modeemin käyttö ulkomailla

Hei! Ostimme noin 2kk sitten huawein modeemin joka on varustettu dna:an sim kortilla. Mietiskelin tässä sitä, että toimisiko modeemi ulkomailla ja tulisiko lisämaksuja?

Kommentit

• Hei!

Datakäyttö DNA:n SIM-kortilla menee liittymän hinnoittelun mukaisesti.

Laitteissa ei ole maarajoitteita, joten voit käyttää laitetta missä päin maailmaa tahansa. Ainoa rajoite on se, että esimerkiksi USA:ssa ei välttämättä ole niitä 4G LTE -verkon taajuuksia käytössä, jota modeemi tukee. Joten silloin yhteys ei toimi. Missä maassa laitetta ajattelit käyttäväsi?
    Purnipsi
  • Hei!

Datakäyttö DNA:n SIM-kortilla menee liittymän hinnoittelun mukaisesti.

Laitteissa ei ole maarajoitteita, joten voit käyttää laitetta missä päin maailmaa tahansa. Ainoa rajoite on se, että esimerkiksi USA:ssa ei välttämättä ole niitä 4G LTE -verkon taajuuksia käytössä, jota modeemi tukee. Joten silloin yhteys ei toimi. Missä maassa laitetta ajattelit käyttäväsi?
    Purnipsi