Mobiilivarmenne kun liittymän haltija on joku muu?

Hei, minulla on liittymä äitini alaisena. Olen täysi-ikäinen, ja asun yksin. Mobiilivarmenne kuulostaa kätevältä. Onko se mahdollista saada minulle vaikka laskut jne. toimii äitini kautta? Ja jos sen saa, tarviiko hankkia uutta sim-korttia sitä varten vai aktivoidaanko se vain nykyiselle?

Kommentit

• Hei!

Jos nykyinen SIM-kortti tukee mobiilivarmennetta niin voit ottaa palvelun käyttöön vaikka et olisikaan liittymän omistaja, riittää siis että olet kyseisen liittymän käyttäjä. Tarkemmat ohjeet löydät täältä ja käyttöönotto onnistuu osoitteessa http://www.dna.fi/mobiilivarmenne.

Mikäli palvelun käyttöönotto ei ole salittu tai nykyinen SIM-kortti ei tue mobiilivarmennetta niin tässä tapauksessa liittymän omistajan on oltava yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisista muutoksista.