Modeemia

Hei, tilasimme Dna:n valokuitu 100 M netin. Meidän vanha modeemimme jäi muutossa kotiin. Mietimme että toimisiko se hyvin tämän tilatun netin kanssa vai pitäisikö meidän hankkia dna valokuitu modeemi. Meidän edellinen modeemi on AVM FRITZ!Box 4040 reititin.

Kommentit

• Hei Arttu!

Mainitsemasi laite on siis nimenomaan reititin eikä modeemi. Jos kyseessä oli ethernet-laajakaista niin silloin voitte käyttää WLAN-yhteyden muodostamiseen myös em. laitetta. Jos kyseessä on kuitenkin kaapelilaajakaista niin tulee teidän hankkia kaapelimodeemi. Uuden modeemin voi hankkia myös muualta kuin DNA:lta, mutta tässä tapauksessa modeemin CM MAC -koodi tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme, että yhteys saadaan toimimaan ko. laitteella.
    DNA Hanna palveluasiantuntija