MTV 00s korvaa VH1-kanavan

DNA hoi, laittakaa kiireesti tiedotetta uutishuone-sivulle että MTV 00s-kanava on tullut VH1 kanavan tilalle!

Kommentit

• Hei!

VH1:n uusi nimi on siis 1.8.2021 lähtien MTV 00s ja mimimuutoksen myötä myös kanavan logo muuttuu. Kanavan nimi ja logo päivittyvät laitteille ja EPG tietoihin 2.8. Muutos ei vaikuta asiakkaan nykyisiin tilauksiin eikä vaadi häneltä toimenpiteitä.

DNA Hanna palveluasiantuntija