Mobiilivarmenne alaikäiselle

Hei, miten saan käyttöön mobiilivarmenteen teinille, jolla ei vielä ole omia verkkopankkitunnuksia?
Jansku Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jansku!

Mobiilivarmenteen rekisteröintiin tarvitaan verkkopankkitunnukset, joten nämä tulisi hankkia käyttäjälle ennen mobiilivarmenteen käyttöönottoa.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Sama ongelma. Ja kysyin pankista, eikä sieltä anneta verkkopankkitunnuksia alle 15 vuotiaalle. Miten asiassa pitäisi siis menetellä? Eikö tunnistautumista voisi tehdä esim. myymälässä esittämällä passin? Teini-ikäinen tarvitsisi jonkin tavan, jolla hän voi nähdä esim. terveystietonsa Kanta-palvelusta. Tämän ikäisen terveystietoja vanhempi ei pääse enää suoraan näkemään.
    Mari