mokkulan asetusten salasana

Moikka,

omaan suht vanhan dna mokkulan, jossa on liikkuva laajakaista. Käytin sen juuri liikkeessä, jossa sanottiin, että sen pitäisi toimia 4G:nä, kuten liittymäkin on, mutta jostain syystä se automaattisesti yhdistää 3G verkkoon. Sain ohjeeksi pakottaa mokkulan 4G-asetuksiin, mutta en pääse kirjautumaan sisään. Käsitin, että default salasana olisi admin mokkulan asetuksiin pääsemiseksi? Tästä kuitenkin tulee ilmoitus "incorrect password". Mikä neuvoksi?