Mobiilivarmenteen rekisteröinti ei onnistu

Mobiilivarmenteen rekisteröinti antaa ilmoituksen,
SIM-korttisi ei tue mobiilivarmennetta.

Koitettu vaihtaa liikkeessä kortti uuteen. Ei vaikutusta.
Koitettu vaihtaa kortti vanhempaan puhelimeen, missä on aikaisemmin onnistuneesti rekisteröity ja käytetty mobiilivarmennetta. Ei vaikutusta.
Käyty aspan kanssa asiaa läpi jokunen tunti, ei vaikutusta.
Juteltu vikailmoitukseen, minkä numero annettiin liikkeestä. ei vaikutusta.


Onko ongelma muillakin rekisteröinnin kanssa, vai pitääkö vielä jotain osaa paketissa muuttaa/vaihtaa. Tai koska tota rekisteröintiä vois koittaa uudelleen. Hyvät vaihtoehdot rupee olemaan vähissä.

Kommentit

 • Vielä lisäys edelliseen, ilmoitus tulee sen jälkeen, kun SMS varmistuskoodin on syöttänyt nettisivulle.
 • Hei!

  Kuulostaapas kummalliselta! Näin julkisella foorumilla emme ikävä kyllä pysty asian kanssa auttamaan, vaan pyytäisin että otat uudelleen yhteyttä asiakaspalveluumme jonka kautta tuo saadaan korjaukseen. Kiitos!
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Kiitos nopeasta vastauksesta,

  Voitko edes sen verran avata, että onko tällä hetkellä avoinna vika-/ongelma-tikettiä liittyen rekisteröinnin toimimatomuuteen?
 • Pahoittelut aiemmasta virheellisestä tiedosta! Itseasiassa tällä hetkellä on päällä yleinen vika mobiilivarmenteen rekisteröinnissä, joka voi osalla liittymistä aiheuttaa ongelmia rekisteröinnin kanssa.

  Vika on korjauksessa ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Kannattaa siis kokeilla mobiilivarmenteen rekisteröimistä myöhempänä ajankohtana.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Kiitos tiedoista,
  Palataan uudestaan asiaan alkukuusta, jos tarpeen.

 • Olisko antaa arvausta, koska tämä ongelma on korjattu?
 • Hei! Mikäli mobiilivarmenteen rekisteröinti ei onnistu edelleenkään, olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme 044 144 044, jotta saamme tehtyä tilanteesta vikatiketin, kiitos!
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Hei! Mulla mobiilivarmenne hävisi puhelimesta sen jälkeen, kun DNA kaupassa vaihdettiin sim uuteen. Millään akrobaattitempuilla en ole saanut palvelua rekisteröityä ja se olisi mulle tärkeä! On sammutettu ja käynnistetty, kokeiltu luoda uudestaan, kokeiltu ottaa entinen käyttöön, jonotettu 2 kertaa asiakaspalveluun, tuloksetta! Tuli tunne, että DNA ei piittaa asiakkaistaan...
  Käyttäjä123
 • Hei!

  Olethan tässä kohtaa yhteydessä asiakaspalveluun, niin varmistetaan että Mobiilivarmenne on kortilla käytössä. Tänään lauantaina tavoitat meidät chatista osoitteesta dna.fi/yhteystiedot
  DNA Ida S palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.