Mokkulan salasana

Kuinka vaihdetaan WLAN verkon (reitittimen) salasana?

Kommentit

• Hei Mia!

Ohjeet oman mokkulasi asetusten muuttamiseen löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-mokkulat kyseisen laitteen ohjesivulta Asetukset-välilehden alta.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Huomaa seuraava kun mokkula päivittyy niin se yleensä menee tehdasasetuksille ja salasana on taas oletus
  • Ohjeet oman mokkulasi asetusten muuttamiseen löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-mokkulat kyseisen laitteen ohjesivulta Asetukset-välilehden alta.

Yritin sitä mutta ongelma on siinä että en pääse oman mokkulani sivuihin.?

• Jos mokkulan hallintasivulle yhdistäminen ei tunnu mitenkään onnistuvan, kokeile vielä resetoida laite takaisin tehdasasetuksille ohjeiden mukaisesti
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Jos mokkulan hallintasivulle yhdistäminen ei tunnu mitenkään onnistuvan, kokeile vielä resetoida laite takaisin tehdasasetuksille ohjeiden mukaisesti

Kiitos, se toimii nyt.
  • Mistä löytyy mokkulan salasana , että pääsis oma. kantaan?
  • Hei Irmeli, jos et ole vaihtanut mokkulasi salasanaa, löytyy langattoman verkon nimi ja salasana laitteen tarrasta. Mokkuloiden käyttöohjeet löydät täältä: https://www.dna.fi/tuki-mokkulat
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Salasana unohtunut ja reset painike ei onnistu
  • Hei, tarkistathan ohjeesta miten pitkään reset painiketta tarvitsee pitää pohjassa laitteen resetoimiseksi, lyhyt painallus vain käynnistää laitteen uudelleen
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Ostin uuden kotimokkulan , mutta kun menee joillekkin sivuille niin se ilmoittaa , että pitää kirjautua ja antaa päivittää . Kirjauduin ja se alkoi pyörittää kunnes huomasin
    näytön yläreunassa huomiomerkin jossa varoitettiin , että tämä ei ole turvallinen .
    Keskeytin päivityksen . Onko tämä Dna:n oikea päivitys ???
  • Hei Esa!

Päivitys tapahtuu aina modeemin hallintasivun kautta. Sivuiltamme https://www.dna.fi/tuki-mokkulat löydät ohjeet oman mokkulasi päivittämiseen.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Siis se on turvallinen vaikka se huomiokolmiolla ilmoitti , että tämä ei ole turvallinen .
  • Jos kyseessä on sama osoite mikä on sivuillamme ilmoitettu mokkulan hallintasivun osoite niin kyllä.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Hei! Mitä voin tehdä, kun mokkulan tarra on kulunut enkä saa salasanasta enää selvää?
  • Hei Krista!

Minkä merkkinen ja mallinen mokkula oli siis kyseessä? Kaikkien mokkuloiden käyttöohjeet löytyvät sivuiltamme https://www.dna.fi/tuki-mokkulat

DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Asia on jo kunnossa . Kiitos
  • Huawei B311 4G modeemi ja WiFi reititin

mistä saan tähän salasanan DNA pripeid. ja kyseinen reititin
    wifi key haalistunut ei saa enään selvää

• saako kukaan tosta key selville.olis suuri apu

https://ibb.co/K5cqdS2