mokkulan asetusten salasana

Moikka,

omaan suht vanhan dna mokkulan, jossa on liikkuva laajakaista. Käytin sen juuri liikkeessä, jossa sanottiin, että sen pitäisi toimia 4G:nä, kuten liittymäkin on, mutta jostain syystä se automaattisesti yhdistää 3G verkkoon. Sain ohjeeksi pakottaa mokkulan 4G-asetuksiin, mutta en pääse kirjautumaan sisään. Käsitin, että default salasana olisi admin mokkulan asetuksiin pääsemiseksi? Tästä kuitenkin tulee ilmoitus "incorrect password". Mikä neuvoksi?

Kommentit

• Hei! Mikä mokkula täsmälleen on kyseessä? Löydät kaikki mokkulat ohjeineen osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-mokkulat
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • MF80
  • https://www.dna.fi/fi/dna-mokkula-mf80

Kyseinen mokkula tukee 3G sekä DC -verkkoa (Dual Carrier). 4G DC enimmäisnopeus 42 Mbit/s. Tuotetta ei voi pakottaa 4G DC -verkkoon. Kyseiseen verkkoon pakotus on sama asia kuin 3G-verkkoon pakotus.

Tarkista, että mokkulan ja tietokoneen välinen yhteys on päällä. Kirjoita nettiselaimen osoitekenttään http://dna.mokkula

Kirjoita salasana 1234 ja paina ok. Valitse ulkoverkkoyhteys > aseta yhdistämistavaksi manuaalinen > paina käytä

Odota, että yhteys internetiin katkeaa ja valitse asetukset > 3G asetukset > Verkon valinta ja tästä vain 3G.

Kytke ulkoverkkoyhteys takaisin: asetukset > ulkoverkkoyhteys > aseta yhdistämistavaksi tarvittaessa > paina käytä.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Taitaa olla tuo hallintasalasana oletuksena 1234 ainakin ohjeen mukaan.

https://www.dna.fi/documents/15182/18521/DNA_Finland_MF80_k%C3%A4ytt%C3%B6opas.pdf/89d2bac2-a1bf-418f-927e-c4c807046902
  • Jees, kiitän tästä. Pakotus onnistui, tosin vehje sanoo verkon olevan edelleen 3G, mutta olkoon. Pääasia, että linja toimii.
  • DNA. Älkää kutsuko 3G DC, eli Dual Carrier verkkoa 4G:ksi. Sillä ei ole mitään tekemistä 4G.n kanssa. Yhä tuo väärä, ihmisiä harhaanjohtava nimitys elää.
  • Koti mokkulani ehdottaa uutta päivitystä laitteeseeni Kotimokkula 4G WLAN B593S
    Mutta ei hyväksy salasanaa Admin tai 1234 miten voin kirjautua ja päivittää Wlanin tai mokkulan?
    Risto Paumo
  • Jos oletustunnukset eivät kelpaa, palauta mokkula tehdasasetuksille eli oletusasetuksiin jolloin myös tunnukset palautuvat oletuksiin.

https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-4g-wlan-b593s
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • tietokone herjaa mokkulan salasanaa heikoksi???????????
    Seppo Mikkonen
  • Vieläkö uudestaan ?????????
    Seppo Mikkonen
  • Miksi dna operaattori vaatii aina silloin  tällöin kesken hyvän ohjelman kirjoittamaan 4g mokkulaan salasanan mikä tämän ohjelman keskeytyksen syynä on haluan asiakkaana tämän tietää    terv jp dnan asiakas
    Jaakko Päivinen
  • Kuinka saan sähköpostin ,uusi tietokone uusi dna mokkula ja vanha anvian sähköposti ,sähköposti kyllä lähtee mutta ei tule ja en näe niitä.
    Hannu
  • VASTAUS EDELLISEEN MENI VÄHÄN OHI KUN PUHELIMEEN TULEE SÄHKÖPOSTI MUTTEI TÄHÄN UUTEEN TIETOKONEESEEN
    Hannu