Mobiilivarmenne

Joko mobiilivarmenteen voi hankkia DNA-kaupassa virallisella henkilötodistuksella? Tuntuu hassulta, että mobiilivarmenteen hankkimiseksi tarvitaan netissä tunnistautuminen, koska juuri sitä vartenhan mobiilivarmenne hankintaan.. 😃

Kommentit

• Hei Kimmo!

Käyttöönotto ei ole mahdollista DNA Kaupoissa vaan onnistuu vain netissä pankkitunnuksilla. Nykyään tunnistautumistapoja on monia erilaisia, mutta mobiilivarmenteen etuna on nopeus, koska se ei vaadi erillisen tunnistussovelluksen avaamista.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Miten onnistuu Mobiilivarmenne netissä? vaikka olen käynyt DNA-liikkeessä rekisteröimässä prepaid puhelin numeron DNA:lta saadun ohjeen mukaan. Numero on siis rekisteröity mutta mobiilivarmenteen hankkiminen ei onnistu, tulee vain tieto;
    Mobiilivarmenne
    Harmin paikka!
    SIM-korttisi ei tue mobiilivarmennetta. Päivitä se uuteen itsepalvelussa tai ota yhteyttä DNA:n asiakaspalveluun.

Marko Vartiainen
  • Valitettavasti Mobiilivarmennetta ei tällä hetkellä ole lainkaan mahdollista saada prepaid-liittymälle.
    DNA Ida S palveluasiantuntija