MTV Rocks, väärät ohjelmatiedot ja tulevaisuus

MTV Rocks -kanavallahan on ollut jo vuosien ajan väärät ohjelmatiedot ainakin kaapelissa. Syykin selvisi - nyt siellä on ohjelmatietojen sijaan ilmoitus MTV Rocks is no more. Kun aloin vähän googlettamaan, niin mysteeri selvisi - on ollut kaksi eri kanavaa nimeltä MTV Rocks, brittiversio ja eurooppalainen versio. DNA:n ohjelmatiedot ovat vastanneet brittiversiota, mutta näytetty kanava on ollut tuo toinen. Brittiversio on nyt lopettanut, ja Wikipedian mukaan sama kohtalo on lokakuussa edessä euroversiolla, joka fuusioidaan yhteen VH1 Classicin kanssa MTV 90s kanavaksi.

Parit kysymykset:
-tullaanko tuota MTV 90s kanavaa tarjoaamaan DNA:n kaapeliverkossa?
-tuleeko mitään muita kanavia korvaamaan näitä? Profiiliin kun jää ammottava aukko nykyrockin ja toisaalta 90-lukua aiemman musiikin suhteen.

Ainakin meidän DNA Mix 12 taitaa supistua, kun nytkin taitaa olla yksi kanava käyttämättä. Ei, urheilu, muoti ja veneily eivät kiinnosta.
Albertus Ilmoita asiaton sisältö