Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Mokkula takkuaa

Minulla on mokkula jossa on WCMA DNA PRO liittymä se on ruvennut takkuamaan
nytkin kesti 6minuuttia ennen kuin yhdistyi ja sivuja vaihdettaessa saattaa kestää
kymmeniä sekunteja.Tietokoneeni on uusi pöytakone järjestelmä Windows 8
mokkula on lähes 10 vuotta vanha ongelmat alkoivat tämän uuden koneen kanssa

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.