Modeemin asetusten muuttaminen kirjautuminen ei onnistu

Langattoman modeemin asetusten muuttaminen ei onnistu.
Ohjeissanne kohta 7.1.1 neuvotaan kirjautumaan asetussivulle ja jättämään käyttäjänimi ja salasana tyhjäksi.
Ei onnistu. Ilmoittaa että väärä käyttäjänimi ja / tai salasana.

Kommentit

• Olen resetoinut modeemin. Ei auttanut.
    Modeemi on Technicolor TC7200.
  • Tuolle modeemille ohje:
    1. Kirjoita selaimeen osoite http://192.168.0.1 Syötä käyttäjänimesi ja salasanasi (oletuksena jätä Username-kenttä tyhjäksi, kirjoita Password-kenttään admin).
      Klikkaa Login.
    Olethan varmasti resetoinnut modeemin, etkä vain käynnistänyt sitä uudelleen?

• Olen aivan varmasti resetoinut modeemin, kuten käyttöohjeessa 3.2 lukee.
  • Oletko resetoinut modemin takaseinässä olevasta kytkimestä. Siis takaseinässä on reikä josta taitetulla paperiklemmarilla voi resetoida modemin. Noin tekemällä asettuivat oletustunnukset voimaan - vaikka olin resetoinut modemin käyttöliittymästä, niin eipä vaan hyväksynyt vanhoja eikä oletussalasanoja. Siis resetointi vielä päälle takaseinästä niin pitäisi tulla oletusasetukset voimaan. Pidä buttonia pohjassa niin kauan kunnes etupanellin ledit lähtevät vilkkumaan.
  • Hei Karoliina!

Kun modeemi resetoidaan takaisin tehdasasetuksille niin hallintasivun tunnukset palautuvat juuri käyttöohjeissa mainittuihin, eli joko tämä resetointi ei ole mennyt ihan loppuun asti tai tunnuksilla on vain kirjoitusvirhe.

Modeemin takana on syvennyksessä nappi jota ei pysty sormella painamaan vaan tarvitset esim. kynän. Pidä nappia pohjassa 15 sek kunnes modeemin valot sammuvat ja laite käynnistyy uudelleen. Jos nappia painaa vain lyhyesti niin modeemi käynnistyy pelkästään uudelleen.

Technicolor TC7200 modeemissa, kirjoita selaimeen osoite http://192.168.0.1. Syötä käyttäjänimesi ja salasanasi (oletuksena jätä Username-kenttä tyhjäksi, kirjoita Password kenttään admin). Klikkaa Login ja sitten OK.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mac osoite täytyykö ilmoittaa jos myy modeemin?
    Kari Åsenbrygg
  • Kannattaa soittaa asiakaspalveluun ja irroittaa modeemi asiakkuusesta, niin uudella omistajalla ei ole vaikeuksia linkityksen suhteen.