mokkulan tyyppi

mitä 4G mokkulaa suosittelette? Pitäisi olla sma-liitännät ulkoisille antenneille, portin siirto pitäisi onnistua, ja mokkulan ohjaus etänä. Teillä ei enää näytä olevan myynnissä mokkulaa, jossa ulkoiset antennit liitetään sma-liittimillä

Kommentit

• Moi Vesa! Voimme suositella vain meillä myynnissä olevia mokkuloita; https://www.dna.fi/modeemit-ja-mokkulat#mokkula

Jos näistä ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, emme valitettavasti pysty auttamaan mokkulan valinnassa.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • niin siis toimiiko joku noista 4G-verkossa, ja saako siihen kaksi ulkoista 4G.antennia sma-liittimillä? 5G-verkkoa ei alueella varmaan koskaan tule

Ja voiko ko. mokkulaa ohjata verkosta etänä?

Teillä on näistä kuitenkin paras tuoteosaaminen, varmaan osaatte minulle suositella oikean laitteen.

t. vesa
  • Suosittelisin näistä vaihtoehdoista tätä mallia; https://kauppa4.dna.fi/Nettiyhteydet-ja-laitteet/Modeemit-ja-mokkulat/DNA-Kotimokkula-4G-WiFi-B818/p/QM00017

Tässä on kaksi TS-9 -porttia LTE-lisäantenneille, sekä tuki Huawei SmartHome -sovellukselle.
    Kun tietokone tai muu päätelaite on kytketty langallisesti tai langattomasti mokkulaan, sen kaikkia asetuksia voidaan hallita nettiselaimella.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • eli tuohon saa ilmeisesti sma-antennin jollain sovittimella.

Toki selaimella saa ohjattua langattomasti, mutta voiko ohjata internetistä, esim, portti 8080?