Mokkula reitittimeen ei voi yhdistyä langattomasti äly-tv:llä tai puhelimella

Puhelin näytölle tuli joku päivityslaatikko ja erehdyin valitsemaan siitä OK.. sen jälkeen langattomat aikaisemmin hyvin toimineet verkot katkesivat. Tv:llä eikä puhelimella voi littyä mokkullaan langattomasti.
Nyt liitin tv-n piuhalla ja hyvin toimii. Missä vika että langatonta yhteyttä ei voi nyt enää käyttää.. aikaisemmin kaikki hyvin.

Kommentit

• Hei Jaana!

Tuleeko yhdistettäessä siis jokin virheilmoitus vai löytyykö langatonta verkkoa laitteilla ollenkaan? Kannattaa kokeilla alkuun mokkulan uudelleen käynnistämistä.