Modeemin siirto

Miten soneran modeemi siiretään Dna pitäs ajaa uudet arvot modeemiin 4.9.on
tämä on loppu .Taitaa tulla musta sunnuntai

Kommentit

• Hei Osku!

Mistähän modeemista on kyse, onko laite kaapelimodeemi ja onko sinulla tilattuna DNA:lta kaapelilaajakaista, vai onko kyseessä DSL modeemi ja oletko tilannut DSL laajakaistan?

Jos laite on kaapelimodeemi, tarvitsee sinun vain ilmoittaa laitteen pohjasta löytyvästä tarrasta CM Mac koodi asiakaspalveluun p.044 144 044.

Jos laite on DSL modeemi, löydät asetukset TÄÄLTÄ

Mikäli yhteys ei näillä lähde toimimaan, ota yhteys suoraan asiakaspalveluun niin voimme selvittää ongelmaa tarkemmin.