Mokkulan port forward ei toimi, portti 554

Hei, onko mahdollista avata liikenne rtsp protokollalla internetistä mokkulan b818 porttiin 554? Kamerapalvelin yrittää yhteyttä kameroihin tuon portin 554 kautta. Kamerat kytketty wifi verkkoon mokkulalla. En saa port forwardia toimimaan apn asetuksesta julkinen.dna.fi huolimatta. Julkinen ip tuotetaan, tosin näyttää vaihtuvan, mutta port forward ei onnistu millään?? Onko portti 554 estetty. Kiinteässä dna modeemilla onnistuu hyvin, muttei mokkulassa ???
T.Olli

Kommentit

• Portti 554 on estettty Dna:n mobiililaajakaistoissa.

Voitko vaihtaa kamerat käyttämään portteja 1024-1899, 1901-7546 tai 7548-65535?

Jos kameran käyttämää porttia ei voi vaihtaa, tarvitset vpn palvelun julkisella ip-osoitteella ja vpn-reitittimen. Tai kaksi vpn-reititintä, jos reitität yhteyden kiinteän yhteytesi kautta.
    irritus
  • Okei, kiitos tiedosta, voi olla ettei tuota kameroiden käyttämää rtsp protokollan porttia 554 voi vaihtaa, mutta yritänpä yhteyttä seuraavaksi onfiv standardilla, se käyttää 2020 porttia!
    Olli
  • Ongelman koskien DNA mokkulan estämää rtsp porttia 554 ratkesi uudelleen ohjauksella:
    Kamera 1) WAN asetuksiin portti 2020 ja LAN asetuksiin kameran IP, ja portti 554
    Kamera 2) WAN asetuksiin portti 2020 ja LAN asetuksiin kameran IP, ja portti 554

———

Jostain syystä Tapo- kameroiden ohjeen mukaiseksti tuo alla mainittu ONVIF service portti 2020 ei toiminut, ikään kuin se vastaisi, mutta data ei liikkunut. Tapo -ohjeessa mainittu: The ports for standard ONVIF and RTSP protocols..
    ONVIF Service Port: 2020
    RTSP Service Port: 554

Pystyykö joku antamaan selvityksen, miksi vain RTSP 554 portti toimii?
    Olli
  • *siis Kameran 2 WAN asetuksiin 2022 portti!!
    Olli