Mobiilivarmenteen tunnusluvun vaihto

Onko mobiilivarmenteen tunnusluvun vaihto jo mahdollista ilman palvelun lopettamista ja uudelleen avaamista?

Kommentit

• Hei Tommi! Kyseessä on vahvan tunnistuksen väline ja mikäli tunnistautumis- tai suojausavain on unohtunut tai PIN-koodi on syötetty 3 kertaa väärin ja se tarvitsee vaihtaa, onnistuu tämä asiakaspalvelun kautta ja palvelu tulee rekisteröidä uudelleen haluamallasi koodilla