Mokkulan vaihtuva julkinen ip ongelma

Tiedätkö ratkaiseeko jokin seuraavista vaihtuvan julkisen IP:n ongelman mokkulassa tapauksessa, jossa halutaan ottaa yhteyttä Mokkulaan ulkoverkosta? Mokkulaan tehty tarvittava APN asetus:
1) dy.fi palvelu
2) freedome VPN

Ulkoverkosta Kamerapalvelin yrittää yhteyttä ip-kameroihin mokkulan tarjoaman julkisen ip:n avulla. Kamerat kytketty mokkulan wifi verkkoon. Homma toimii (port forward) siihen asti kunnes etänä sijaitseva mokkulan wifi verkko päättää vaihtaa julkisen IP:n, tällöin kamerapalvelin win10 clientilla ei saa enää yhteyttä.

Kommentit

• Kotimainen Dy.fi palvelu ei näytä olevan tuettu ddns -palvelu DNA huawei b818 modeemissa. Modeemille voi asettaa provideriksi vain 2 ulkomaista noip.com ja dyndns.org. Toi on vähän erikoista, kun noista vain toinen näyttää tarjoavan ilmaista, tosin rajoitettua palvelua.

Oliskohan DNAn tarjoama freedome VPN tässä nyt mahdollinen ratkaisu?

Olli