Modeemin siltaavan tilan portit

Jos kaapeliverkon modeemin laittaa siltaavaan tilaan, sillä saa 5 kpl IP-posoitetta.
Miten osoitteiden saanti toteutuu?
Jos minulla on vain 1 laite kytkettynä ehernet-kaapelilla modeemiin, saanko WiFi:n liitettyä useamman laitteen, vai syövätkö vapaat LAN-portit kukin IP-osoitteen?

Kommentit

• Hei PW! Jokainen käytössä oleva laite syö oman IP osoitteensa siltaavassa tilassa, sama pätee Wi-Fiin jos kytket laitteet modeemin Wi-Fi:in. Osassa modeemeista voit myös vain asettaa haluamasi ethernet portit siltaavaksi.