Modeemi ubc1303 ei ole päivittynyt

Ostin helmikuussa ko. modeemin. Ohjelmiston ilmeisesti pitäisi päivittyä automaattisesti, mutta laitteen tiedoissa lukee Software Version 1.4.3201.S15.DNA. Laite on ollut välillä myös irti verkosta. Miten saisin tuohon uusimman softan?

Kommentit

• Hei Mikko!

Kaapelimodeemeihin ohjelmisto päivittyy tosiaan automaattisesti verkosta. Päivityksiä ajetaan yöllä jolloin niistä on vähiten häiriötä käyttäjille.

Tuo versio näyttäisi kyllä olevan vanha. Uusin versio on tässä kuussa julkaistu 1.4.3214.S15.DNA

Kannattaa kokeilla vielä irrottaa kaikki laitteen johdot irti muutamaksi minuutiksi ja kytketä sitten uudelleen. Tällä toimenpiteellä modeemin pitäisi pyytää uusinta päivitystä heti kun se on takaisin linjoilla.