Mokkulan ja google meshin välinen toiminta hyytyy

Käytössä Huawei B715 ja Googlen mesh-boxit. Viime keväänä alkoi satunnaisesti wifi katoamaan. Mokkulan buuttaus auttoi. Nyt alkaa ongelma olemaan päivittäistä, joka aamu käytettävä mokkulan virrat pois. Mokkulan wifi näyttää toimivan. Mutta google mesh ei saa ulkomaailmaan yhteyttä. Näyttäisi sille, kuin jokin olisi sitä mieltä, että yhteyksiä ei tarvita ja jokin menee "unitilaan". Onko sitten mokkula vai mesh? Jännä, kun ei yöllä mene unitilaan, kun oikeasti liikenne netissä minimissään. Mokkula vaihdettiin uuteen DNA-liikkeessä, ei apua. Mokkula siltaavassa tilassa, ei apua. Kaikki käynnistelty kyllä uudelleen. Jos mokkulaa ei käynnistä uudelleen aamulla, ongelmat alkaa aamulla klo 8 aikoihin. Myös mesh-verkon uudelleenkäynnistys auttaa, tapahtuu vaan hitaammin kuin mokkulan restarttaus. Systeemi pelasi hienosti toista vuotta, mutta joku nyt sotkenut tuon. Mitähän olisi hyvä seuraavaksi kokeilla?