Modeemi

• Hei,
    onko tätä modeemi sopii ja toimii?
    Ostin tänään kotinetti pakkausta 100mg
    Kiitos
    Dhifaf Rega
  • Hei Dhifaf!

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 044 144 044 jossa voidaan tarkastaa modeemin soveltuvuus yhteydellesi. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Tuo modeemi sopii kaapeliTVyhteyksille, jotka ovat modeemitoteutuksella. Ethernet-yhteyksille se ei sovellu.
    Jotta sen saisi toimimaan, sen Modem numero pitää ilmoittaa DNA:lle.
    Jos se on ostettu DNA-Kaupasta, sen pitäisi toimia suoraan antennirasian TV-pistokkeesta, kun siihen liittää mukana tulleen kahtiajaon.