Mokkulan hallintasivu

Yrittäessä mennä mokkulan hallintasivulle selain ilmoittaa, että sivusto ei ole turvallinen vaan mahdollisesti hyökkäyksen kohteena.
Mistä mahtaa olla kyse ja aiheuttaako tämä jotain toimia?

Kommentit

• Hei Pena! Kyseessä on vain selaimen ilmoitus sillä hallintasivu aukeaa http kautta, https sijaan.

Yhteys on suoraan tietokoneen ja mokkulan välillä ja siten turvallinen käyttää, yhteys ei kierrä internetin kautta jossa https on hyvä olla yhteyden salaamiseksi