Mokkula E3372 päivitys

Hei. 24.10.2018 yhdistäessäni mokkulan muuttui aloitussivun ulkoasu ja sen jälkeen ilmoitus uusista päivityksistä, jonka latasin. Tämän jälkeen kun yhdistin mokkulan uudelleen dnamokkulakotisivun aukeamisen jälkeen osoitekentässä autorun ilmoitus että päivityksiä saatavilla. Usean yrityksen jälkeen tarkistin latausluettelon jossa useampi winrar archiver mobileBrserv paketti. Poistin muut paisti ensimmäistä. Omaisuudet suojauksen osalta kertoo että: "Tämä tiedosto on peräisin toisesta tietokoneesta ja se on estetty tietokoneen suojaamiseksi", joten en ole myöskään purkanut/ladannut pakettia, koska en tiedä mitä se pitää sisällään? Ja mistä moinen varoitus?
Mokkulaa kytkettäessä osoiteriville tulee autorun tila tarjoten edellen päivitystä.
Mikä tämä päivityspaketti on ja mihin toimintoihin se tulee vaikuttamaan?