Mokkula ei toimi

Näyttää mokkula mobiiliverkontilaa vain punaisella vaikka yrittänyt käynnistää uudelleen ja ottanut simkortin pois,myös mokkulakin suht uusi.missä vika?modeemi kotimokkula B715
Riku Prokki Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Riku! Toimiiko SIM -kortti toisessa laitteessa normaalisti? Jos SIM -kortti ei toimi lainkaan, kannattaa tästä pirauttaa asiakaspalveluun p.044 144 044 niin saamme selvitettyä tilannetta tarkemmin tilaukseltasi