Siirry uusimpaan kommenttiin

MTV 90s-kanavan pätkiminen ja palikoituminen

Voitteko DNALLA vaihtaa MTV 90s-kanavan alemmalle taajuudelle koska nyt se ainakin täällä Hgin Malmilla pätkii ja palikoituu ja välillä koko kanava menee mustaksi?
Kanava siis paikalla 403, muksi 113 ja nykyinen taajuus 394 MHz ja se pitäisi saada alemmalle taajuudelle.

Kaikki muut MTV Networksin musakanavat näkyy hyvin mutta ne onkin alemmalla taajuuksilla.
Bokseissa ei ole vikaa, boksit ovat AB Cryptobox 752HD ja HDThunder 4500 v2, molemmissa esiintyy signaalin kanssa ongelmaa ko. kanavalla. Antennikaapelitkin on hyvälaatuisia ja häiriösuojattuja.

Olisi kiva katsoa MTV 90s-kanavaa ilman häiriöitä koska ko. kanavalta tulee hyvää musaa!

Kommentit

 • Hei Jari!

  Ainakaan mitään yleistä vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa kanavan suhteen. Kannattaa olla tästä yhteydessä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen jossa voidaan vielä tutkia ongelmaa tarkemmin ja tehdä tarvittaessa vikatiketti. Tavoitat vikapäivystyksemme numerossa 0800 300 500.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Sama täällä Oulussakin heikko on signaali tosiaankin
  miccikisu
 • Hei Micci,

  Olethan asiasta yhteydessä vikapalveluumme ylemmän viestin ohjeiden mukaan niin selvitetään asiaa tarkemmin, kiitos.
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Epäilen että talovahvistin on säädetty päin honkia koska nuo korkeammat taajuudet vaimenee jyrkemmin kuin pitäisi ja siksi nuo MTV 90s kanavan ongelmat ilmenee. Sen tähden olisikin hyvä saada tuo kanava alemmalle taajuudelle. Ai niin, sama pätkimisongelma on myös Mezzo HD-kanavan kanssa koska se on samalla taajuudella kuin MTV 90s.
  Jari
 • En tiedä tarkkaan onko vika Dnalla, jakeluverkossa vai taloyhtiön verkossa mutta edelleen pätkii tiettynä aikana päivästä, yleensä iltaisin, tuo MTV 90s kanava ja edelleen omat laitteeni on kunnossa samoin kaapelit.

  Pakko kai siirtyä Elisa Viihteen kautta katsomaan kun Dna ei pysty asialle tekemään mitään ilman soittoa. Ja näin korona-aikana en todellakaan halua mitään asentajaa mittailemaan signaalia kotiini!
  Jari

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.