Multi-SIM ja Mobiilivarmenne

Otin eilen käyttöön Multi-SIM-palvelun. Nyt puhelimessani ei enää toimi mobiilivarmenne. Onko siis niin, että on valittava kumpaa palvelua käyttää?

Kommentit

• Hei Päivi!

Mobiilivarmenteen ja MultiSIM:in yhteistoiminnassa on havaittu ongelmia ja korjauksen tähän pitäisi tulla vielä elokuun aikana. Auttaako näin ensihätään, jos otat VoLTEn pois käytöstä puhelimen asetuksista?
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Kiitos neuvosta! Tuo auttoi!
    Päivi