Mobiilivarmenteen lataaminen

Mobiilivarmenteen lataus etenee niin pitkälle,että 4 kirjainta sisältävä tunnus tulee puhelimeen , mutta sitten järjestelmän valvoja estää latauksen. Laskut maksettu ja luottotiedot kunnossa. Missä voi olla vika?
Paula Purmonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Paula, yrititkö siis ottaa Mobiilivarmennetta ensimmäisen kerran käyttöön? Tuleeko tämä ilmoitus tietokoneen ruudulla vai kännykässä?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ensimmäisen kerran ja yritettiin molemmilla laitteilla
    Paula Purmonen
  • Luultavasti ongelma löytyy sitten liittymän tietoista tai asetuksista, pyytäisinkin sinua tässä tapauksessa olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Näin DNA tukifoorumin kautta emme valitettavasti voi asiakastietoja käsitellä