Mokkulan pakkaskestävyys

Mikä on DNA mokkulan pakkasen kestävyys?
Tarkoitus olisi sen kautta ohjata kylmillään olevan mökin Wifi pistokkeita.

Kommentit

• Hei Timo-Jussi,

Mistä laitemallista on kyse?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Huawei Mobile Wifi.
    WLAN E5573C
  • Hei Timo-Jussi!

Kyseisen laitteen käyttöohjeessa kerrotaan seuraavaan: "Ihanteellinen käyttölämpötila on 0–+40 °C. Ihanteellinen varastointilämpötila on -20–+70 °C. Äärilämpötilat voivat vahingoittaa modeemia ja lisävarusteita."

Lisää mokkulan käyttöön liittyvistä turvaohjeista voit lukea käyttöoppaasta
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Mikäli mökissä on termostaatit, ne voi jättää esim. 14 asteen asentoon. Jos termostaatilla toimivaa patteriverkostoa ei ole, sähkölaitteiden käyttö siinä omalla vastuulla. Laitteet eivät kestä pakkasta, mutta jos lämpötila ei laske nollan alapuolelle sisätiloissa, en näkisi ongelmaa tässä yhteydessä.