobileinfo.cc. Ovat käsittääkseni kaikki eri osoitteita. Reklat lähetin kaikkiin. Googlailemalla myös löytyi että tuo kyseinen puhelinnumero on myös Dimocolla, Jännä juttu! " Puhelinnumero Dimoco Suomi on 010 309 3581. " Ja Loka-Marras näyttää olevan heidän "severit vähän temppuilee, hyvitetään" kuukausi. Muut saa nuolla näppejään. Joku hommailee joululahjarahaa siellä?

  Keskusteluja samasta huijausyrityksestä http://keskustelu.suomi24.fi/t/13936522/aiheeto...!

  sekä
  https://www.tele.fi/foorumi/viewtopic.php?f=8&t...

  ja lisää
  https://klaani.sonera.fi/t5/Asiakkuus-Omat-Sivu...

  JA VIIMEVUODELTA! Herranjumala sentään ! Eikö DNA ota opiksi edes muiden tekemistä virheistä?

  Hieman jälkeenjäänyttä , vai kuinkas?

  Ja miksiköhän DNA asiakaspalvelu ei vastaa? Olikohan niin että ei enään saa vai kuinka? 😀 Lurpsahtikohan joltain "näyttää ehkä siltä että siihen joukkokanteeseen tää on menossa" vai miten se meni? 😀 Noh, poliisiin otan yhteyttä ja jotain tehdään. Niiden seuraavien raukkojen puolesta ketkä joutuvat teidän kynsiinne!

  Kiitos hei muuten inhottavasta ja epäinhimillisestä tavasta kohdella asiakkaitanne. Siitä täydet pojot!

  Ja nuo vastaukset lukemattomiin s.posteihini... Ei voi kun pyöritellä silmiä! Ettekö te herranjumala lue muuta kuin otsikon! 😃

  Onkos teillä jo henkilökohtainen ihminen joka hoitaa VAIN JA AINOSTAAN TÄTÄ ASIAA? Meitä alkaa olemaan varmasti jo jonoksi asti.....

 • Tässä vielä poiminto:
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/13936522/aiheeto...!

  "Lisätietoja: Soneralta antoivat NTH Ag:n yhteystiedoksi puhelinnumeron, joka on sama kuin täällä aiemmin mainittu Dimoco:n puhelinnumero. Eli samaa huijariporukkaa."

  Ja sama numero on Mobimadness?

  ....Apinaa koijataan...

  Juhuu DNA? joko google huutaa niin että näppäimet sauhuaa?

 • info-fi@mobileinfo.cc. Hotline: 0103093581. Kauppa rekisterinumero: RO33840829 Toimitusjohtaja: Ramona Hutuleac Business rekisterinumero: J40/13748/ ...

  Ja tällänenin löytyi :O EN VARMASTI KLIKKAA! Ja toi numero, jännittävää.... 😃

 • Olen 3 kertaa reklamoinut DNAlle. DNA edelleen väittää, että veloitus olisi aiheellinen. En ole saanut DIMOCOSTA tai MOBILE.CC vastausta reklamaatioihin. Teen nyt kuluttajariitalautakuntaan valitusta.
  En ole maksanut DIMOCOn osuutta laskusta. DNA väitti ensin, että kyseessä olisi joku Broadcastfun palvelu ja nyöhemmin, että Oddvideos.
  Mitään en ole mobiilimaksanut.

 • DNA elämä on huijausta. Katsotaan miten meidän käy myös Rembrandt Q. Einstein ja monien muiden kanssa. Jos tuntuu että voimat loppuu ja et tiedä mitä seuraavaksi niin viestiä vain. Neuvon itse ainakan enemmän kuin mielelläni! Otin yhteyden suoraan Leena Lindströmiin ECC:ltä. Jos vaikka saataisiin asiaan vauhtia?

 • Sain tänään vastauksen kirjalliseen DNA reklamaatiooni. Totesivat vain vastauksessaan, että veloitukset ovat aiheelliset ja ettei hyvityksiin ole perusteita... joooh. eli veloitus voi olla aiheellinen vaikkei saisi rahalleen mitään vastinetta... Dimocolle soitettuani selvisi, että olisin muka jtn pelejä mobiplaysta ja videopalveluja ostanut. Dimocolla sanoivat selvittävänsä asiaa, mutta saa nyt nähä.

 • Lähetin DNA:lle myös paperiversion postissa. Saa nähdä reagoidaanko siihen ollenkaan? Nuita tullut nyt tehtyä. En voi kun vaan ihmetellä. Joko nyt DNA? Saataisiinko tähän julkisesti jotain selvyyttä?

 • http://m.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/seksi...

  Täällä artikkeli joka kannattaa lukea, siellä DNA:llakin.

 • Kommentoijana oleva TT!
  Laitoin sulle sähkäriä "DNA, elämä on huijausta.." otsikoinnilla 😀

 • Reklamaatio tehty sekä Dimacolle, että Dna:lle. Laskussani ensin 15e "ylimääräistä" ja tulevassa laskussani 20e. Mobimadness ja mikähän toinen.. Ensimmäinen kuulemma hyvitetään, mutta toista ei. Dna:n mukaan jälkimmäinen on aiheellinen veloitus. Asiakaspalvelija käski kuitenkin odottamaan mahdollisia uusia ohjeita kun näitä reklaamaatioita ja vihaisia palautteita on tullut nyt niin paljon..

  Dimacolta lupasivat tuota pikaa laittaa selvityksen asiasta. Viikko mennyt, eikä mitään ole kuulunut. Jos asia ei selviä, niin minä ja lähipiirini - joka myös on saanut "ylimääräisiä" laskuihinsa - vaihdamme operaattoria.

 • Kyllä DNA tulee menettämään paljon asiakkaita, sillä näitä sotkuja näyttää olevan niin paljon. Jos ei tule hyvityksiä meidän 15e ja 20e turhista veloituksista, niin vaihdamme myös toiseen operaattoriin heti, kun se on mahdollista.

 • Jos asiakaspalvelu lupaa hyvityksen niin kannattaa olla tarkkana että hyvitys oikeasti maksetaan. Minulle luvattiin että yvitys huomioitu seuraavassa laskussa mutta eipä ollut. Piti sitten uudestaan aloittaa saman asian selvittely. Liittymä meni vaihtoon!

 • Eipä ole kuulunut soittoa tai kannanottoa DNA:lle jättämääni reklamaatioon.

 • Dimocolle (tai siis tuonne mobiilimaksuinfo, keitä ikinä sitten ovatkaan) on lähteynt selvityspyyntö. Kuinka yllättävää, he eivät ole vastanneet. Painokoneet seis, etusivu menee uusiksi...

  Kaikille teille, joilla on DNA:n kanssa määräaikainen soppari: sen saa melko varmasti halutessaan katkaistua vaikka heti. Todennäköisesti DNA:lle pitää toki maksaa x määrä rahaa, koska sopimus sanotaan irti kesken sopimuskauden. Lukekaa sopimusehdot, sieltä luulisi löytyvän. Itse ainakin maksaisin, jos olisin vastaavassa tilanteessa.

  Mutta ei kai muu auta kun laittaa se tutkintapyyntö poliisille.

  DNA - kun et tarvitse parempaa.

 • Minulla oli kanssa tämä mystinen turha15 euron Dimoco veloitus laskussa. Luin täältä kommentointia asiasta ennen kuin soitin DNA:lle. DNA suhtautuminen asiaan oli yhtä nihkeetä ku mitä olin täällä kommenteista lukenut. Asiakaspalvelussa en saanut muuta tietoa ku päivämäärän millo Dimocon palvelumaksu tullut ja että olen ehkä ostanut jonkuu pelin mobiplaystä. Vaikka kuinka koitin kysyä ni en saanut tietoa että mitä olin muka ostanut että siitä on tullut 15 euron veloitus minulle. Pitäähän DNA kertoa että mitä olen muka ostanut koska heillä on laskun lähettäjänä samanlainen vastuu kuin luottokorttiyhtiöillä kertoa että mitä olen ostanut.

  Soitin kuluttajasuojaan jossa minua käsketiin tehdä kirjallinen reklamaatio DNA:lle sekä Dimocolle. Lähetin molemmille sähköpostia ja DNA:lta pyysin tarkat puhelin, tekstiviestitiedot ja että millä sivuilla olen käynyt. DNA:n vastauksessa en saanut muuta tietoa aikasempaan ku ainoastaa kehotuksen tällä kertaa reklamoimaa Mobiplaytä. Ilmoitin asiasta kuluttajasuojaan ja ne rupesivat hoitamaan asiaa. Vaikka kuluttajasuojasta oli vedottu lakeihin ni DNA ei suostu perumaan asiatonta 15 euron laskua eikä edellenkään kerro että mitä olen muka ostanut.

  DNA liittymä purettu ENKÄ IKINÄ PALAA DNA ASIAKKAAKSI! Lupaan kaikille kertoa minkälainen firma DNA on, kuinka kusettavat ja kuinka huonosti kohtelevat asiakkaitaan.

  Toisissa firmoissa tämän asian on selvittänyt liittymäntarjooja eikä asiakas niin kuin asian pitäisi mennä. Asiaa aion viedä kuluttajaneuvojan ohjeiden mukaisesti vielä eteenpäin.

 • Olen aikaisemmin kommentoinut Dimoco mobiilimaksua. Irtisanoessani DNA:n mobiililaajakaistaa asiakaspalvelun henkilö kysyi syytä tähän. Kerroin mitä on käynyt ja DNA:n suhtautuminen asiaan niin hän halusi selvittää aiheettoman maksun. Vastaus oli,että DNA hyvittää tietyltä aikajanalta maksut ,mutta kuinka ollakkaan minun maksu oli janan ulkopuolella. Asiakaspalvelija oli kyllä kohtelias ja halusi, että olisin saanut hyvityksen.mutta kun ei niin ei. No 2 liittymää lähti toiselle operaattorille eikä koskaan palaa enään DNA:lle. Eniten harmittaa kun noita liittymiä olis ollut enemmän,mutta muut perheenjäsenet on jo jollain muulla operaattorilla. Vaihtakaa ihmeessä jos teillä on siihen mahdollisuus. Siinä on lähes ainut mielenilmauksen mahdollisuus Joukkovoimaa! En viitsi käyttää enään aikaa sen 15€ takaisin saamiseksi.

 • Kyllähän tämä aika erikoista on DNA:n toimesta, sillä mitään kommentteja eikä uutta tietoa ole tullut?
  Kaikki asiakkaat on vaan leimattu valehtelijoiksi ja Dimoco saa rauhassa jatkaa toimintaansa.
  Mitähän tapahtuisi, jos kaikki DNA:n asiakkaat vaihtaisivat operaatturia!?

  Lannistetaan asiakkaat vaan tällä valitusprosessilla, eikä kuitenkaan tehdä asialle mitään. Missä nyt mättää???

 • Hei Kylli!

  Minkä kaipaisit lisätietoa asiaan liittyen? Huomaathan että täällä julkisella tukisivustolla voimme kommentoida asioita vain yleisellä tasolla, eikä yksittäisiin asiakastapauksiin voida kantaa ottaa millään tavalla. Tätä varten olemme pyytäneet olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisten epäselvyyksien selvittämiseksi.

  Viimeksi päivittämämme tieto pitää edelleen paikkansa, uutta tämän osalta ei ole marraskuun lopun jälkeen ilmennyt:

  "DIMOCO:n kautta tapahtuvat veloitukset on toistaiseksi estetty varotoimenpiteinä lisääntyneiden yhteydenottojen takia.

  Mikäli laskulla veloitettavasta mobiilimaksun veloituksesta on kysyttävää, tulee näistä aina olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun p.044 144 044. Laskua ei tule omin päin jättää osin maksamatta ja voimme selvittää mistä mobiilimaksun veloitus on syntynyt.

  Veloitusten muodostumista on tutkittu DNA:n toimesta, eikä muiden DIMOCO:n kautta laskuttaneiden palveluiden osalta ole tapahtunut virheitä veloituksissa. Yhteydenottojen määrän takia asiaa kuitenkin tutkitaan uudelleen."

  DNA Ida S palveluneuvoja
 • No hyvä, että edes tutkitaan uudelleen ja tuota tietoa olen kaivannutkin.

  Marraskuun lasku ei ole vielä tullut ja lokakuun laskussa olen maksanut 15+20 eli 35 euroa turhasta, aiheettomasta Dimocon veloitutuksesta!
  Toivottavasti nämä hyvitetään nyt tulevassa marraskuun laskussa.

  Valitettu on DNA:lle, Mobile-infoon ja Mapelille, mutta selvyyttä ei ole tullut!

  Kyllä asiakas tietää itse, jos jotain ostaa ja maksaa. Ei täällä kukaan turhasta valita!!!

 • Ihan lässytystä nyt DNA:lta noi kommentit. Käsketään ottaa asiakaspalveluun yhteyttä ja vaik sinne ottaa ni asia ei selviä yhtää sen paremmin. Tein kirjallisen reklamaation jossa pyysin kertomaa tarkat puhelin, viesti ja mahdolliset nettiostotiedot ja samaa pyysi myös henkilö kuluttajasuojasta. Mut DNA ei anna mitää muuta tietoa kun sen mikä laskussakin jo on eli päivä ja kellonaika millo laskutus tapahtunut. Dimoco ei oo vastannut mitää ja tuskin vastaa. Et mitä se auttaa vaik sata kertaa soittas asiakaspalveluun??

  DNA suhtautuminen tähä asiaan on nyt nähty. Minä en ole vielä laskua maksanut missä se Dimoco veloitus on ku eräpäivä vasta myöhemmin. Mut pistää miettimään et kannattaako Dimoco osuutta maksaa edes koska asiat ei etene mihinkää ja tuskin rahojaa saan takaisin. Tämäkin viestiketju ollu 2 kuukautta ja DNA saa asiaan mitää selvyyttä toisin ku toiset operaattorit.

  t: entinen DNA nykyinen tyytyväinen uuden operaattorin asiakas.

 • Selvisi sen verran, ettei hyvitystä tulekaan tästä aiemmastakaan "ylimääräisestä" veloituksesta. Aluksi tosiaan sain harhaanjohtavaa tietoa, että maksa lasku nyt, niin se otetaan myöhemmin huomioon hyvityksien muodossa. Nyt selvisi siis tämän olleen p*skapuhetta. Ilmoitin maksavani myös tulevan laskun 20e lisineen, mutta lopettavani asiakkuuden tuota pikaa DNA:n kanssa.

  Ilmoittivat, että Dimacolta kysyttäessä heillä oli esittää jonkinlainen todistus ostosta ja screenshotti millainen on tämä "hyväksy ja osta" painike. Hauskaa kun en moista ole vaan painanut. En jaksaisi kyllä alkaa viemään tätä eteenpäin enää kun rahat eivät palaudu tililleni ja enemmän mulle maksaa se, että työaikana tätä selvittäisin.

  T: kohta entinen asiakas

 • DIMOCO ja DNA voi jälkikäteen kehitellä sivuja jotta ne näyttäisi siltä, että maksu olisi hyväksytty..

  DNA ei enää varmaan suostu myöntämään virhettä, koska kyseessä on rikos.

 • Edelleen DNA:lla on luottokorttiyhtiön kaltainen vastuu todistaa ja näyttää tarkalleen mitä kukakin on ostanut kerra laskuja lähettävät. Mut DNA vastaa vaan että 12.90 euron lasku on aiheeton ja 15 euron lasku aiheellinen sen enempää perustelematta. Kumma homma että kuluttajasuojastakin jos otetaan yhteyttä ja sieltä laitetaan viittauksia lakiin että vastuu kuuluu DNA:lle ni silti ei kerrota mitä on muka ostettu ja väitetään vaan että lasku on muka aiheellinen.

  Ihan kusetusta koko touhu.!!!

 • Tehkää kuitenkin valitukset yllämainituille tahoille, vaikka vaiva on tosi suuri.. koska kuluttaja-asiamies ei varmasti vain muutaman asiakkaan pyynnöstä vie asiaa eteenpäin.

 • Minä reklamoin jo DNA:ta ja DIMOCO:a puhelimen välityksellä. Se jäi vain sille asteelle, ettei Dimocolta tullut pyydettyä vastausta sähköpostiin.

  Itselläni tosiaan DNA:n mukaan "aiheelliset" 15euron ja 20euron veloitukset.

 • Jos reklamaatiot ei tuota tulosta ni ottakaa yhteyttä kuluttajanevontaan. Sielt ne rupee hoitaa sit asiaa. Jos niidenkää painostus ei auta ni sieltä saa ohjeet mihin sen jälkeen voi ottaa yhteyttä ja viedä asiaa eteenpäin.
  Tarpeeksi moni kun valittaa kuluttajaneuvontaan ja sieltä saatujen ohjeiden mukaan vie asiaa viel eteenpäin, ni varman saadaa kyl DNA viel vastuuseen tästä huijauksesta!

 • Tuossa paikkoja mihi voi ottaa yhteyksiä jos Dimoco laskutukset ei ala DNA puolesta selviämään.

  Euroopan kuluttajakeskus Suomen toimisto
  www.ecc.fi
  Puh. 029 553 9500 (ma–pe klo 9–12)

  • toivovat yhteydenottoja internetsivuillaan olevan lomakkeen kautta mutta heille voi myös soittaa
  • toimii Helsingissä Kilpailu- ja kuluttajaviraston yhteydessä

  Kuluttajariitalautakunta

  -internetsivuilla on lomakkeita, joita voit käyttää apuna valitusta tehdessäsi http://www.kuluttajariita.fi/fi/index/valitukse...

  Noista voi myös kysellä DNA ja Dimocon vastuuta näissä asiattomissa laskuissa.

 • Kiitos näistä tiedoista, joita te muut aiheettomia laskuja saaneet olette jakaneet. DNA todellakin menettää asiakkaita näiden sotkujen ja erityisesti asiakaspalvelun takia. Omaan selvityspyyntööni vastattiin tylysti, että asia on DNA:n osalta selvitetty (toki kun olen laskun maksanut...). Irtisanon liittymän heti kun määräaikainen sopimus loppuu. Ja tietenkin vien asian noille kuluttajaviraston toimijoille.

 • Tänään tuli itselle DNA:lta lasku, jossa 20 ja 12.40€ mobiilimaksut. soitto Dna:lle ja käskettiin ottamaan Dimecoon yhteyttö. Laitoin kahteen eri sähköpostiin Dimecolle reklamaation ja myös DNA:lle erikseen, jossa ilmoitin maksavani kiistattoman osuuden enkä enempää.

  Ilmoitin myös lukeneeni forumeilta tästä jutusta ja tietäväni sen, että Dna:ta ei kiinnosta asua pätkääkään, vaan asiakaspalvelusta tulee samaa mantraa jatkuvasti. Sanoin tekeväni suoraan rikosilmoituksen heistä ja Dimecosta, jos minulle tulee karhulaskuja, skippaan mapet ja kuluttaviranomaiset, ei ole aikaa eikä kiinnostusta tehdä selvitystyötä, jos operaattori on täysin yhteistyöhaluton asian hoidossa.

 • https://www.matkapuhelinfoorumi.fi/threads/jos-...

  Muistaaa prosessin aikana ottaa kaiki tiedot ylös! Asiakasplavelijat, viestit yms. Kaikki kirjohin ja kansiin.

  Meillä on nyt asiat plakkarissa! Yhteydessä saa vielä olla jos kaipaatte apuja.

  Ylläoleva linkki on mahtava muistio, hyödyntäkää.

  Tsempit.

 • DNA veti (taas) ässän hihasta. DNA:lta tuli lasku, missä yllätys yllätys on Dimocon 20€ veloitus. Vaikka tästä on jo ennen laskuttamista oltu yhteydessä, että sitä en aio maksaa. Laitoin viikonloppuna uudestaan viestiä DNA:n asiakaspalveluun. No tänään DNA:lta soitettiin ja arvatkaa mikä oli soiton aihe? Puhelu alkoi näin: "Hei, Sirkka-Sakari täältä DNA:lta kun soittelee, olet näemmä vaihtamassa liittymää, kertoisitko miksi?" Siis mitä eeppisintä v*ttua?!

  Kuulemma DNA:n johonkin tietokantaan menee merkintä, kun on soitettu ja kysytty että miksi olet vaihtamassa liittymää. On teillä hyvät systeemit, nyt vasta seitsemäs kerta kun kysytte syytä liittymänvaihtoon. Jos ei tällainen melko yksinkertainenkaan asia teiltä onnistu, niin miten kuvittelette selviävänne tästä Dimoco -sotkusta?

  Kukaan ei varmaan ylläty, että soittaja ei ottanut Dimocoon liittyviä kysymyksiä kuuleviin korviinsa, eli tämä jäi edelleen kellumaan vaille vastausta. Huvittavinta tässä on se, että olen pyytänyt kaikki mahdolliset vastaukset kirjallisena. Nyt hei ihan oikeasti te ihanat DNA:n pikku pallerot, yrittäisitte edes.

 • Oliko sulla palvelunestoa ennen tuota veloitusta? DNAlla vissiin taas joku kampanja "hintalupaus". Hintalupaus siitä, että pikkulisää tullaan järjestämään asiakkaiden tilille vastedeskin?

  Itse en enää jaksa, vaan heti vuodenvaihteessa vaihtuu operaattori.

 • Iski Dimoco 20e mobiilimaksu ja voin olla 100% varma etten ole painellut yhtään ylimääräistä osto painiketta. Koskaan en oo mitään mobiililiittymän kautta ostanut enkä aloittanut nytkään.

  Jos asia ei korjaannu lähtee kaikki Dna liittymät tästä perheestä mukaanlukien internet liittymä. Enkä todellakaan ala soitteleen firmaan minkä palvelua en ole koskaan mihinkään tarvinnut.

 • Voi kertoo et ei tuu korjaantumaan. DNA suhtautuminen tähän asiaan on nyt nähty. Suosittelen lopettaa kaikki DNA liittymät.

 • Siis vieläkö näitä uusiakin veloituksia sataa vaikka DNA esti palveluntarjoajan?

 • Mulle tuli kans ylimääräinen lasku dimocolta 12,40€. Kuulemma aiheellinen laskutus, sanottiin asiakaspalvelusta.
  Olen tässä miettinyt irti sanoa dna:n palvelut, joita meidän perheessä maksetaan yli sata euroa kuukaudessa.

 • Kannattaa irtisanoa. Puhelinliittymän itsekin vaihdoin, mutta nettiliittymäni on valitettavasti määräaikainen..

 • Terve

  Joo itellekki tuli 12,4e mobiilimaksu normaalin kuukausimaksun lisänä. Soitin asiakaspalveluun ja asiallisesti selvitettiin mistä oli tullut ja jopa lähetettiin tiedot tekstiviestillä. Plussaa asiakaspalvelusta. Mulla palvelun tarjoajana mobilesharpi/epicvideos ja veloittajana dimoco. Mä tein reklamaation dna:lle ja kerroin riitauttavani tuon mobiilimaksun osan. Sitä en aio maksaa.

  En tonne dimocolle aio soittaa, ties paljon siitäki kuluja syntyy.. Heille, jos meinaa reklamoida, niin tarttee puhelinnumero jättää, mikä sit taas on vähän kyseenalaista myös. Miksi meidän kuluttajina edes pitäisi dimocoon olla yhteydessä? En heidän kanssaan ole mitään sopimusta tehnyt enkä palveluita käyttänyt. Kyl se saa olla DNA:n asia selvittää juttu.

  Sain muute asiakaspalvelusta sen sivun osoitteen, jolla oon väitetysti käynyt. Jos nyt jotain kiinnostaa nähdä millanen kusetussivu kyseessä on niin -->

  http://fin.epicvids.online/landing/

  En suosittele menemään kännykän kanssa katsomaan 😀

 • Sen verran selvitin et tolla sivulla, jonka palveluita mun väitetään ostaneen, on muuten sama puhelinnumero ja sähköposti ku dimocollakin.

  Palvelut: MobileSharpi BV Keizersgracht 62 - 1015CS Amsterdam. Helpline: 0103 093 581 (local tariff) tai e-mail tukea: info-fi@mobile-info.cc

  Eli mun käsittääkseni samaa kusetusta nuo kaikki ovat!
  Rembrandt Q. Einstein ylempänä huomasi saman...

 • Sama juttu. Sain kuukauden kuluttua vasta tiedon minkä videopalvelun olin mukamas tilannut. 12.4e joku alankomaalainen yritys myös. Koko videopalvelusta ei löydy mitään tietoja.

  DNAn pitää lopettaa ja korjata nämä kusetusveloitukset.

 • Samat kokemukset kuin edellisillä, valitettu on joka suuntaan - lähtee pian 6 yksityisliittymää, mobiililiittymät ja 3 yritysliittymää DNA:lta 12,40 euron ja verenpaineen nousun takia kilpailijalle. On ihan turhaa valittaa joka suuntaan, jos nämä veloitukset vain jatkuvat - toivottavasti tälle saadaan piste.

 • Sama täällä kaikki liittymät vaihtuu heti , kun vain mahdollista.
  Meillä samalla laskulla 20 euroa ja 15 euroa ja molemmat aiheettomia.
  Valitettu on ja verenpaineet koholla! Pistää miettimään, kuinka kauan DNA jaksaa väittää näitä aiheellisiksi maksuiksi. Asiakkaat kyllä kaikkoaa!
  Aivan käsittämätön huijausaalto käynnissä!?

  Tammikuussa on luvattu hyvittää tuo 20e, mutta ei 15euroa?
  Molemmat veloitukset tehty 30.10 ja vartin välein ja siis aiheettomasti!!!
  Saas nähdä tuleeko tuotakaan hyvitystä koskaan.
  Ei vaan jaksaisi enää tätä samaa sotkua setviä ilman lopputulosta.

 • Hei,kaikki kohtalotoverit. Minulle tuli mukava joululahja. DNA:n lasku. Ihme kyllä siinä ei ollut enään mitään mobiilimaksuja. Mutta asiaan se joululahja on se minkä laskun muodossa sain ja se on viimeinen DNA:lta. En enään koskaan saa sieltä mitään epämääräisiä totuuteen kuulumattomia laskuja. Kaksi liittymää lähti ikiajoiksi ja olen valistanut muitakin ystäviäni vaihtamaan operaattoria,vaikka heille ei ole vielä ko. maksuja tullut. Seuratkaa perässä jos teillä on suinkin siihen järkevää mahdollisuutta. Mun sota päättyi nyt DNA:n kanssa tosin jäin hyväksi kakkoseksi ja sotakorvaus oli tuo 15€
  Jaksamista kaikille suurta ja mahtavaa operaattoria vastaan taistelussa.

 • Myös itse maksoin tuon 20 euron perättömän maksun, jotta saan asian pois päiväjärjestyksestä. Toki teen asiasta reklamaation, jos myöhemmin vaikka saatuisivat hyvittämään tuon. Tähän en toki sekuntiakaan usko. Näin spekulatiivisella tasolla uskon että DNA ei voi maksuja hyvittää, koska niitä on ilmennyt niin paljon. Näin DNA:n ei tarvitse itse kantaa vastuutaan asiassa, joka on pohjimmiltaan aiheutunut vain siksi ettei DNA reagoinut asiaan tarpeeksi ajoissa, kuten muut operaattorit tekivät.

  Huolestuttavinta tapauksessa on kuitenki se, ettei DNA:ta tunnu kiinnostavan puollustaa omia maksavia asiakkaitaan. Asiakkaita jotka ovat joutuneet petoksen kohteeksi. Näitä asiakkaita DNA nyt väittää valehtelioiksi sanomalla, että heidän tekemät mobiilimaksut olisivat aiheellisia. Mielestäni on erittäin huolestuttavaa huomata, ettei näin suurta toimijaa kuten DNA on kiinnosta pätkän vertaa selvittää asiaa taikka laittaa petoksen alulle paniaa vastuuseen.

  Omalla kohdalla tämä tapaus menee ehdottomasti negatiivisimpien asiakaskokemusten kärkeen. Tunnen oloni erittäin huijatuksi, niin DNA:n kuin alkuperäisen laskuttajan osalta. Liittymää varmasti tulen vaihtamaan. Onko kukaan muuten antanut tästä tapauksesta juttuvinkkiä lehdistölle? Olisi nimittäin hyvä jos kaikki potentiaaliset asiakkaat saisivat tietää riskeistä, joita DNA:n liittymiin sisältyy ennen kuin valitsevat operaattoria. Ehkä DNA voisi käyttää myös markkinoinnissaan hyödykseen tätä laskutukseen liittyvää yllätysmomenttia, sillä koskaan ei voi tietää kuinka suuri lisä laskuun on tällä kertaa tullut. Toivon hartaasti että asiakaspalvelu vastaa esittämiini kysymyksiin perustellusti tälle palstalle, jotta asiakkaiden epätietoisuuteen saadaan vastauksia. (Yllä erityisesti kappale 2)

 • Minun nuorukaisen liittymästä myös Dimocon veloitus 15eur 9.11. (tapahtuma olisi ollut klo 22:30 jolloin nuorukainen oli nukkumassa armeijan varuskunnassa, siis unissaanko hän olisi painanut kännynsä hyväksy-nappuloita! ) vaikka yhdessä Dna:n palveluneuvojan viestissä täällä oli maininta että kyseisen huijariyrityksen palvelut olisi blokattu alkaen 19.10.2016. Nuorukainen oli yhteydessä dna:n palvelunumeroon, josta kehotettiin vaan ottamaan yhteys Dimocoon, josta kuulemma lähettävät jonkun raportin nuorukaiselle. No mitään ei ole kuulunut eikä taida kuulua.
  Meilläkin alkaa keittää tämä homma. Onneksi nuorukaisella ei ole määräaikainen soppari, saa siirtyä toiselle operaattorille jos haluaa. Elisa ja Sonera blokkasivat jo vuosi sitten Dimecon.

 • Perheenjäsenen puhelinlaskuun oli ilmestynyt 12,40€:n mobiilimaksu, laskuttajana Dimoco 17.11.16. Laitoin Dimocolle sähköpostia aiheettomasta veloituksesta 28.12., ja sieltä vastattiin tosi nopeasti sama kolmevaiheinen litania kuin täällä ketjussa aiemminkin oli nähtävillä, erona vain, että ostos palvelusta (jota ei kerrottu) oli muka tehty Xau Media B. V.:n sivulla xxx (?). Laitoin uudestaan sähköpostia ja pyysin uudestaan hyvittämään veloituksen, koska se on aiheeton. Viestiin tuli lukukuittaus, muttei vastausta.

  Dna:n asiakaspalvelija selvitti pitkän puhelinsoiton aikana 31.12., että sivustolta Xau Media olisi ostettu viikoksi rajaton pääsy katsomaan 'hassuja eläinvideoita'. Joo varmaan, 19-vuotias haluaa katsoa maksullisia hassuja eläinvideoita, kun niitä on ilmaisena juutuuppi pullollaan.

  Dna ei kuulemma voi hyvittää summaa, koska Dimoco laskuttaa heitä. Asiakaspalvelija neuvoi reklamoimaan osoitteessa mapel.fi, minkä teinkin. Vastausta odotellessa maksoin laskun, ettei siitä tulisi karhulaskua.

  Saapa nähä miten tässä käy. Perheessä on kolme Dna:n liittymää, eikä ikinä aikaisemmin ole ollut mitään ongelmia, päinvastoin. P3-estot laitatin kaikille heti päälle, kun huomasin tämän huijauksen. Harmittaa, kun en ruvennut aiemmin tutkimaan laskun sisältöä verkkopankissa, vaan vasta sitten, kun aioin maksaa sen. Vastauksia ja rahoja takaisin odotellaan.

 • Samalla lailla meilläkin kävi, ensin vastattiin sama kolmivaiheinen litania ja laitoin uuden vaatimuksen hyvittää, niin siihen se sitten loppui yhteydenpito. Mapelilta ei ole mitään vastausta kuulunut.

  Meillä lähtee nyt kuun vaihteessa yksi liittymä toiselle operaattorille ja loput kolme kesällä, kun sopimukset loppuu.

  Näyttää ihan turhalta ajanhukalta kaikki valitukset, kun DNA ei ole asiakkaan puolella tässä asiassa. DNA vain odottaa, että kohu laantuu ja homma jatkuu taas samalla tavalla. Tyrmistyttävää ja asiakkaan aliarvioimista kaikki!

 • Hyvät kanssahuijatuiksi tulleet. Vaikka teille laitetaan P3 estot niin vaihtakaa operaattoria heti kun se mahdollista. Viimevuoden puolella totesin tuon saman,että DNA ei puolusta asiakkaitaan vaan itse pitää huijaus selvittää ja kanssarikollinen DNA vaan pyörittelee peukaloitaan. Kuka viitsisi tehdä tästä jutun iltapäivälehtiin? Niin DNA sais hyvää julkisuutta!! Voihan olla näinkin,että pienet asikkaat jotka lähtevät DNA:lta on hyttysen kakka valtameressä muuhun dataliikenneverkkobisnekseen verrattuna. Mutta jaksamista tuon epärehellisen yrityksen kanssa taistelemista. Minulta se onneksi on loppunut.

 • Hei,

  Oikeasti asia ei etene täällä tukisivustolla valittamalla. Omalta kohdalta asian sai hoidettua, tekemällä valituksen kuluttajaviranomaiselle (kuten omalla kohdalla).

  Ongelma on siinä että DNA:lla on oma vastuupäällikkönsä asiakasrajapinnalle ja asian eteen päin vieminen pysähtyy siihen. Tämä mobiilimaksu-skandaali on kuitenkin DNA:n kokoisen firman toiminnassa kohinaa ja operaattorinvaihto-uhkailun (sekä myös vaihdon) vaikutus on mitätön mihinkään DNA:n finanssimittareihin.

  Ainoa asia mikä voi saada muutosta aikaan on julkisuus. Siispä, sen sijaan että asiasta valitatte täällä, laittakaa juttuvinkki iltapäivälehtiin. Selkeä, asiallinen selostus siitä mitä on tapahtunut ja miten DNA on reagoinut, omien yhteystietojen kera. Kun näitä alkaa tulla monelta ihmiseltä, median kiinnostus herää. Julkisuuden myötä asia kiirii DNA:n johdon korvaan ja asiaa hautonut pikkupomo saa kenkää. Kaikki sopparit ongelma-kumppanien kanssa lakkautetaan, rahat palautetaan huijatuille ja rauha maassa.

  Uutisvihje, Iltalehti:
  http://www.iltalehti.fi/uutisvihje/?ref=kn

  Uutisvihje, Iltasanomat:
  Uutisvihjeet
  (09) 122 3420
  uutiset@iltasanomat.fi

 • noita juttuvinkkejä olen lähettänyt TODELLA MONTA. Mutta eipä nuita näytä kiinnostavan.

  Minullekin hyvitys tälle kuulle luvattiin kirjallisesti. Saapas nähdä miten käy 😀 huomenna soittoa ja varmistusta.....

 • Saisiko tähän asiakaspalvelusta väliaikatietoja että missä mennään dimoco/amigelo yms huijausten kanssa?

  Maksetaanko takaisin niille joille sanottu maksettavan?

 • Viimeinen kommentti asiakaspalvelusta, tälle sivustolle on 28 päivää sitten!
  Ei siellä paljon kiinnosta meidän murheet ja varmaan kaikki sivustolla käyneet vaihtavat liittymää heti, kun vain mahdollista ja moni on sen jo päässyt tekemäänkin.
  Tammikuun laskua odotellessa...onko mitään hyvityksiä tullut?!
  Aika suuri on tuo meidänkin veloitus yht. 35 euroa ja ihan tuulesta temmattuna!
  Kauan tuntuu kestävän tämänkin asian selvittely...vai liekö edes ketään kiinnostavan koko asia enää.

 • Hei!

  DIMOCO:n kautta tapahtuvat veloitukset ovat edelleen estettyinä varotoimenpiteenä. Osassa DIMOCO:n välityksellä tapahtuneista veloituksista on ollut epäselyvyyksiä ja näiden osalta aiemmin asiakaspalvelusta luvatut hyvitykset tehdään kyllä sovitusti. Jos asian suhteen on tarkempaa kysyttävää, niin siinä tapauksessa tulisi olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Täällä julkisella keskustelupalstalla emme voi ottaa kantaa yksittäisiin tapauksiin.

  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Eli siis otaksun että tämä Ilkan vastaus tarkoittaa sitä, että kaikki epäselvät veloitukset hyvitetään operaattorin toimesta.Erittäin tervetullut uutinen ja hienoa että myös operattorin edustaja tuli tälle foorumille ja kertoi että epäselvät maksut hyvitetään. Missä laskussa saan tämän lupaamasi hyvityksen?

 • Pitääpä siis soittaa huomenna asiakaspalveluun, jälleen kerran, jos vaikka saisi huijatut eurot takaisin.

  Mapelilta ei ole tullut muuta vastausta kuin että ovat vastaanottaneet valituksen.

  Dimocolta tuli yllätys yllätys vastaus sähköpostiini. Haluavat kossin passista kopion, jotta voivat selvittää asian mahdollisimman nopeasti. Heh heh. Passiahan siihen just tarvitaan.

 • Siinähä soittelette! Ette saa mitää apua tai ratkaisua asiaan!
  Minulla ei edes kuluttajasuojasta kun otettii DNA:ha yhteyttä ni auttanu. Dimocoltakin tuli iha haista paska vastaus mistä ei todellakaan selvinnyt että mitä olen muka ostanut.
  Kusetusta koko homma ja tuonne asiakaspalveluun soittamine auta mitää...sekii varmaa vaa maksaa teille.

 • No just joo...ihme ettei näin selvä huijausaalto ala selviämään, eikä DNA tee asialle loppua. Vai vielä passiakin tarvitaan...naurettavaa!

 • Mitä touhua!

  Kyllä toi passin pyytäminen menee jo naurettavuuden puolelle!!!!
  Mäkin maksoin sen 12,40e pois kun en halunnut perintäkirjeitä. V*tuttaa, että meidän kuluttajien pitää tätä selvittää.

  Kiinnostaako ketään tehdä rikosilmoitusta?
  Mä olen sitä mieltä, että pitäisi tehdä kun ei tää muuten selviä, ja olen aikeissa sen mennä tekemäänkin. Jos moni tekisi voisi olla vähän enemmän painoarvoa..

  Terveisin Tomi

 • Muistakaahan valitusta : Kuluttajaasiamiehelle, ECC sekä viestintävirastoon kyselyä että onkoollut joku häiriö juuri siihen aikaan. JA jatkuvaa soittelua DNA asiakaspalveluun. Ottakaa myös ylempää tekstistä nuo lakipykälät ja tutustukaa niihin. Ne on lyötävä tiskiin jo puhelun alussa.

  Oli tämä kyllä tyhmää taistelua, ja syyttelyä että olisin muka itse jotain ostanut! Huvikseni taisin nähdä tämän vaivan?

  Tsemppiä kaikille. Saa laitella viestiä, s. osoitteeni löytyy ylhäältä.

  P.S. muistakaa ; KAIKKI YLÖS KIRJALLISENA! Sana sanaa vastaan on aika mitätön....

 • Täällä on myös taisteltu kohta kuukauden ja n. 30 sähköpostiviestin, reklamaatioiden, kuluttajavalitusten yms. kanssa. Dimoco, Modile-info.cc ja epicvids. Joka kerta vastaus tulee eri henkilöltä ja toinen sanoo toista ja toinen sitten jotain muuta. Hyvin tuntuu petoksen merkit täyttyvän näissä tapauksissa ja DNA toimii jonkin asteisena rikoskumppanina matkalla pankkiin. Käsittämätöntä toimintaa. Itsellä on vielä määräaikainen liittymä käytössä kesään saakka, mutta tekisi mieli lyödä pillit pussiin jo tässä vaiheessa, kun niin sapettaa.

 • Uusi lasku tuli. 20e hyvitetty, muttei toista 15e maksua.
  Tuntuu porukka jo luovuttavan, kun ei asiaa saa loppuun selvitettyä DNA:n kanssa. En tiedä mikä tuosta toisesta teki veloitettavan, vaikkei olla mitään maksettu mobiililla!? Molemmat veloitukset vielä tehty vartin välein!

  Yksi liittymä jo vaihdettu toiselle operaattorille ja loput kolme kesällä, kun soppari loppuu. Sit loppuu tääkin p....n jauhaminen!
  Sappi kiehuu täälläkin!

 • Tänään tuli kaiken taistelun jälkeen viesti dna:lta että 12,40€ summa on hyvitetty. Euroopan kuluttajakeskuksen mukaan DNA:lta on Dimocon velotuksista käynnissä jonkinlainen massahyvitys. Ainakin tämän asiakkaan tulevat menettämään asianhoidon jäljiltä.
 • Soittoa Kylli taas DNA:lle ... Itse en luovuttanut ja sain kaiken takaisin... Tää vie voimia kyllä ja mitään muuta ei saa hyvitykseksi kuin tuon summan taistelun jäljiltä ekä mitään muuta :/ Kakka maistuu suussa vaikka asia on meidän osalta loppuun käsitelty..
 • DNA:lta tuli tyly vastaus, että heidän osaltaan on asia loppuun käsitelty ja Mobiplayn kohdalla ei tapahtunut virhettä. Tämä 15e siis jää saamatta...
  käsittämätöntä!
  Vaikka asiakas on kuinka oikeassa tahansa ja tietää, ettei ole mitään mobiilimaksua tehnyt, on DNA:lla pokkaa väittää maksua aiheelliseksi.

  Kiitos TT viestistä ja kannustuksesta, mutta en taida jaksaa enää tapella.
  Kesää odotellessa....

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.