muistutus tekstiviestit? nettiaika

Olen jo pitemmän aikaa huomannut, olisiko kehitettävä tekstiviestien lähettämistä siitä jos nettiaika lopussa prepaid liittymältä, vaikka jonossa olisi se sallittu yksi lisäkuukausi?

Voi tietysti olla se on semmoinen vakioviesti mutta asiakkaan kannalta olisi mukava jos systeemi tiedostaisi lisää tilanteesta? Eli ei kehota ostamaan jatkoaikaa, jos on jo ostettu jonoon?

Toinen kysymys on vielä: onko erikseen semmoisia tekstiviestejä, millä itse voisi ostaa erinäisiä jaksoja nettiaikaa lisää?

Joidenkin ihmisten taloudellisen tilanteen kannalta esim. olisi hyvä jos vaikka kuun lopussa alkaisi aika loppua, ei välttämättä varaa ostaa lisää aikaa kun seuraavan kuun alussa, voisi tekstiviestillä lisätä silloin esim. 3pv jollain 2,5-3 eur hintaan?

käyttäjä2019 Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Mitä kautta olet siis normaalisti ladannut saldoa tai nettipaketin liittymällesi ja millaisesta prepaid-liittymästä oli tarkemmin kyse?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • super prepaid, yleensä ladannut käteistä laturi sivulta ja sitten
    ostanut erikseen joko sovelluksen kautta älypuhelin ja nyt viime aikoina kun sovellus takkuili taas, tietokoneen kautta menny m.prepaid sivulle, sieltä saa paketin ostettua, 300m 23,90 olen ostanut aina.
    käyttäjä2019
  • Kannattaa käyttää lataamiseen DNA Prepaid-sovellusta jolloin voit kätevästi seurata datapakettien voimassaoloa ja saat tarvittaessa ladattua myös pienempiä datapakettea (esim. 5 min, 1 h, 1 pv). Toki myös Prepaid-itsepalvelun (m.prepaid.dna.fi) kautta saa tarkistettua saldon tai pakettien voimassaolon.

Liittymällä voi olla yhtä aikaa yksi aktiivinen ja yksi varastossa oleva paketti. Kun olet käyttänyt ensin ostamasi aktiivisen paketin loppuun, aktivoituu varastossa oleva paketti automaattisesti ja netin käyttö jatkuu tätä pakettia käyttäen.

Pakettien osalta lähetetään seuraavat tekstiviestit: aktivointikuittaus uuden paketin kytkemisestä liittymälle, 3 ja 1 vrk ennen vanhenemista muistutus paketin vanhenemisesta ja kuittaus, että paketti loppunut.