Modeemi ja nettiyhteys

Ostin 50 tuuman älytelevision. Paljon maksaa reititin ja netti siihen?
Näytä paras vastaus

Kommentit

 • Syötä tonne osoitteesi ja katso mitä on tarjolla:
  https://kauppa4.dna.fi/laajakaista
 • @Miikka Sarja
  Aika hullunkurinen kysymys. Ei uutta älytelevisiota varten tarvi mitään uutta ja omaa reititintä ja nettiä. Kai sinulla on jo joku netti kotonasi käytössä. Ihan se sama toimii sen uuden älytelevision kanssa.

  Minullakin on vain yksi DNA:n tarjoama netti ja reititin ja siinä vaihtelevasti kiinni iso määrä laitteita - jopa 6 tietokonetta, tabletti, 3 kännykkää, 2 älytelevisiota, TV-hubi, 2 chromecastia, blueraysoitin. Varmaan jotain unohtuikin. Osa laitteista kiinni kaapelilla, osa langattomasti.


 • Usko pois A-P, kaikilla ei välttämättä ole mitään nettiä vieläkään kotona. No en tiedä onko kyse siitä, mutta älyTV voi olla se ensimmäinen laite johon kotonanettiä tarvitsee.

  Viime viikolla hankin yhdelle tutulle modeemin, kun oli vain tabletti ollut, jossa netti ja nyt halusi TV:llä päästä Areenaan, niin siirrettiin kortti tabletista modeemiin 😉 yhteyden jakamisesta ei tullut mitään sillä tabletilla...
 • Usko pois JJJ, kaikki eivät ymmärrä että ei tarvitse sitä omaa yhteyttä erikseen jokaiselle laitteelle hankkia. DNA ja muut operaattorit mielellään liittymiä kauppaa ja löysän rahan kerää. Olen kavereillani mm. nähnyt että hankittu ns. mokkula jokaiseen läppäriin ja tabletteihin jokaiseen oma 4G liittymä - ja perään ihmetelty miksi älylaitteiden käyttö tulee niin kalliiksi. Varmasti tulee maksamaan jos heittää suden suuhun kuten sinä edes aukaisematta taustoja.
 • Voi olla hyvin noinkin. Vastasin vaan siihen mitä kysyttiin, en heittänyt ketään raadeltavaksi.

  Tää foorumi tuntuu muutenkin olevan ihmisten pahanolon purkamispaikka, ennenminkin kun että joku jotain apua oikeasti haluisi, halutaan vaan ilmoittaa kaikille ettei nettitoimi, kun ollaan niin vihasia.. Luullaan lisäksi vissiin, että tämä on joku txt-viesti ettei saa kirjoittaa lisätietojakaan yli 160 merkkiä.

  Ehkä parempi lopettaa kirjoittelu tänne ja antaa DNA:n hoitaa sotkunsa itse ..
 • Ei kannata vetää hernettä nenään, JJJ.

  Liekö joku ihme vedätys tämäkin aloitus, tai sitten oikeasti ja aidosti täysin tietämätön kun on asettanut oman kysmyksensä aivan kuin se nettiyhteys ja hinta riippuisi siitä kuinka paljon tuumia uudessa televisioruudussa on. No, Miikka Sarja ei ole mitään vastannut kuitenkaan, ehkäpä hyvällä säkällä asia selvinnyt, mitä vahvasti epäilen


 • En toki herneitä. Jotenkin tämä foorumi vaan vaikuttaa nykyisellään sellaiselta, että porukka täällä valittaa jotain asiaa ja sen viestin ainoa tarkoitus on valittaa, ei haluakaan tehdä asialle mitään. Varsinbkin 4G:hen liittyen, sekun ei joka paikassa vaan toimi niin että töpseli seinään ja 600 megaa tulee aina 😀

  DNA on kyllä itse ajanut itsensä tähän hyvin pitkälti, jos vertaa vaikka Elisan foorumiin, johon ihan oikeasti vastataan vähän vaikeampiinkin kysymyksiin.

  Eikä oikeastaa liity tähän viestiin edes tämä juttu, veikkaan että kysyjällä oli joku ihan oikea ajatus takana hommassa, olisihan se kiva vaan tietää mikä, niinkuin yleensäkkin kun jotain yrittää "neuvoa". Parempi olisi keskittyä siihen valittamiseen itsekin ja unohtaa kaikki vastaaminen kysyjille...
 • @JJJ
  Jossakin ketjussa kirjoitinkin että jokaiseen aloitukseen pitää ensimmäisenä tulla DNA:n asiantuntijan vastaus. Sitä ei vain tapahdu vaikka sivuston mukaan esim. tälläkin hetkellä foorumilla pitäisi olla viisi "palveluneuvojaa" vastaamassa:
  • DNA Hanna-Mari
  • DNA Iiro
  • DNA Hanna
  • DNA Ida T
  • DNA Ilkka
  Tämähän ei pidä paikkaansa. Koko foorumi on täysi vitsi ja DNA vain pelleilee täälläkin haluamatta ja osaamatta auttaa.
 • https://corporate.dna.fi/asiakastiedotteet?type=tukari3&id=467&scrollTo=hc1WEqJjEkTA
  Eipä näy täällä!
  Ehkä "tekevät vielä etätöitä".
 • Miikan alkupeäiseen kysymykseen JJJ antoi aivan pätevän ohjeen, eli omaan osoitteen saatavilla olevat tarjoukset näkee näppärimmin osoitteesta https://kauppa4.dna.fi/laajakaista. Täällä tukiforumilla emme voi käsitellä osoitetietoja emmekä siksi voi myöskään antaa sen tarkempia tietoja kuhunkin osoitteeseen saatavilla olevista nettivaihtoehdoista.

  Asiakaspalvelun kevään ja kesän ruuhkat eivät ole vaikuttaneet toimintaamme tukiforumilla. Tämä on yleinen keskustelupalsta, jossa pyrimme fasilitoimaan keskustelua asiakkaiden kesken. Tarkoituskaan ei ole, että me DNAlaiset olisimme aina jokaisessa keskustelussa ensimmäisenä vastaamassa. Seuraamme jokaista tänne lähetettyä viestiä ja kaikkea täällä käytävään keskustelua varsin reaaliaikaisesti.

  Muilta osin toivon, että jokainen tarkistaisi omaa toimintaansa täällä forumilla ja varmistaisi, että käy keskustelua rakentavalla ja jos ei nyt positiivisella, niin ainakin asiallisella tavalla. Provosoiminen tai provosoituminen harvoin auttaa itse asian käsittelyä. Palautetta DNA:lle ja meille DNA:n edustajille saa ja pitääkin antaa, mutta toisten keskustelijoiden herjaaminen ei ole sellaista keskustelukulttuuria, jota me täällä tahtoisimme edistää.

  Aurikoista ja auttavaista kesän jatkoa jokaiselle keskustelijalle!
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Hei kuka osaa vastaa mulle?siis meillä oli ennen kiinteä netti mikä toimi kun ihmisen mieli ,sitten ukkonen rikki modeemin ja hankittiin uusi ei toimi oli menny koko linja ,ja Elisa oli ilmoittanut aikasemmin ettei tue erään eikä ylläpidä jo.linjaa,.Tämän jälkeen piti ottaa joku nettitikkua jne .nyt ei voi telkkari ja tietokone olla samaa aikaan päällä ,siis mitä pitää tehdä?
 • Kati: Miten TV ja netti on yhteydessä toisiinsa? Tarkista kytkennät ja asetukset.
 • Jos ei telkkari ja tietokone voi olla "nettitikulla" samaan aikaan netissä. (Päällä ne kyllä voi olla, ellei joku sähköpuolen ongelma, joka ei tähän liity.)

  Kerro tosiaan miten ne on kytketty ja mikä tikku kyseessä. Vaikuttaa nyt että siltaavana ja vain yksi IP, siksi ei toimi samaan aikaan. pitäisi saada laitteet lähiverkkoon...

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.