Modeemia

Toimiiko Huawei HomegateTg8245w2 modeemi dna:n taloyhtiön netin kanssa, jos asetukset tekee oikein
J Halinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Löysin esittelytekstin:
    "Viidennen generaation langatonta lähiverkkoteknologiaa tukeva VDSL2 ja ADSL2+ modeemi sekä Ethernet WAN reititin."

Eli, jos taloyhtiönetti on tehty Ethernet tekniikalla tuo toimii, mutta jos kaapelimodeemi, niin ei tietenkään siinä tapauksessa.
    JJJ
  • Tai tuo teksti oli laitteesta: Huawei DG8245W2
    JJJ
  • Hei! Jos taloyhtiön laajakaista on kaapelilaajakaista ei kyseinen laite toimi vaan tarvitset kaapelimodeemin, ethernet tekniikalla toteutetun laajakaistan kanssa voit käyttää mitä tahansa reititintä.