MTV3 HD jatko

Minulla DNA sopimus ja pelkkä MTV 3 HD, kiinteä kk-maksu. Jatkuuko veloituksenne vaikka kanavaa ei enää saa näkyville?

Kommentit

• Hei, jos tahdot irtisanoa DNA TV -palvelusi (eli tv-korttisi), olethan asiakaspalveluumme yhteydessä joko puhelimitse 044 144 044 tai Oma DNA -sovelluksen viestipalvelun kautta. Automaattisesti palvelu ei irtisanoudu.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Voinko maksaa laskuni alku kuusta vaikka laskun eräpäivä on loppukuusta vai meneekö jotain sekaisin.
    Jenna
  • Hei Jenna! Laskun maksaminen eräpäivän jälkeen on aina omalla vastuulla. Lähtökohtaisesti parin päivän myöhästyminen ei haittaa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • @Jenna

Hmmmm...

Onko kyse siitä , että haluat maksaa laskun ennen eräpäivää vai sen jälkeen?
    Ei ensinmainitussa tapauksessa siitä ongelmaa synny.
    Veikko
  • Miten veloitukset voivat automaatisesti jatkua vaikka DNA ei enää pysty toimittamaan sopimuksen ainoana kohteena olevaa MTV 3 HD palvelua? Kyllä kai DNA:n pitää kuitenkin lakia noudattaa?
    Julius
  • Julius, DNA TV -palvelua voi käyttää mm. mobiilisovelluksena ja siellä tehdä mm. tallennuksia, eli kyse ei ole pelkästä tv-kortista.