Moi,

Moi , en saa tuota https://blog.e-ville.com/testissa-lahettava-riistakamera-4g-bolyguard-mg98/ lähettämään kuvia sähköpostiin , R-KIOSKI vakuutti että tuo Super PREPAID 4G toimii hienosti , näissä riistakameroissa

Kenttä löytyy ja täydet palkit.
Asetuksia oon jo laittanut kaikki mahdolliset mitä löytyy netistä ja DNA sivulta.
En saa edes txt viestinä kuvia , tosin niin en haluakkaan vaan sähköpstiin.
Tehdasasetukset tehty jo monta kertaa.
Kamera kyllä kuvaa öllä ja päivällä mutta kuvat ei liiku älypuhelimeen , android.

Timo Turunen Ilmoita asiaton sisältö