Mokkulan resetointi

Yritän resetoida mokkulan 4g+wlan B715. Resetoinnin jälkeen kun valitsen wlan verkoista oman, niin siellä on vain 2g, ei 5g verkkoa ja salasana on tallentuneena, senkun yhdistää. Eikö salasanakin pitäisi nollautua resetoinnissa ja tulla molemmat taajuudet valikkoon

Kommentit

• Hei Kati!

Salasanan pitäisi myös palautua oletukselle kun laitteen resetoi, joten resetointi ei nyt luultavasti ole onnistunut.

Kannattaa vielä kokeilla painaa uudelleen reset-nappulaa esim. teräväkärkisellä kynällä väh. 30 sekuntia kunnes mokkulan merkkivalo alkaa vilkkumaan.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Se salasana palautuu siihen alkuperäiseen ja jos sitä ei ole vaihdettu, se laite, johon se tallennettu tietysti yhdistää siihen takaisin.

5Ghz verkon voi laittaa päälle ja pois ilman resetointia, sekö vaihtoehto ei toimi hallinnasta?