Modeemi/reititin ei toimi???

Elika äidillä ulkomokkula (DNA Ulkomokkula 5G MC7010 FW A) ja läppärinä Acerin vanha läppäri jossa käyttöjärjestelmänä Mint 21 (Cinnamonilla). Modeemi/reitin (??) DNA Mesh WiFi WA8021V5. WiFi yhteys läppärin ja modeemi/reitittimen väillä syntyy. Koitin koneessa eri asetuksia. Elikä modeemi/reitin ilmeisesti kättelee yhteyttä (punainen valo vilkkuu) ja päätyy että punainen valo palaa eli ilmeisesti normaalisti pitäisi tulla vihreä valo (yhteys kunnossa?). Linuxin ifconfig-komento antaa että on ipv6 osoite vaan. Aiemmin kun toimi oli ipv4 osoite ilmeisesti ei tueta ipv6 osotteita. Ei saa DNS eikä oletus reittiä automaattisesti DCHP (automaattisella). Yrittänyt myöskin resetoida tehdasasetksille takana olen reijän kautta mutta siitä ei apua. Voiko saada jotenkin itse toimimaan vai pitäisikö ottaa DNA:an yhteyttä??

-Jatzy-

Jatzy

Kommentit

• RATKAISTU!

Oli seinänpuoleisestä liittimestä puoliksi irti Ethernet kaapeli. Oletin että on kiinteä johdotus joten en tajunnut tarkastaa johdon toista päätä. Nyt pitäisi taas toimia 😀
    Jatzy