MTV3 HD salaus??

Miksi DNA ei voi vapauttaa MTV3HD salausta antennissa.????
kaapeli tv:ssä ei ole salausta,  mutta antenni tv:
ssä on,  miksi,???? dna on pelkkä rahastus firma.

Kommentit

• Maksukanava asiakkaille se näkyy "ilmaiseksi". Samoin kaapeliasikkaat maksaa kuukausimaksua jolloin se näkyy. Jos MTv ei maksa kanavan lähettämisestä (ollenkaan/tarpeeksi) on ymmärrettävää ettei DNA sitä omalla kustannuksella lähetä kaikille.

Kaikesta huolimatta DNA on perseestä, mutta tämän asian jotenkin ymmärrän.
  • Moi, tuo MTV3HD näkyy kaapelissa vapaasti ilman mitään maksukorttia.!! ei tarvi mitään tilattuja muita kanavia!!. mutta antennissa 3,50/kk mikä mättää,??
  • No kaapelista maksetaan kk maksu (jos ei ite maksa niin taloyhtiö tai vaikka vuokranantaja sen maksaa), korttia ei toki tarvita...
  • Esim:
    omakoti- ja paritaloille:

Kaapelitelevisioliittymän perusmaksu: 9,39 €/kk, sis. 24% alv
  • mtv3hd on täysin vapaa kanava kaapelissa ilman mitään maksuja. mtv on ilmoittanut asiasta kauvan sitten.muitakin mtv: hd kanavia tuli kaapeliin ilmaiseksi, mutta ei antenni talouksiin,?? dna lähettää kyseistä mtv3hd kaapelissa täysin vapaasti, mutta antennissa siihen tarvitaan kortti 3,50/kk/???
  • Ei ole enempää rautalankaa mistä asian vääntää.

Sanotaan nyt vielä että ilman maksua kaapelista ei näy yhtään mitään, jos ei vieläkään tajua niin ei voi mitään.
  • Jampassa on selkeästi politikkoainesta - ei muuta kuin ehdokkaaksi vaaleihin 😀
  • Niin ja olisihan se hienoa jos se näkyisi antennissa ilmaiseksi, itselläkään ei korttia aina ole jokalaitteessa, niin joutuu katsomaan SD kanavaa,

Mutta väite siitä että kaapelissa on ilmaista on väärin. Tuolla pitkässä ketjussa aiheesta niin oli jotkut muutkin selittäneet. Taloyhtiöiden maksut menee varmaan tarjousten mukaan, kun en löytänyt hinnastoa, mutta sieltä oman taloyhtiön tilinpäätöksestä ne kyllä näkyy kiinnostuneille.
  • On muistaakseni ollut 9,39 €/kk kerrottuna huoneistomäärällä. Sitä kutsutaan huoltomaksuksi. Vuokralinen ei sitä tietenkään näe eriteltynä vuokrassaan.

Meillä Isännöitsijä kertoi, että kun siirryimme taloyhtiölaajakaistaan, taloyhtiön vuosimaksu DNA:lle pieneni jonkin verran.
  • Tämän epäkohdan vuoksi en hanki mitään DNA tuotteita. Ei puhelin liittymiä ei nettiä, laitteita. Laskekaa DNA väki kannattaako pimittää kanava.

MaMa
  • Aina on helppo syytellä DNA:ta, kun ei tiedä heidän sopimustensa sisältöä.

Ainahan on mahdollista tilata cmore-paketti suoraan MTV3:lta.
    En tiedä onko se samanlaista sekasotkua kuin mtv.fi, mutta HD:tä sieltä luvataan.
    PW.
  • Kyse on pelkästään rahasta. DNA ei jaa kanavia joista ohjelmayhtiö ei suostu tarpeeksi maksamaan. Mainosrahoitteisilla ohjelmaythiöillä ei ole mitään syytä estää kanaviensa jakelua. Ylekään ei saa kanaviaan jakoon operaattoreille ilman rahaa
    Näin se vaan on.
  • Näin se vaan on. : Kun sinulla on sisäpiiritietoa, niin kerroppa millaisen poimuksen MTV3 ja DNA ovat kanavasta tehneet ja millaisin perustein Viestintävirasto on luvan myöntänyt kanavan lähettämiseen.
    PW.
  • Enpä kyllä aio mainosten katsomisesta maksaa vielä erikseen. 😀

Logiikkahan menee niin että mainosrahoitteinen kanava rahoitetaan mainoksilla ja katsojat maksavat siitä siten että suostuvat katsomaan mainoksia. Kun katsoja maksaa kanavasta rahalla kuuluu saada laadukkaampaa sisältöä ja päästä eron mainoksista.

Se että suostuisin katsomaan mainoksia ja vielä maksamaan siitä toiseen kertaan rahalla ei kyllä tule tapahtumaan.

Mielenkiintoiseksi homma menee MTVn kannalta kun SD lähetykset päättyvät ja mainosrahoitteisen kanavan mainostenkatselijoiden määrä puolittuu.
    Mike
  • Varsin moni maksukanava lähettää myös mainoksia - valitettavasti 🙁
    Ainakin MTV3 mainostaa ohjelmissaan, että cmore.fi:n kautta ei tarvitsisi mainiksia katsoa - kokemusta tuosta ei ole.
    PW.
  • No siis Cmoren sovelluksen/selaimen kautta voi katsoa suorana "HD"-laadulla kanavia ja samat mainokset siellä kolmosella, subilla ym on, kun lähetyksessäkin. Ohjelmakirjaston ohjelmia/Sarjoja voi onneksi katsoa ilman mainoksia.

Muuten tämä keskustelu on jotenkin erikoista tästä MTV3HD kanavasta, mutta ei mun kaikkea tartte ymmärtää..
    JJJN
  • Sivulla: https://www.cmore.fi/ kerrotaan mm. "TV-ohjelmat
    MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmia ilman mainoksia".
    Liekö sitten satua 😀
    PW.
  • Sivulla: https://www.cmore.fi/ kerrotaan mm. "TV-ohjelmat
    MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmia ilman mainoksia".
    Liekö sitten satua 😀
    Ilmaista arvostavalle, kuukauden kokeilu on ilmainen.
    PW.
  • @PW.
    Onhan ne ohjelmat siellä ohjelmakirjastossa ilman mainoksia, ihan kuten Ruutu-palvelussakin kunhan palvelusta olet maksanut.
    Rauno tässä