Mobiilivarmenne kysyy turhaan varmistusta sms:n lähettämiseen.

Iphone alkoi jossain vaiheessa näyttää ylimääräisiä hyväksymiskysyksiä mobiilivarmenteen käytön yhteydessä. Ruudulla lukee ”SIM-kortti lähetti tekstiviestin”

Saako tämän ylimääräisen kysymisen pois päältä, etenkin alueella, jossa ilmaiset sms:t?

Aiemmin kätevästä mobiilivarmenteesta tuli tämän myötä rasittavaa.