Mobile Broadband

Hei, minulla on ollut DNA kotimokkula käytössä noin 2 viikoa. Minulla on ollut alusta asti ongelmana että en pääse eri sivustoille esim. blogeihin ja muihin kotisivuihin koska tämä Mobile Broadband aukeaa aina. Olen painanut aloita painiketta jolloin pyydetään vaihtamaan mokkulan salasana. Olen vaihtanut salasanan mutta ei autanut. Olen myös kokeilut palauttaa mokkulan tehdasasetukset mutta sekään ei auta. MIKÄ SIIS AVUKSI? En pysty käyttämään nettia normaalisti koska en pääse millekkään sivustoille.

Kommentit

• Hei Riina!

Tarkennatko vielä mistä mokkulasta on kyse ja minkä ohjelmistoversio laitteessa on sisällä? Onko vika alkanut esim. jonkin tietyn mokkulan tai käyttöjärjestelmän päivityksen jälkeen?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Minulla on DNA Kotimokkula Premium 4G+ WLAN B715. En ymmärä mitä tarkoitat ohjelmaversiolla? 😃 Ongelma alkoi heti kun yhdistin ensimmäisen kerran mokkulan netin läppäriini sekä puhelimeeni.
    Riina
  • Onko vika samanlainen kuin päivä sitten toisella henkilöllä, jossa esim. iltalehden sivun avaaminen ohjaakin hallintasivulle? Onko eri selaimien käytöllä vaikutusta tilanteeseen?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • On samanlainen ongelma. Olen kokeillut eri selaimilla ja ongelma on aina sama.
    Riina
  • Hei,

Kotimokkula B715 uudelleenohjaa asetussivuilleen kahdessa tapauksessa:
    1) Kun laite otetaan käyttöön ja pitäisi vaihtaa tärkeimmät oletusasetukset
    2) Kun laitteelle on päivitys, eikä käyttäjä ole valinnut automaattisia päivityksiä ko. asetussivuilta

Selailun pitäisi palautua normaaliksi, kun käyttäjä kirjautuu avautuvalle asetussivulle ja seuraa ohjeita asetusten vaihtamiseen sekä mahdollisuuksien mukaan päivittää laitteen.

Oletussalasana kirjautumiseen on 1234

Asetussivuille pääsee itse kirjoittamalla selaimen osoitekenttään: 192.168.1.1 tai dna.mokkula/

Asetussivujen käyttöön suositellaan tietokoneen tai mobiililaitteen selainta.

Jos asetussivuille kirjautumisen ja ohjeen mukaisten asetustusten vaihdon sekä päivityksen jälkeen tapahtuu edelleen uudelleenohjausta, kannattaa kokeilla palauttaa laite tehdasasetuksille painamalla laitteen reset-painiketta 30 sekunnin ajan ja tämän jälkeen vielä kirjautua asetussivuille.

Lisätietoja: https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-premium-b715#asetukset

Olli Kehityspäällikkö
  • Hei, niinkuin jo ihan ensimmäisessä viestissä sanoin olen jo nuo kyseiset neuvot tehnyt eli painanut aloita ja edennyt ohjeen mukaisesti sekä palauttanut tehdasasetukset mutta kumpikaan ei auta ongelmaan.
    Riina
  • Hei Riina,

Olisithan siinä tapauksessa yhteydessä asiakaspalveluumme niin tekninen tukemme pääsee tutkimaan ongelmaa tarkemmin, kiitos!
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Tuliko tähän ongelmaan ikinä ratkaisua? Meillä aivan samanlainen ongelma ja kyseessä samanlainen laitekin :P
    Kiia
  • Minun piti käydä vaihtamassa mokkula uuteen. Oli ilmeisesti mokkulassa jokin vika. Sen jälkeen on toiminut ongelmitta. 😀
    Riina
  • Oletko yrittänyt resetoida sitä mokkulaa?
    Asiakas 1M
  • Tein kaikki mitä dna asiakaspalvelussa pyydettiin tekemään ja kun sen jälkeenkään ei toiminut niin käskivät käydä vaihtamassa mokkulan uuteen.
    Riina
  • No hyvä että sait kuntoon, yhdellä tutulla oli sama ongelma, aamulla vaihdettiin mokkula ja toimii hyvin. Oli apua tästä ketjusta.
    Asiakas 1M
  • Täällä sama ongelma. Supistunut netin käyttö aika lailla sen jälkeen kun hankin dna-kaupasta uuden reitittimen. Harmittaa, kun vaihdoin toimivan laitteen toimimattomaan, kun halusin uudempaa ja nopeampaa tekniikkaa.
    Tiina Sandberg
  • Meillä sama mokkula, ja sama ongelma. Kannattaisiko heti pyytää uusi mokkula, vai yritänkö temppuilla tuon tänään vastaanotetun kanssa?
    Kaija Kailajärvi
  • Meillä alkoi pelittämään kun sen resetoi eli palautti tehdasasetukset. Jos se ei auta, niin käskettiin ottaa yhteys asiakaspalveluun ja jonkun kohdalla se tarkoitti koko laitteen vaihtamista.
    Kannitha