Mobiilivarmenne kysyy turhaan varmistusta sms:n lähettämiseen.

Iphone alkoi jossain vaiheessa näyttää ylimääräisiä hyväksymiskysyksiä mobiilivarmenteen käytön yhteydessä. Ruudulla lukee ”SIM-kortti lähetti tekstiviestin”

Saako tämän ylimääräisen kysymisen pois päältä, etenkin alueella, jossa ilmaiset sms:t?

Aiemmin kätevästä mobiilivarmenteesta tuli tämän myötä rasittavaa.
Jussi M Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jussi!

Minkä merkkinen/mallinen puhelin sinulla oli käytössä? Onhan tässä myös uusin ohjelmistopäivitys tehtynä?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Puhelin on iphone 11 ja ohjelmisto on päivitetty. Sama tuli myös edellisellä iphone 8:lla.
    Jussi M
  • Ongelma näyttää liittyvän tosiaan iPhoneen. Suosittelen olemaan vielä tästä yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme niin saadaan ongelma selvitykseen ja korjaukseen, kiitos.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ok. 👍
    Jussi M