Mokkula Huawei E5576-320

Naapurilla on ollut käytössä aikaisemmin jokin vanhemmista mokkuloista, joka toimi DNA:n SIM-kortilla. Jostain syystä rouva päätti hankkia uuden mokkulan ja tämä on Huawei E5576-320 4G mokkula. Tähän on liikkeessä siirretty DNA:n SIM-kortti.
Mitä toimenpiteitä tämä muutos vaatii? Toimiiko ko.mokkula DNA:n SIM-kortilla?
Ei kuulemma startannut sujuvasti! Yritin auttaa, mutta en saanut yhteyttä sivuun 192.168.8.1
Itselläni käytössä mokkula Huawei E5577, ja toimii hyvin.
Olavi Schroderus Ilmoita asiaton sisältö