Moto e6play

Miten saan kirjauduttua puhelimeen koko session ajaksi? Nyt on vähän väliä näpelöitävä pin-koodi. ?
Toinen pulma on, etten löydä asetusta "soiton siirrolle", ei myöskään haku "puhelun siirto" anna vastausta ?? Liittymä on DNA.

Kommentit

• Hei Pekka!

Mitä sessioita tarkemmin tarkoitat?

Kannattaa katsoa vielä Puhelin -sovelluksen kautta. Sieltä asetuksiin josta pitäisi löytyä Puhelut -valikon kautta Soitonsiirron asetukset.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija