Mokkula 5 Gverkko ei toimi ewpe smart lämpöpumpun sovelluksessa

Lämpöpumput fifi herjaa mokkulan 5 G verkkoa miksi?
Pumpussa ewpe smart sovellus
Markku pankka Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• No tukeekohan se ilp/vilp WiFi taajuutta 5Ghz? Voisko kokeilla yhdistää 2,4 GHz taajuudelle laitetta.

Siitä herjasta vähän riippuu mikä mättää, mutta noiden pumppujen yhdistäminen on usein aika konstikasta (näihin montaa merkkiä ohjaaviin app:peihin) ja pumppu voi näkyä offline tilassa vaikka verkossa onkin ja kohta taas toimia oikein.
    JJ
  • Olen kokeilut 2g ja 3 g ei toimi
    Make
  • Meneeköhän tässä nyt G`:eet sekaisin? 3G on pelkästään mobiilitekniikka ja itse puhuin Wlan taajuuksista 2G (2.4 GHz) ja 5G (5.2 - 5.3 GHz)...

Wlan/wifi se on mihin tuo ilp pitää yhdistää ja se yhdistäminen tehtänee tuolla sovelluksella.

Mikä laite tässä nyt oikeastaan herjaa ja mitä?
    JJ
  • Niin lämpöpumppu  sovellus ewpe smart ilmoittaa ettei toimi 5G-D3T1LG nopeudella,mutta ei toimi pienemmälläkin.
    Kaikki muu menee hienosti siihen asti kun pitäisi yhteys luoda sovelluksesta(känny) ilmälämpöpumppuun cooper&hunter
    Make
  • Tämä "5G-D3T1LG" lienee sen WLAN/Wifi verkon nimi ja toimii tuolla 5GHz alueella. Se lämpöpumpun Wlan ei varmaan tuo tuota 5GHz verkkoa vaan se pitäisi yhdistää 2.4GHz verkkoon, joka on varmaan nimellä 2G-D3T1LG ? Jos kyse DNA:n reitittimistä, niin niissä on vakiona noin nimetty Wlan verkot.

Nopeudesta ei ole siis kyse.

Saatko kokeiltua liittää sitä tuohon 2.4GHz verkkoon ja se puhelin kannattaa liittää siihen samaan ensiksi, usein pitää olla laite samassa verkossa kun mihin toista liitetään, että liittämisen jälkeen menee asennus loppuun hyvin.
    JJ
  • Kiitos avusta nyt toimii eli 2.4 ja kaistanleveys 20
    Make
  • Eli 2,4 GHz -taajuuksinen WLAN -verkko ja 20 MHz kanavalla, ei kaistanleveydellä.
    Juuso