Mokkulan nettiyhteys katkeilee

Ostin pari päivää sitten mökkikäyttöä varten paketin, jossa on mokkula ZTE MF920V ja sim kuukauden rajatonta netinkäyttöä varten.

Ongelma on siinä, että yhteys katkeilee vähän väliä (ja pitää aina yhdistää uudelleen manuaalisesti, vaikka automaattiyhdistäminen on valittu).

Onko mokkula viallinen, vai mistä mahtaa johtua toistuva yhteyden katkeaminen? Muuten ei ole valittamista, nopeus ym ovat ihan ok, kun yhteys on päällä.

Kommentit

• Hei Kata!

Kannattaa käydä mokkulan asetukset läpi. Ensin kannattaa laite resetoida eli palauttaa tehdasasetukset, tämän jälkeen tarkista laitteen päivitykset. Viimeisenä kannattaa muut asetukset käydä läpi, varsinkin langattoman verkon kannalta oleellisia ovat mokkulan lukitseminen 3G/4G-verkkoon ja tietylle taajuusalueelle lukitseminen sekä WiFi-verkon kanavan ja kaistanleveyden vaihtaminen.

Mokkulan käyttöohjeet löydät täältä: https://www.dna.fi/dna-mokkula-4g-wlan-mf920v#ominaisuudet.