MTV3 ja muut MTV:n kanavat eivät näy

Ostin eilen DNA TV:n. En saa MTV:N kanavia näkyviin?
Teinkö asennuksessa jonkin virheen?
Asiasta ei anakaan kerrottu mitään kaupaa tehdessä.

t. Lasse

Vanhanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• MTV:n kanavat ei näy suorina, kuten ei nelosenkaan DNA TV:n sovelluksessa tai nettiversiossa. Sopimus juttuja.

Jos taas kyse hubista, niin sitten pitäisi näkyä, kunhan antennijohto on kytketty.
    JJJ
  • Moikka! Jos tarkoitat DNA TV sovellusta tai DNA TV:n selainversiota, on jotain kanavia mahdollista vain tallentaa ja osaa voi katsoa vain suorana lähetyksenä. Tarkempi listaus kanavista löytyy täältä: https://www.dna.fi/tuki-tv-hubi-kanavalistat
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Teinpä "taas" tehdas asetukset Antenni töllöttimeeni. Uudet A B C E F. Ok.
    Luin YLE HD Digitaan B muxiin 1.4 3 HD bye! Samari. Sain takas 7 mux YLE HD. Tuumaili scan aluksi pitkään...Näillä mennään ootellen kuumeisesti MTV3 HD antenniini.
    Pertti
  • C More First ja Viasat History kanavia ei enää ole anteeniverkossa. Vain C More First HD ja Viasat History Hybrid Beta olisi tarjolla mutta kortilla ei ole näille oikeutta.
    Kari T
  • Onko tuo C More First sulla missä kanavapaketissa? Ainakin C More total tilauksella on aina ollut mahdollista katsoa molempia (SD ja HD)- versioita antenniverkossa.

Hybridi kanavista en osaa sanoa pitääkö tilata erikseen (ei ole edes mahdollista tällähetkellä), vai pitäisikö näkyä, kunhan TV tukee oikeaa hbbTV versiota.
    JJJ
  • Eipä noi hybridikanavat tunnu näkyvän vaikka tv tukee oikeaa versiota. Tulee vaan musta ruutu, joskus satunnaisesti ruudulla lukee teksti "Laite ei ole tuettu", vaikka hbb on päällä. Ohjelmatiedot kyllä näkyy ja hbb:n kautta tuleva ohjelmaopas aukeaa, kuvaa vaan ei ole. Ihme touhua. Kanavapaketin tilauksessakin Viasat History -kanavan kohdalla lukee toi "Hybridi".
    Tapio E
  • Tapio: Ei se TV varmaankaan tue "oikeaa versiota" HbbTV:stä, jos ei näy. Missään ei edes ole ilmoitettu mikä se oikea versio on millä näkyy tai lueteltu laitteita (vielä), joten arvailuksi menee tässävaiheessa millä näkyy ja millä ei. Vai onko sulla tuoreempaa tietoa asiasta?
    JJJ
  • Noh, "oikea versio" ei voi olla enempää kuin 2.0.2, jota uudempaa ei ole, ja sekin speksi on jo vuodelta 2018. 2.0 speksit ollut kuitenkin tarjolla jo vuodesta 2015 alkaen kehittäjille ja laitevalmistajille, niin mikään kovin uus asia tää ei ole. Ainakin oletan, että vaatimus on vähintään 2.0.x, koska tarvetta on CI+ -moduulin hyvälle toiminnalle, ja tää tuli vasta kakkosessa kunnolla mahdolliseksi IPTV-sisällölle.
    Tapio E
  • Voisiko kyse olla jostain muusta tuesta kuin pelkästään HbbTV:n versiosta. Esim. mtv palvelu ei näy digitan mukaan kuin.
    • LG: WEBOS-mallit (2015 alkaen)
    • Sony: Android TV (2016 alkaen), ei-Android -mallit 2017 alkaen
    • Panasonic: kaikki mallit 2016 alkaen
    • Samsung: alkaen 2018 -mallit
    Ei siis toimi missään
    - Finlux
    - Grundig
    - Philips
    - Toshiba, malleissa missä muut palvelut (ei suorat) toimii.

Muitakin valmistajia on paljon, kait näillä jollain on myös 2.x versio käytössä hybridiTV:stä
    JJJ
  • Samsung series 6 UE40MU6475 Tv ostettu 11/2017 ei Viasat History hybridi toimi. Laite ei tuettu, ilmeisesti koska ei ole Hbbtv 1.5, vaan 1.0. Mitenkähän tämänkin voisi tarkastaa, ei ole tietoja tv-sta valikossa. Päivittäminen lienee mahdotonta.
    Toimii kuitenkin LG:n tv:ssa, ostettu 5/2019. Toisin kestää 1-3 min. ennenkuin näkyy.

Timo
  • Toi Digitan lista on virheellinen / vanhentunut.

Mulla on kakkostelkkarina pari vuotta vanha Philipsin joku perus android-tv malli, ei mitään hienouksia, mutta tukee kuitenkin HbbTV:ta (ainakin 1.5 versio, ellei uudempi). Listan innoittamana piti oikein käydä testaamassa, ja hyvin siinä toimii MTV palvelu hbbTV:n kautta, kuvavirta tupsahtaa ruudulle ilman mitään ongelmia hbb-valikon kautta, jossa oli tällä hetkellä "Pitääkö olla huolissaan" -sarjasta suoraan eri jaksoja valittavana. Tuli vielä HD:na, toisin kuin se perus lähetys. Eli aivan speksin mukaista toimintaa, ja vielä sujuvaa sellaista, vaikka Digitan listan mukaan ei toimi. Vois kyllä uteliaisuuttaan kokeilla siirtää kortinlukija tuohon telkkariin, vaikka epäilen varsinaisen hybridi-kanavan toimivuutta koska on vanhempi laite kyseessä ja mukaan tulee tuo CI+ moduulin käsittely.
    Tapio E
  • Tuota HbbTV versiota ei kyllä ole helppo selvittää, eikä koko hybriditv:tä juurikaan mainosteta myytävissä TV:ssäkään (vielä). 1.5 versio ei ainakaan takaa mtv:n toimintaan. Itselläparivuottavanhoja kaikki töllöt. finlux viimevuoden mallia mökillä, se jääty kokonaan nyt vuoden vaiheessa, mutta sillä toimi yle areena ja ruutu, mutta ei mtv tai suorat. Samoin samsung näyttää samat muttei mtv:tä tai suoria.
    JJJ
  • Selvitin oman TV:n HbbTV version valmistajalta, kieltämättä oli vähän työlästä ja vaati sopivien henkilöiden löytämisen ja pitkät viestiketjut. Käytössä on versio 2.0.1, kovasti ovat kiinnostuneita, että mistä kanavista on kyse jotta voivat itse testailla. Voihan se olla, että nämä DNA:n kanavat vaativat vielä 2.0.2 version, mikä tietenkin hoituu ihan softapäivityksellä jos valmistajalla on halua toteuttaa se.
    Tapio E
  • Tällänen oli nyt Digitan sivuilla. Yhtään Sonya ei ole vielä listassa:

Mitkä laitteet tukevat salattuja Hybridi Beta -kanavia?Alla lista laitteista, joilla voit katsoa Hybridi Beta -kanavia:
    • LG: WebOS-mallit vuodesta 2017 alkaen (webOS3.5, 4.0 ja 4.5)
    • Panasonic: My Home Screen-mallit vuodesta 2018 alkaen (My Home Screen versiot 3 ja 4)
    • Samsung: vuoden 2019 -mallit
    Maksullisten videopalveluiden suojausmekanismit ovat tarkkaan määritellyt, minkä vuoksi kaikki hybridi-tv-laitteet eivät ole näiden palveluiden kanssa yhteensopivia. Digita pyrkii aktiivisesti löytämään keinoja lisätä päätelaitevalikoimaa yhdessä laitevalmistajien kanssa.

Tilanne 8.1.2020, listaa päivitetään laitteiden osalta.
    JJJ
  • LG tv LK6100PLB webOS v.2019, beta-hybrid (history ch) näkyy kyllä kun jaksaa odotella muutamat stream errorit (käytössä ADSL 10M). Jos erehtyy vaihtamaan kanavaa ja palaa takaisin niin taas odotellaan 2-3 min.
    Salatun kanavan tallentaminen ei ole mahdollista (digitan rajoitukset hybrid-palvelussa?) vaikka paikallinen tallentaminen pitäisi olla sallittu.

Olisi mukava tietää millä TV:llä voi sujuvasti katsoa salattua hybrid-kanavaa. Ja että paikallinen tallennus toimisi.
    Timo