Mokkulan sim-lukitus?

Moi!

Olen vaihtamassa laajakaistan Elisalta >DNA;lle ja haluisin pitää tuon vanhan reitittimen Huawei 5E89 4G Wifi toussa DNA:ssakin mutta olisko mahollista että Elisa olis jotenkin lukinnut sen vain Elisan käyttöön? Kun laitan DNA simkortin sisään herjaa väärästäkortista ja tuo "maapallo logo" ilmoittaa että WAN katkaistu ? kun vielä viikon toiminnassa olevassa Elisn kortinkautta sinä on teksti WAN yhdistetty? Siinä Huaweissahan olisi tuo RESET painike? josko se poistaisi tai palauttaisi laitteen alkuperäseen tilaan...?

Jussi