Mokkulan päivitys

Kotimokkulan 4G+ WiFi B715 opaskirja toteaa päivittämisen aloittamiseksi näin:Avaa selaimesi, kirjoita osoiteriville http://dna.mokkula tai http://192.168.1.1 ja paina Enter
Ei vie mihinkään.
Miten toimin?

Kommentit

• Hei Pertti!

Tuleeko mahdollisesti jokin virheilmoitus kun yrität avata hallintasivua? Kannattaa varmistaa, että olet yhteydessä joko WLANin kautta tai langallisesti mokkulaan. Muuten hallintasivuille ei pääse.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Tälle verkkosivulle ei pääse
    Kokeile tätä

• Varmista, että verkko-osoite on oikea:  http://192.168.1.1
    Pertti Poutanen
  • http://192.168.1.1/html/index.html

Jos ei mene linkistäkään ja olet yhteydessä lähiverkossa, vaatii resettiä.
    JJJ
  • onnistui linkistä

Pertti Poutanen
  • Tossa on joku hassu juttu, kun kirjoittaa pelkän IP-osoitteen 192.168.1.1 (ilma tuota "http://" jonka foorumi lisää linkkiin näkyviin), niin selain jonkun aikaa pyörittelee kuulaa ennenkuin menee kirjautumissivulle. Tuosta suorasta kirjautumissivun osoitteesta taas menee välittömästi, eli siinä kohtaa "reititystä" täytyy olla joku bugi.