Mobiilivarmenne,en saa käyttöön??

Liittymässäni on omistajamuutoksia,jonka takia en saa mobiilivarmennetta käyttöön??Ei pitäisi olla kun oma liittymä..viikko sitten soitin että poikani ville jolla liittymä on ollut käytössä pitää poistaa liittymästä,koska liittymä on nyt minun kaytössäni,Ilmeisesti homma ei onnistunut??jos saisin sen mobiilivarmenteen käyttöön?onnistuuko ??
Veli Mäkinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Veli! Liittymän käyttäjänmuutos tapahtuu kuun vaihteessa ja tämä estää uuden DNA Mobiilivarmenteen rekisteröinnin, tämä onnistuu siis nyt sunnuntaina kun kuukausi vaihtuu