Mokkulan päivitys

Kotimokkulan 4G+ WiFi B715 opaskirja toteaa päivittämisen aloittamiseksi näin:Avaa selaimesi, kirjoita osoiteriville http://dna.mokkula tai http://192.168.1.1 ja paina Enter
Ei vie mihinkään.
Miten toimin?

Kommentit

• Hei Pertti!

Tuleeko mahdollisesti jokin virheilmoitus kun yrität avata hallintasivua? Kannattaa varmistaa, että olet yhteydessä joko WLANin kautta tai langallisesti mokkulaan. Muuten hallintasivuille ei pääse.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Tälle verkkosivulle ei pääse
    Kokeile tätä

• Varmista, että verkko-osoite on oikea:  http://192.168.1.1
  • http://192.168.1.1/html/index.html

Jos ei mene linkistäkään ja olet yhteydessä lähiverkossa, vaatii resettiä.
  • onnistui linkistä

• Tossa on joku hassu juttu, kun kirjoittaa pelkän IP-osoitteen 192.168.1.1 (ilma tuota "http://" jonka foorumi lisää linkkiin näkyviin), niin selain jonkun aikaa pyörittelee kuulaa ennenkuin menee kirjautumissivulle. Tuosta suorasta kirjautumissivun osoitteesta taas menee välittömästi, eli siinä kohtaa "reititystä" täytyy olla joku bugi.
  • apua en pääse hallintapanelille ip ja toinen osoite ei toimi

dna 4g reititin

kiitos!
  • nyt pääsin sivulle siihen se sit jää

• Oletuskäyttäjänimi on admin
    • Oletussalasana on 1234
    noi ei toimi
  • Salasana 1234 ei toimi
    Merja
  • Mikä mokkula sinulla on? Mokkuloiden käyttöoppaat löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-mokkulat
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Mokkulani on B715s ongelma on siinä että tulostin ei löydä mokkulaan ja tulostaminen ei onnistu langattomasti. Tätä en millään ole saanut korjattua.
    Edellisen mokkulani tulostin löysi, mutta tähän( hienompaan ja kalliimpaan ei)
    Merja
  • Hei Merja,

olethan yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan kuinka tuo saataisiin toimimaan, kiitos.

DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Tuija Sundholm
  • Saisko apua ku yrittää päästä mokkulan sivulle ja on resetoinukki sen niin ei silti päästä...
    Jonne
  • Tuleeko reitittimeen B715s-23c enää päivityksiä.

Nykyinen ohjelmistoversio: 11.198.01.00.182
    Nykyinen verkkoversio: 21.100.50.00.03

Miksi kirjautumissivulla ei ole turvallista yhteyttä, ainakin herjaa sitä ja kieltää salasanojen käytön???
    Sakkeus
  • Tuskinpa tulee. Viimeisin päivitys on syyskuulta 2019.

Aniharvan modeemin Web-palvelin tukee salattua https:// -protokollaa ja käytössä on vain salaamaton http:// -protokolla.

Laita modeemin hallintasivu selaimeesi kirjanmerkiksi osoitteella http://192.168.1.1/html/index.html ja tarvittaessa aseta selaimesi hyväksymään salaamaton yhteys ko. osoitteeseen.
    Salaamattomuudessa ei ole mitään riskiä , sillä modeemin hallintaan voi kirjautua vain LAN/WLAN-verkon puolelta eikä internetistä.
    Veikko
  • Kiitokset Veikolle tiedoista.

Nyt selvisi miksi "yli-ikäisiä" reitittimiä jaettiin kylkiäisinä.

Sakkeus