Mobiilivarmenteen tunnusluvun vaihto

Onko mobiilivarmenteen tunnusluvun vaihto jo mahdollista ilman palvelun lopettamista ja uudelleen avaamista?

Kommentit

• Hei Tommi! Kyseessä on vahvan tunnistuksen väline ja mikäli tunnistautumis- tai suojausavain on unohtunut tai PIN-koodi on syötetty 3 kertaa väärin ja se tarvitsee vaihtaa, onnistuu tämä asiakaspalvelun kautta ja palvelu tulee rekisteröidä uudelleen haluamallasi koodilla
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Haluan vaihtaa tunnusluvun, koska olen kaksi kertaa laittanut sen väärin. Miten toimin?
  • Hei Juhani!

Aiemman neuvon mukaisesti Mobiilivarmenne pitäisi tässä kohtaa poistaa kokonaan käytöstä ja rekisteröidä uudelleen uudella PIN-koodilla. Tämä hoituu asiakaspalvelun kautta.
    DNA Ida S palveluasiantuntija